- 5 Mart 2013
- 23.526
- 44.636
Bu şekilde liste attılar ben 100 tane yaptırdım canimKaça yaptırdın canım ?
Fiyat Listesi;
Çikolatalarımız 1. Kalite Elit Sütlü Madlen çikolata efendim.
Güçlerimizi birleştirebilirizBen de sadece pamuk aldim
Oyyy yanaksporKızlar dün kontrolüm vardı herşey çok iyi bebeğim 1633 gr 42. cm olmuş. Yanaklarına bakar mısınız
Ben canımın çektiği şeyleri yiyorum arada, çok zulmetmeye de gerek yok zaten %80 stabil tutmaya çalışıyoruz o kadar kasmayın kızlarEvet dün denedim acı bir şekilde ve yükselttiZaten arkasındaki şeker oranlarına bakıyorum sade lavaşın şekeri tam buğday lavaştan daha düşük yazıyor mesela. Lavaş da yasaklı listemde artık.
Hamilelikle hayatta zevk aldığım her şey birer birer elimden kaymaya devam ediyordu.
Sirkeyi bana dr önermişti bu arada canım. İçeriğindeki faydalı organizmalar çok faydalı olduğu için ilaçtan çok daha etkiliKuzum iç çamaşırı giymemek imkansız bir şey. Çünkü evde tek başıma değilim küçük kızım var ona geçme korkusunu çok yüksek yaşıyorum. Tuvalete her gittiğimde ya cifle yada c.suyuyla yıkıyorum her yeri
Ben de bebek yatağını İşbir den aldim inşallah memnun kalır yavrucakYok kuzum işbir de çocuk için yatak arıyoruz de zaten tek model var çocuk yatağında. 2 isim olarak geçiyor biri 21 cm yüksekliği diğeri 18 cm. İçeriği aynı malzeme sadece yükseklik farkı olduğu için iki farklı isim kullanmışlar. Mina yatak ve menekşe yatak diye geçiyor. Benim kızın yatağı yavru yataklı olunca üst kısma 21 cm lik alt yavru yatağa 18 cm lik aldık. İkisi de aynı özellikte dediğim gibi tek farki cm yüksekliği. Yay yok ve mesela genelde geceleri felan bizim yatak yanında anne yani karyolada yatıyor. Bazı günler öğle uykusunu beşikte yapmak istiyor. Mesela kartolasinda yatınca mesela 1 saat uyuyorsa odasında ki yatağında 2 saat uyuyor ve çok dinç enerjik kalkıyor. Bende kaç defa öğle uykusunu uyuturken odasındaki yatakta yanına uzandım ve fosur fosur uyuya kaldığımı bilirim
Ayy ne pijamasi kız uyucaklar mı bi de pantolon tişört otursunlar işte bi de onların keyfini mi düşüncezKızlar hastane çantanızı hazırlarken eşleriniz için pijama, diş fırçası vs. koymayı unutmayın. İzlediğim videolarda hiç görmedim dün aklıma geldi benim de