- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 34
benim ilk doğumumda ablam kalmıştı yanımda sabaha kadar herşeyimle bebekle ilgilendi normal doğumda ilk doğum uzun sürdüğü üçün çok yorgun ve uykusuz olunuyor ben sadece emzirmiştim sezeryanda da sonuçta ameliyat oluyorsun yatıp kalkmak çok zorlayıcı olabiliyor bence tecrübeli biri her ikisi içinde çok daha faydalı olabilir evet diğerinin anısı olur muhakkak ki ama konfor da önemli bebekle ilgilenmek üzerini değiştirmek alt değiştirmek gerekiyorBen annemle eşim arasında gidip geliyorum ilk bebek olacak ya ikimiz de tecrübesiziz acaba annem kalsa daha mi faydali olur. Annem genç,atik elinden her iş geliyor becerikli daha mı çok faydası olur acaba çok kararsızım
bebek temizleme pamuğu diye geçiyor nette aratırsan bulabilirsin farklı markalarda canımSıkıştırılmış pamuklar mı iyi yoksa makyaj temizleme tarzında büyük boy yatsı olanlar mı?
Bende evdeyken ıslak mendil kullanmak istemiyorum.
Canim kare boyut büyük olanlardan alicam ben makyaj temizleme pamuğu gibi olanlardan e bebeğin ki güzelmişSıkıştırılmış pamuklar mı iyi yoksa makyaj temizleme tarzında büyük boy yatsı olanlar mı?
Okurken bile rahatladım vallabenim ilk doğumumda ablam kalmıştı yanımda sabaha kadar herşeyimle bebekle ilgilendi normal doğumda ilk doğum uzun sürdüğü üçün çok yorgun ve uykusuz olunuyor ben sadece emzirmiştim sezeryanda da sonuçta ameliyat oluyorsun yatıp kalkmak çok zorlayıcı olabiliyor bence tecrübeli biri her ikisi içinde çok daha faydalı olabilir evet diğerinin anısı olur muhakkak ki ama konfor da önemli bebekle ilgilenmek üzerini değiştirmek alt değiştirmek gerekiyoryine ablam kalır diye düşünüyorum annemde genç aslında ama annem ve kayınvalidemde evi temizleyip yemek yapıp bizi evde karşılamışlardı çok konforluydu ne yalan söyleyeyim
Gördüm ben de bunlari suya atınca şişiyor di mi güzel bişeye benziyor çantada taşımak için de çok konforlu olur bence ama içinde katkı maddesi yok di miKızlar şunlardan kullanan oldumu bundan da alayim diyorum ama Eki Görüntüle 3189589
Aa oyle mi o zaman oyle olsun canim daha ne aranizda 2 harfin lafi olmasinAy yok kız ben kararlarımı çok zor değiştiren bir karakterim. Ama bu durumda Arya diye de seslenebilirim (başka alternatif sunsaydı üzerinde düşünmezdim bile), hem değişik, hem eşim ve ailesinin de gönlü olmuş olacak v.s
Evet Bu ismi eşim önerdi canım, hemde yalvarırcasına
canim bebekler icin.ozel var yassi biraz buyuk ebebekte var onlardan ben de oglum da hemen hemen 1 yasina kadar pamukla temizledim.Sıkıştırılmış pamuklar mı iyi yoksa makyaj temizleme tarzında büyük boy yatsı olanlar mı?
Katlı maddesi yok diyor canım ben de misafirlikte felan dışarılarda rahat olur diye düşündümCanim kare boyut büyük olanlardan alicam ben makyaj temizleme pamuğu gibi olanlardan e bebeğin ki güzelmiş
Okurken bile rahatladım vallaKayinvalidem evde olacak yemeği temizliği o yapar artık
Gördüm ben de bunlari suya atınca şişiyor di mi güzel bişeye benziyor çantada taşımak için de çok konforlu olur bence ama içinde katkı maddesi yok di mi
E bebegin kendi markası indirimdeydi canım ona bir baksana geçen hafta aldım ben baya kullanışlı gözüküyorKızlar şunlardan kullanan oldumu bundan da alayim diyorum ama Eki Görüntüle 3189589
süper o zaman deneriz canımKatlı maddesi yok diyor canım ben de misafirlikte felan dışarılarda rahat olur diye düşündüm
İnşallahEvet eşim kalacak inşallah canım
İlk doğum anne daha mantıklı, her şeyi bilir şimdi anneler tecrubelilerBen annemle eşim arasında gidip geliyorum ilk bebek olacak ya ikimiz de tecrübesiziz acaba annem kalsa daha mi faydali olur. Annem genç,atik elinden her iş geliyor becerikli daha mı çok faydası olur acaba çok kararsızım
Aynen ben hep o karelerden ebebekten almistim. Sonrasinda da kurulayip bir damla zeytin yagi surdum. Hic pisik olmadi kizim, insallah oglumda da boyle yapicamCanim kare boyut büyük olanlardan alicam ben makyaj temizleme pamuğu gibi olanlardan e bebeğin ki güzelmiş
Okurken bile rahatladım vallaKayinvalidem evde olacak yemeği temizliği o yapar artık
Gördüm ben de bunlari suya atınca şişiyor di mi güzel bişeye benziyor çantada taşımak için de çok konforlu olur bence ama içinde katkı maddesi yok di mi
evet canım tenleri çok hassas oluyor inşallah pişik olmaz popişlerAynen ben hep o karelerden ebebekten almistim. Sonrasinda da kurulayip bir damla zeytin yagi surdum. Hic pisik olmadi kizim, insallah oglumda da boyle yapicam
Ben bunu almıştım canım ama sanki ince gibi, sıkıştırılmış pamuklar daha kalın mı oluyor acaba, birde e bebeğin alayım.Canim kare boyut büyük olanlardan alicam ben makyaj temizleme pamuğu gibi olanlardan e bebeğin ki güzelmiş
hiç denemedim canım ama e bebeğinkinden memnuniyet yüksekBen bunu almıştım canım ama sanki ince gibi, sıkıştırılmış pamuklar daha kalın mı oluyor acaba, birde e bebeğin alayım.
Eki Görüntüle 3189610
Evet canım anlattığından aldım ben ama sanki ince gibi geldi bana, belli bir standartı mı var yoksa markadan markaya kalınlığı değişiyor mu bilmiyorum. dışarda olmadığım sürece 6. aya kadar evde pamuk kullanma taraftarıyım.canim bebekler icin.ozel var yassi biraz buyuk ebebekte var onlardan ben de oglum da hemen hemen 1 yasina kadar pamukla temizledim.
bayag büyükmüş canım bunlar baktım da, kullanım açısından cok pratik görünüyor denemek lazımKızlar şunlardan kullanan oldumu bundan da alayim diyorum ama Eki Görüntüle 3189589
Tamam canım ona bakayım çok sağolE bebegin kendi markası indirimdeydi canım ona bir baksana geçen hafta aldım ben baya kullanışlı gözüküyor
Evet yani baya iyi bişey gözüküyor deneyelim bakalımbayag büyükmüş canım bunlar baktım da, kullanım açısından cok pratik görünüyor denemek lazım
- SulaSil Bebek Mendilleri 2 cm çapında açıldığında 22×24 cm. boyutlarına ulaşan sıkıştırılmış tablet halinde kuru bir mendildir.
Canım baktım da birtek bu var sulasil marka seninki hangi marka ona gore aratayimE bebegin kendi markası indirimdeydi canım ona bir baksana geçen hafta aldım ben baya kullanışlı gözüküyor