Benim ilk dogumumda dilim cok yandı o yüzden tedarikli olmak istiyorum canim. Ilk hamileligimde de şimdiki gibi yatarak geçirmiştim kimseyle de pek görüşmemiştim doğumdan sonra herkes haliyle ziyarete gelmek istedi hastanede de doğumdan sonra kalmak istemedim 1 gün kalıp hemen çıktık, haliyle eve geldiler, ilk 3 4 günü hiç unutmuyorum ev fabrika gibi çalışıyordu
bi yandan lohusayim diye bana özel yemek yapılıyor bi yandan evde babam kayinbabam annemler falan var onlara yemek yapılıyor bi yandan gelenler oluyor onlara ikramlik hazırlanıyor bulaşık ve çamaşır makinesi hiç durmadan çalışıyor baya bi curcuna
ben o zaman sadece bebeğe odaklandım, annemler cok yıprandı herseye koşturmaktan. Simdi ikiz bebisler geliyor annem ve kayinvalidem de çok yorulsun istemiyorum ki bebeklere birlikte bakalım, o yüzden doğumdan önce ne yaptık o kar zihniyetiyle herşeyi yapıp yaptırıp buzluğa atmayı hedefliyorum.
Aslında piyasalar bu kadar kötü olmasaydı şöyle de yapabilirdim, durumu müsait olanlara da fikir olsun, annemin bi arkadaşının ikiz bebekleri olmuş 1 yıl hiç misafir kabul etmemiş 1 yılın sonunda gelmek isteyen herkesi güzel bi açık hava restorantta yemek vererek ağırlamış böylece misafir olayını toptan halletmiş, bence mantıklı ama 1 yıl sonrasını göremediğimiz için böyle yapamayacağım.