2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kaça yaptırdın canım ?
Bu şekilde liste attılar ben 100 tane yaptırdım canim

KARGO ÜCRETSİZ

KOLONYA ŞİŞESİ HEDİYE

Fiyat Listesi;

METAL KUTU (23cm KUTU)
50 ADET 180₺ (KARGO ÜCRETSİZ)
64 ADET 195₺ (KARGO ÜCRETSİZ)
80 ADET 210₺ (KARGO ÜCRETSİZ)
100 ADET 235₺ (KARGO ÜCRETSİZ)
112 ADET 245₺ (KARGO ÜCRETSİZ)
130 ADET 265₺ (KARGO ÜCRETSİZ)
150 ADET 285₺ (KARGO ÜCRETSİZ)

Kutusuz Adet olarak isterseniz 1,5₺.

Çikolatalarımız 1. Kalite Elit Sütlü Madlen çikolata efendim.
Ben de sadece pamuk aldim
Güçlerimizi birleştirebiliriz
Kızlar dün kontrolüm vardı herşey çok iyi bebeğim 1633 gr 42. cm olmuş. Yanaklarına bakar mısınız
Oyyy yanakspor
Ben canımın çektiği şeyleri yiyorum arada, çok zulmetmeye de gerek yok zaten %80 stabil tutmaya çalışıyoruz o kadar kasmayın kızlar CRASRP
Sirkeyi bana dr önermişti bu arada canım. İçeriğindeki faydalı organizmalar çok faydalı olduğu için ilaçtan çok daha etkili
Ben de bebek yatağını İşbir den aldim inşallah memnun kalır yavrucak benim kendi yatağım da visco yatak. Şu hayatta en sevdiğim eşyalarımdan biri olabilir bulutların üzerinde gibi uyuyor insan
Kızlar hastane çantanızı hazırlarken eşleriniz için pijama, diş fırçası vs. koymayı unutmayın. İzlediğim videolarda hiç görmedim dün aklıma geldi benim de
Ayy ne pijamasi kız uyucaklar mı bi de pantolon tişört otursunlar işte bi de onların keyfini mi düşüncez Ben hiç bişey koymadim valla eşime pijama giyip uyuyacağı bi ortam olacağını sanmıyorum zaten. Düşünsene acil bişey olcak hemşireyi çağırmaya çıkacak koridorda pijama ile koşan bi adam hdhshshsh

Benim büyük kızımda Arya, nerde erkek ismiymiş :) Ben tamamen müzikle ilgili bir anlamı olduğu için Arya koydum kızımın adını

canım o sayfayı bende takip ediyorum tüm vitaminlerim venatura idi...d3k2de kullandım ama damla dünezli içemeyince ayda bir ampul almaya başlamıştım, hamilelikte bıraktım doktor benim verdiğim ve demir yeter diye, ama bence benim yine düştü d vitaminim...ben bir kanıma baktırayım dediğin gibi....senin doktoruna da bir görünmek istiyorum, nasipse 15 şubatta uçuyorum canım 35. hafta içinde olacağım, o zamana bir doktor daha görsün istiyorum, tam tetkik ile gitmek istiyorum yurt dışında ekstra masraf olmasın diye...kan uyuşmazlığım var hiç sorun olmadı ama yine de bir doktor daha görse daha bir rahat olacağım sanki...

Yani pijama olması şart değil eşofman takımı falan da olabilir uyuyacağından değil aslında nasıl fotoğraf çekilmek için kıyafetini düşünüyosam rahatını da düşünüyorum tabiki. Sezeryan olabilir, hastanede kalma süremiz uzayabilir. Evimiz çok yakın sayılmaz hastaneye. Eşim için çantaya bi pijama takımı koymak beni yormuyor açıkçası. Herkesin kendi tercihi ben koymak isteyenler unutmasın diye yazmak istedim

Yurtdışında mı doguracaksin canım

lazım olursa kendisi eve gider alır ya onu da ben düşünmeyeyim, zaten bebegin tonla ıvır zıvırı var :)
Eviniz yakınsa olur tabi. Ama ben hastanede beni yalnız bırakıp evden ihtiyacını almaya gitme ihtimalini sıfırlıyorum :) Dolaptan bi takım alıp çantaya koymak 2 dakikamı almayacak bi şey. Tercih meselesi

Eviniz yakınsa olur tabi. Ama ben hastanede beni yalnız bırakıp evden ihtiyacını almaya gitme ihtimalini sıfırlıyorum :) Dolaptan bi takım alıp çantaya koymak 2 dakikamı almayacak bi şey. Tercih meselesi
Eşiniz mi kalacak yanında rafakatcı olarak, benim oğlum olmasa ben de onun kalmasını isterdim.

haklısın yurtdısında bunlara koşturmak daha külfetli olabilir. kan uyuşmazlıgı bizde varmı diye her kontrolde doktorum mutlaka bakıyor sistemden, zaten o da sorun olan bişey degil sanırım koruyucu iğne yapıyorlar. doktorumu tavsiye ederim, çok detaylı bilgilendiriyor, çok güleryüzlü ve sormak istediklerin varmı diye mutlaka zaman ayırıyor. yurtdısında nelere dikkat ediyorlar biliyorsundur zaten, hakkınızda hayırlısı olsun canım

Yurtdışında mı doguracaksin canım
canım benim ilk oğlum yurt dışında doğmuştu 8 yıl önce, şimdikini o yüzden biraz mecbur gibi olacak....bu kurlarla zor ama artık başka şeylerden kısıp buna vereceğiz, ikinci de çifte vatandaş olsun diye...eşim istersen gitmeyelim ama büyüyünce sorarsa annen istemedi derim dedi, ben de o riski göze alamadım çocuk bana büyüyünce kızarsa diye :S

Eşiniz mi kalacak yanında rafakatcı olarak, benim oğlum olmasa ben de onun kalmasını isterdim.
ben de eşimin kalmasını tercih ederim aslında ama annem gelecek refakatçi olarak, aynı şekilde oğlumla ilgilenecek biri olması lazım. belki bir gece annem bir gece eşim kalsın diyebilirim duruma göre ama eşimle konusmadım henüz :)

canım ben de ataşehirde oturuyorum zaten, ne kaybederim ki zaten özel sağlık sigortam var bir de o görsün, daha garanti olur...senin doktorun ingilizce biliyor mudur bir fikrin var mı acaba? bu doktoruma genel durumumla ilgili bir rapor verir misiniz dedim, çünkü yabancı doktor bulduk amerikada maulm....doktoru baya araştırıp bulduk fiyat performans malum iyi bir doktor olsun diye, ben bile hazrlarım raporu sadece genel durumla ilgili bir rapor versin istiyorum aslında, benim doktor da işte zaten tüm testler latince ultrason görüntüleri yeter falan dedi...pek uğraşası yok gibi, senin doktor belki daha yardımcı davranır canım....

İmkan varsa bence mantıklı canım. Çocuklar ilerde rahat ederler sonuçta her şey onların geleceği için

Ben annemle eşim arasında gidip geliyorum ilk bebek olacak ya ikimiz de tecrübesiziz acaba annem kalsa daha mi faydali olur. Annem genç,atik elinden her iş geliyor becerikli daha mı çok faydası olur acaba çok kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…