2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Annen hem atik hem de tecrübeli, kesinlikle annen kalsın canım, kocan gitsin eve tekrar sabah 8 de heyecanlı heyecanlı gelsin yanınıza😍 :KK36:
Canim tabi ki annen kalsin oyle bir şansin var ilk dogum bir de. Sonra erkekler de cok yipraniyorlar esin aksam eve gider dinlenir sabah dinc gelir ben ilk dogum da oyle yaptim ablam kalmisti. Ancak şuan.ablam kalamaz kucuk cocugu var ondan eşim kalir.
İnşallah kızlar eşim sürece evde bol bol dahil olacak zaten hastanede ilk geceyi stressiz atlatsam bana yeter :halay:

Çok etkiliyorsun beni sanırım Yıldızın yüksek senin :KK70::KK70:
İkna kabiliyetim yüksektir :rolleyes: yok ama cidden benim eşim mesela yabancı olsa ben isterdim ondan da bi isim olsun. Hem hikayesi oluyor hem cidden kimsede olmayan bir isim olacağı için hep ilgi odağı oluyor insan aa kızın adı Aryana ymış anlamı ne acaba, ne güzel isim kim koydu acaba, yabancı mı ki... :KK70: Avrupa ya açılırsa da zorlanmaz hem

İnşallah kızlar eşim sürece evde bol bol dahil olacak zaten hastanede ilk geceyi stressiz atlatsam bana yeter :halay:
Tabi canim eşin baya baya dahil.olacak yeri geldi disari işleri vs sonra istersen evde gece yaninda esin uyur. Benim eşim uyudu valla adam baya suzuldu yazik hastanede annen bebegin altini degsitirir sen daha acemisin gore gore ogrenirsin. Erkek kadin gibi olmaz. Keske.benim annem kalabilse ohh mis vallahi.

Tabi canim eşin baya baya dahil.olacak yeri geldi disari işleri vs sonra istersen evde gece yaninda esin uyur. Benim eşim uyudu valla adam baya suzuldu yazik hastanede annen bebegin altini degsitirir sen daha acemisin gore gore ogrenirsin. Erkek kadin gibi olmaz. Keske.benim annem kalabilse ohh mis vallahi.
evet yatakları ayırmıcam canım zaten birlikte uyucaz o da zayıflamak istiyordu bahane olur :KK70: benim şansıma annem genç kuzu yoksa o da kalamazdı napsınlar ellerinden geldiği kadar onlar da işte kıyamam annelerimize :KK200:

İkna kabiliyetim yüksektir :rolleyes: yok ama cidden benim eşim mesela yabancı olsa ben isterdim ondan da bi isim olsun. Hem hikayesi oluyor hem cidden kimsede olmayan bir isim olacağı için hep ilgi odağı oluyor insan aa kızın adı Aryana ymış anlamı ne acaba, ne güzel isim kim koydu acaba, yabancı mı ki... :KK70: Avrupa ya açılırsa da zorlanmaz hem
:KK71::KK71: Aryana 🧿😍 tamamdır ozaman.
Rheaa Rheaa canım karar vermiş olduğum ismi 29. Haftasında değiştiren bir anneyim🤣
Aryana olarak düzeltirmisin lütfen🌷😍
Büyüdüğünde "iyiki Aryana olarak değiştirmişsin annem" demesi dileğiyle :anne:

evet yatakları ayırmıcam canım zaten birlikte uyucaz o da zayıflamak istiyordu bahane olur :KK70: benim şansıma annem genç kuzu yoksa o da kalamazdı napsınlar ellerinden geldiği kadar onlar da işte kıyamam annelerimize :KK200:
Aynen canim gucu yeten yardim edecek tabi yetemeyen de yettigi kadar. Ahaha zayiflar eşin😂😂Benimki pek zayiflamisti o da geceleri kaldirmaya kiyamadim yine de suzuldu😂😂

Aynen canim gucu yeten yardim edecek tabi yetemeyen de yettigi kadar. Ahaha zayiflar eşin😂😂Benimki pek zayiflamisti o da geceleri kaldirmaya kiyamadim yine de suzuldu😂😂
Öyle canım canları sağolsun da bi şekilde halloluyor tatlı telaşlar bunlar 🤍 Eşimin bı arkadaşı da 20 kilo vermiş oğlu olduktan sonra 🥶 Genelde kadınlar verir ama nasıl olmuş o öyle dedim. Eşi de sağlık çalışanı kendi de. Eşi nobetteyken hep o ilgileniyormus bebekle gece gündüz 20 kilo vermiş 😅

Bence sen.sonra yine degistirirsin😂 esin istiyor mu Aryanayi
Ay yok kız ben kararlarımı çok zor değiştiren bir karakterim. Ama bu durumda Arya diye de seslenebilirim (başka alternatif sunsaydı üzerinde düşünmezdim bile), hem değişik, hem eşim ve ailesinin de gönlü olmuş olacak v.s
Evet Bu ismi eşim önerdi canım, hemde yalvarırcasına 😅

Kuzum iç çamaşırı giymemek imkansız bir şey. Çünkü evde tek başıma değilim küçük kızım var ona geçme korkusunu çok yüksek yaşıyorum. Tuvalete her gittiğimde ya cifle yada c.suyuyla yıkıyorum her yeri 😮‍💨
Canım mantar veya bakteriyel enfeksiyonsa hamilelik döneminde şekerli gıdalardan bir süre uzak durmak lazım, bir de bol miktarda probiyotik/ prebiyotik içerikli süt ürünleri tüketmek rahatlamanı sağlayacaktır. O bölge kuru ve temiz olmalı ki mantar oluşumu , enfeksiyon kaynaklı akıntı artışı azalabilsin.

X