- 12 Kasım 2018
- 5.160
- 7.771
Ben yine ucuza kacip boyle bir sey yaptiracagim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yine ucuza kacip boyle bir sey yaptiracagim
hatırlatırız ama sana bunu gün içinde ben çok hareketiyim çalışmıyorum evdeyim ama oturmayı çok sevmiyorum belki de ondan dinlenmeye geçince o da harekete geçiyor olabilir canım. Ama dediğim gibi bazen sadece minik pıt pıt annesi senin kız narin olacak belli ki benim erkekMaşallah canım ya
Bende istiyorum vursun uyandırsın uyutmasın beni
Bende destekliyorum bu karar değişikliğini Değişik bir isim dikkat çekici hem eşinizin köklerinden geliyor madem senin de seçtiğin isme yakın söyleniş bakımındanYaaa gerçekten mi beğenmene çok sevindim
Verdiğim kararı değiştiren bir yapımda yok aslında ama eşime üzüldüm, bir günlük bir olayda değil, sonradan ömür boyu sürecek bir pişmanlık yaşamak istemiyorum, dediğin gibi ikimizinde gönlü olsun, Aryanayla arayı bunalım Bugün bu düşüncelerimi bir belirtyim bakalım ne yapacak
Bende öyle düşünüyorum benim eşimde çok yardımcıdır bana her konuda, o kalsın isterim o kadar güzel bekliyor ki bebeğini kıyamıyorum onu ilk doğduğu gece eve yollamaya ama şimdi yazılanları okuyunca da bilemedim ikisi de kalsa olmaz mıBana da eşin kalması mantıklı geliyor, ne kadar tecrübesizlik de yaşasak gerilsek de birlikte öğrenmeye başlayalım ki öyle devam etsin.Sonra o ilk geceyi ne kadar anlatsan da yaşamadan tam anlayamıyor ya erkekler o yüzden ben de mümkün olduğunca dahil edeyim her şeye kafasındayım zor da olsa.
Galiba o günler gelsin duruma göre bakacağız gibi, herkes kendine göre en uygun olanını yapmış inşallah en güzeli en doğrusunu yaparız bizdeCanim tabi ki annen kalsin oyle bir şansin var ilk dogum bir de. Sonra erkekler de cok yipraniyorlar esin aksam eve gider dinlenir sabah dinc gelir ben ilk dogum da oyle yaptim ablam kalmisti. Ancak şuan.ablam kalamaz kucuk cocugu var ondan eşim kalir.
10 saat sandalyede oturmakta işe yarıyor nerden biliyorsun diye sormaYarın bir alışverişe çıkayım ozmn ben
Ben sandalyeden kalkınca bi 2-3 dk dik duramıyorum dogrulmam zaman alıyorMasa başı çalışanları daha zor bence.
Hafta sonu oğlumu sinemaya götürdüm kalkarken çok zorluk çektim. Çatı ve pelvis kemiğindeki ağrı ve basınç hissinden
Desteğin için teşekkür ederim canım sizler beğendikçe daha çok içime siniyorBende destekliyorum bu karar değişikliğini Değişik bir isim dikkat çekici hem eşinizin köklerinden geliyor madem senin de seçtiğin isme yakın söyleniş bakımından
Bende öyle düşünüyorum benim eşimde çok yardımcıdır bana her konuda, o kalsın isterim o kadar güzel bekliyor ki bebeğini kıyamıyorum onu ilk doğduğu gece eve yollamaya ama şimdi yazılanları okuyunca da bilemedim ikisi de kalsa olmaz mı
Galiba o günler gelsin duruma göre bakacağız gibi, herkes kendine göre en uygun olanını yapmış inşallah en güzeli en doğrusunu yaparız bizde
Güzel bir soru, bakalım kızlar ne diyecek.Kızlar ya bu hediyelik çikolata vs. Hastaneye götürecek misiniz yoksa evde gelenlere mi vereceksiniz ? Hepsini taşımaya gerek var mı bilemedim
Ben de ama doğum videolarında falan görüyorumGüzel bir soru, bakalım kızlar ne diyecek.
Ama Hastane çantası videolarını izlediğimde hiç çikolata görmedim
Senin haftanda benimde tekmeydi sadece ara ara hatta bazen hareket etmiyor korkularındaydım. Ama şuan tekme atmıyor içerde dönüyor sürekli bi değişik canımı yakıyo hatta dönerkenYaa kızlar maşallah bebekleriniz sert bir şekilde vuruyor demekki
Benimki geçen hafta 4-5 gün öyle hareketliydi, dışardan bakınca bile görüyordum, sonrasında hep küçük kıpırtı şeklinde hissediyorum, böyle olması beni huzursuz ediyor duruşunu değiştirmesiyle bir alakası varmıdır?
Vaktiniz varsa biraz detaylı anlatırmısınız lütfen ne aralıklarla hareket ediyor, hareket ettiği sürece dışardan bakınca görülebilecek şekildemi?
Ben hastaneye goturcem eve kimse gelmesin ya ev zaten tepemize kadar dolu ben stres topu çok zor en azından hastanede gelen çok durmuyorKızlar ya bu hediyelik çikolata vs. Hastaneye götürecek misiniz yoksa evde gelenlere mi vereceksiniz ? Hepsini taşımaya gerek var mı bilemedim
Bunu okuduğuma çok sevindim canım teşekkür ederim, benim haftalarımda aynı şeyi yaşaman bi nebze rahatlattı beni Ayyy o en tatlı can yanmasıdır kızSenin haftanda benimde tekmeydi sadece ara ara hatta bazen hareket etmiyor korkularındaydım. Ama şuan tekme atmıyor içerde dönüyor sürekli bi değişik canımı yakıyo hatta dönerken
Canım ben hastaneye götüreceğim kalanı da artık eve gelenlereKızlar ya bu hediyelik çikolata vs. Hastaneye götürecek misiniz yoksa evde gelenlere mi vereceksiniz ? Hepsini taşımaya gerek var mı bilemedim
Bu minnoşlar icerde sekilden sekle girdikce normal bnce gecen gobek deligimin orda kafasini tuttum sanirim hatta videoya cektim. Bi yandan korktum bi yandan sevindim tuhafti. Sonra surekli kasilma sertleşme ne ararsan. Simdi de pozisyonum dan rahatsiz beyefendi gerinip duruyoKızlar 32+2 yim karnım serttttt ara ara bu normal mi gerçekren
Sanki hastaneye de goturmek gerekir diye dusunuyorum.İlk kizim pandemi de dogdu, kimse gelemedigi icin goturmemistik ama bu defa gelen olur,hazirlikli olmak lazim.Kızlar ya bu hediyelik çikolata vs. Hastaneye götürecek misiniz yoksa evde gelenlere mi vereceksiniz ? Hepsini taşımaya gerek var mı bilemedim
Yaaa evettt seninde çok yakın diceksin ki nolur biraz dur yavrucum hiç uyumuyo musunBunu okuduğuma çok sevindim canım teşekkür ederim, benim haftalarımda aynı şeyi yaşaman bi nebze rahatlattı beni Ayyy o en tatlı can yanmasıdır kız
Yaaa bennnn rahatsızlığını yerimmmmmBu minnoşlar icerde sekilden sekle girdikce normal bnce gecen gobek deligimin orda kafasini tuttum sanirim hatta videoya cektim. Bi yandan korktum bi yandan sevindim tuhafti. Sonra surekli kasilma sertleşme ne ararsan. Simdi de pozisyonum dan rahatsiz beyefendi gerinip duruyo
Ya bnce fotograf gibi organizasyon varsa yada odaya küçük süs bile yapilcaksa hastaneye goturmeli. Fotograflarda bulunsun yaniKızlar ya bu hediyelik çikolata vs. Hastaneye götürecek misiniz yoksa evde gelenlere mi vereceksiniz ? Hepsini taşımaya gerek var mı bilemedim
Ben hastaneye götüreceğim 50lik yaptırım bir 50 lik de belki eve yaptırırım..Kızlar ya bu hediyelik çikolata vs. Hastaneye götürecek misiniz yoksa evde gelenlere mi vereceksiniz ? Hepsini taşımaya gerek var mı bilemedim
Aynen olmadı kalanı eve götürürsün..Ya bnce fotograf gibi organizasyon varsa yada odaya küçük süs bile yapilcaksa hastaneye goturmeli. Fotograflarda bulunsun yani