2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
benim ilk doğumumda ablam kalmıştı yanımda sabaha kadar herşeyimle bebekle ilgilendi normal doğumda ilk doğum uzun sürdüğü üçün çok yorgun ve uykusuz olunuyor ben sadece emzirmiştim sezeryanda da sonuçta ameliyat oluyorsun yatıp kalkmak çok zorlayıcı olabiliyor bence tecrübeli biri her ikisi içinde çok daha faydalı olabilir evet diğerinin anısı olur muhakkak ki ama konfor da önemli bebekle ilgilenmek üzerini değiştirmek alt değiştirmek gerekiyor yine ablam kalır diye düşünüyorum annemde genç aslında ama annem ve kayınvalidemde evi temizleyip yemek yapıp bizi evde karşılamışlardı çok konforluydu ne yalan söyleyeyim

Sıkıştırılmış pamuklar mı iyi yoksa makyaj temizleme tarzında büyük boy yatsı olanlar mı?
Bende evdeyken ıslak mendil kullanmak istemiyorum.
Canim kare boyut büyük olanlardan alicam ben makyaj temizleme pamuğu gibi olanlardan e bebeğin ki güzelmiş
Okurken bile rahatladım valla Kayinvalidem evde olacak yemeği temizliği o yapar artık
Kızlar şunlardan kullanan oldumu bundan da alayim diyorum ama Eki Görüntüle 3189589
Gördüm ben de bunlari suya atınca şişiyor di mi güzel bişeye benziyor çantada taşımak için de çok konforlu olur bence ama içinde katkı maddesi yok di mi

Aa oyle mi o zaman oyle olsun canim daha ne aranizda 2 harfin lafi olmasin

Katlı maddesi yok diyor canım ben de misafirlikte felan dışarılarda rahat olur diye düşündüm

Evet eşim kalacak inşallah canım
İnşallah
İlk doğum anne daha mantıklı, her şeyi bilir şimdi anneler tecrubeliler

Aynen ben hep o karelerden ebebekten almistim. Sonrasinda da kurulayip bir damla zeytin yagi surdum. Hic pisik olmadi kizim, insallah oglumda da boyle yapicam

Aynen ben hep o karelerden ebebekten almistim. Sonrasinda da kurulayip bir damla zeytin yagi surdum. Hic pisik olmadi kizim, insallah oglumda da boyle yapicam
evet canım tenleri çok hassas oluyor inşallah pişik olmaz popişler

Ben bunu almıştım canım ama sanki ince gibi, sıkıştırılmış pamuklar daha kalın mı oluyor acaba, birde e bebeğin alayım.

canim bebekler icin.ozel var yassi biraz buyuk ebebekte var onlardan ben de oglum da hemen hemen 1 yasina kadar pamukla temizledim.
Evet canım anlattığından aldım ben ama sanki ince gibi geldi bana, belli bir standartı mı var yoksa markadan markaya kalınlığı değişiyor mu bilmiyorum. dışarda olmadığım sürece 6. aya kadar evde pamuk kullanma taraftarıyım.

Kızlar şunlardan kullanan oldumu bundan da alayim diyorum ama Eki Görüntüle 3189589
bayag büyükmüş canım bunlar baktım da, kullanım açısından cok pratik görünüyor denemek lazım
  • SulaSil Bebek Mendilleri 2 cm çapında açıldığında 22×24 cm. boyutlarına ulaşan sıkıştırılmış tablet halinde kuru bir mendildir.

Evet yani baya iyi bişey gözüküyor deneyelim bakalım kullanıcı yorumları da iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…