- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
aspiratör otribebe aldım telsiz ve kamera almadım canım oda yapmadığım için ilerleyen zamanlarda alıcamKızlar ben burun aspiratörü ve telsiz almadım daha.
Siz hangi marka aldınız, neyi önerirsiniz?
Telsiz yerine aslında eşim harekete göre sensörlü ve ses sensörlü, gece görüşlü çok iyi bir camera aldı, telefona bağlayıp kullanmamın daha konforlu olacağını düşündü, hemde kendisi işteyken kızını her an görmek isteyebilirmiş, beni arayıp rahatsız etmeden görmek istiyormuş:) Ama ya telefonumun şarjı biterse fln diye telsiz de istiyorum.
ne güzel ürünmüş bu çok pratik geldi bana, doğal ağaçtan diyor açıklamalarda, çok az yer kaplıyor, denemek lazımKızlar şunlardan kullanan oldumu bundan da alayim diyorum am
Otribebeye bakayım ozmn.aspiratör otribebe aldım telsiz ve kamera almadım canım oda yapmadığım için ilerleyen zamanlarda alıcam
Bir haftadır benim de arttı, kontrolde soracağım, bu haftalarda artıyordur belki diye umuyorum.kızlar benim sulu akıntım oluyor ama koku vs. yok kasık ağrım da yok ama rengi sarıdan hallice yeşile dönük bu ara suyu da az içiyorum ondan mı acaba yoksa enfeksiyon olabilir mi
Can olacak canımKızlar listede ismi yazılmayan ama ismi netlesen bebisler var mı
Aynen canım valla almak lazım böyle pratik şeyleri çok seviyorumne güzel ürünmüş bu çok pratik geldi bana, doğal ağaçtan diyor açıklamalarda, çok az yer kaplıyor, denemek lazım
Benim en çok sabah kalktığımda beyaz akıntı oluyor, ağrı koku kaşıntı yoksa korkma diyorlar enfeksiyon olsa birinden biri olurdu, ama yinede her ihtimale karşı test yaptır.kızlar benim sulu akıntım oluyor ama koku vs. yok kasık ağrım da yok ama rengi sarıdan hallice yeşile dönük bu ara suyu da az içiyorum ondan mı acaba yoksa enfeksiyon olabilir mi
canım yeşil sarı akıntılar normal degil maalesef, koku kaşıntı olmasa da mutlaka doktorunu bilgilendirkızlar benim sulu akıntım oluyor ama koku vs. yok kasık ağrım da yok ama rengi sarıdan hallice yeşile dönük bu ara suyu da az içiyorum ondan mı acaba yoksa enfeksiyon olabilir mi
Trendyol da bunun ahşabını ve yazısını 30-40 tl ye yapıyorlar. Tam da istediğin gibi oluyor. Üstünüde sonra kendin süslersin. Altında yüzlerce yorum var. Herkes nasıl süslediğinin fotosunu koymuş çokta güzel olmuş.Kızlar hangi model sizce? Aralarında 300 TL falan fark var birincisi 700 civarıikincisi 475 tlymiş.
Kullanışlı oluyor canım iyi yapmışsın ben de ihtiyaç duyarsam alırım dedim hic bakmadım onlara şimdilik.Otribebeye bakayım ozmn.
Varsa linkini gönderebilirmisin lütfen.
Senin yanında annen olacağı için rahatsın tabii:) Bende oda yapmadım canım ama yanımda uzun süreli biri olmayacak benim, uyuduğundada mutfakta geçireceğim dakikalar için biraz endişeliyim görüntü açık olur içim rahat eder.
Bebeklerin kusma olayı beni korkutuyor.
Bir haftadır benim de arttı, kontrolde soracağım, bu haftalarda artıyordur belki diye umuyorum.
Benim en çok sabah kalktığımda beyaz akıntı oluyor, ağrı koku kaşıntı yoksa korkma diyorlar enfeksiyon olsa birinden biri olurdu, ama yinede her ihtimale karşı test yaptır.
Suyu çoğaltıp ayran ve yoğurda yüklenirsen bence bikaç güne rengi ve dokusu normale dönecektir.
Cumartesi kontrolüm var bi idrar vereyim kızlar en iyisi kafam rahat olurcanım yeşil sarı akıntılar normal degil maalesef, koku kaşıntı olmasa da mutlaka doktorunu bilgilendir
son aylarda evet artıyor bebegin yaptıgı baskıdan dolayı ama normalden farklı bir akıntı varsa (rengi kokusu farklı gibi ya da agrı yapıyorsa) çok geçmeden doktoru bilgilendirmek lazım canımBir haftadır benim de arttı, kontrolde soracağım, bu haftalarda artıyordur belki diye umuyorum.
Çok geçmiş olsun canım ilk kez böyle bişey duydum, sürekli mi sert karnın? açılman yoksa suyun iyiyse korkma bence. Ciğer geliştirici her ihtimale karşı yapılması iyi olmuş ani bir doğumda bebeği korurKızlar 29+6 hastalığım 24 haftadan bu yana yatıyorum bebek aşağıda ve karnım sert diye, her hafta nstye giriyorum 2 haftada bir ultrason. bu hafta rutin kontrolde muayene geldim açılma yok nstde sancı yok. 30 haftalık 1600 36 cm bebek. Doktor onca ilaca rağmen karnımın çok sert olduğunu muayenede de bebeğin başının aşırı derecede baskı uyguladığını söyleyip hastaneye yatırdı. Ciğer geliştirici iğne başladılar. Çok endişeliyimiğneye rağmen erken doğumun olmama ihtimali var mıdır?
benim yanımda da kimse yoktu canım, sık sık kontrol ediyordum odanın kapısı aralık oluyordu.Otribebeye bakayım ozmn.
Varsa linkini gönderebilirmisin lütfen.
Senin yanında annen olacağı için rahatsın tabii:) Bende oda yapmadım canım ama yanımda uzun süreli biri olmayacak benim, uyuduğundada mutfakta geçireceğim dakikalar için biraz endişeliyim görüntü açık olur içim rahat eder.
Bebeklerin kusma olayı beni korkutuyor.
çok geçmiş olsun, inşallah erken dogum olmaz, en azından hastanede gözetim altındasınız. nstde sancı da yok acılma yok bu durumda suan risk az görünüyor, inşallah en az 37 ye kadar bekler minnak :)Kızlar 29+6 hastalığım 24 haftadan bu yana yatıyorum bebek aşağıda ve karnım sert diye, her hafta nstye giriyorum 2 haftada bir ultrason. bu hafta rutin kontrolde muayene geldim açılma yok nstde sancı yok. 30 haftalık 1600 36 cm bebek. Doktor onca ilaca rağmen karnımın çok sert olduğunu muayenede de bebeğin başının aşırı derecede baskı uyguladığını söyleyip hastaneye yatırdı. Ciğer geliştirici iğne başladılar. Çok endişeliyimiğneye rağmen erken doğumun olmama ihtimali var mıdır?
Ben burun aspiratörünü chicco aldım canım. Telsiz de kiwi marka tercih ettim. Yorumları iyiydi bakalım inşallah memnun kalırızKızlar ben burun aspiratörü ve telsiz almadım daha.
Siz hangi marka aldınız, neyi önerirsiniz?
Telsiz yerine aslında eşim harekete göre sensörlü ve ses sensörlü, gece görüşlü çok iyi bir camera aldı, telefona bağlayıp kullanmamın daha konforlu olacağını düşündü, hemde kendisi işteyken kızını her an görmek isteyebilirmiş, beni arayıp rahatsız etmeden görmek istiyormuş:) Ama ya telefonumun şarjı biterse fln diye telsiz de istiyorum.
Bir haftadır benim de arttı, kontrolde soracağım, bu haftalarda artıyordur belki diye umuyorum.