2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kendisiyle bu durumu konustun mu canim.Yani sarilip opmesi sadece cinsellikle olmaz ki. O olmadan da olabilir. Gun icin de, isten gelince falan hic öpup sarilmiyor mu? Sen uyurken saril,öp. Bebege sana bir sey olur diye o korkuyla ister istemez oyle seyden sogumus olabilir. Ama cinselligi istememesi duygusal anlam da bir seyler yasamaniza da engel olmamali.

Eğer yapabiliyorsan ne güzel olur canım hiç el becerim yok benim

Bir iki konuşmak istedim sorun yok diyor, var deyince de sesini yükseltiyor, ona diyorum bir sorun varsa halı altına süpürmekle sorun ortadan kalkmıyor diye ama yine de hiç bir gelişme yok ve bu durumdan en çokta ben etkilenip yıpranıyorum keşke bu kadar bir kadın olarak detaycı olmasaydım ama işte kadınım ve çok duygusal bir süreçten geçiyorum galiba her şeye çok üzülüyorum

Canım çikolata gerçekten çok uygun bende 100 tanesini 489 yaptırdım. Yarın elimde olur büyük ihtimalle fotoğrafı yollarım. Bir de mama o kader mantıklı ki bende Mamada alabilirim nereden en mantıklısı.

Valla çikolata icin ağızlarını 450-500 den falan açıyorlar sen gelince bir bak tadına buraya da yazabilir misin eğer beğenirsen ben de burdan alayım fahis fiyatlar vermeye hiç gerek yok
Kesinlikle öyle inşallah doğruyu söylüyorlardır. Çok çok uygun gibi geldi 100 adet çikolatanın oradaki satışı zaten bu kadardan başlıyor hatta 300 küsürden başlıyor çok pahalı artık. Bunlar bir de baskı yapıyorlar falan… tadına bak canım mutlaka bize De haber ver olmadı bir dahakine oradan alırım mevlit falan olduğunda

Senin bu kayinvalidenle annene bayiliyorum ne guzel hazirlik yapiyorlar sana
Valla sağolsunlar her şeyimi yapıyorlar geldiklerinde bu aralar iyiym 2 haftada 1 geliyorlar onda da evi temizliyor camları siliyorlar halılarımı koltuklarımı bile fırçalıyorlar. Ama inanın 2/3 günde bir ben küçük süpürgemi açıyorum siliyorum ütü yapıyorum yine de iş çıkıyor çamaşır sürekli çıktığı için her yer tozlanıyor. Yemek beni daha çok yoruyor ne yapsam pratik diye düşünüyorum hep.

700/750 den başlıyorlar canım yılbaşından önce bile ben konuşmuştum 3.ayımda 500 e gelen kadın 3 ay sonra 750 yapmıştı.

Ve mutfak dolaplarının sadece kapaklarını dışını siliyorlar o paraya iç dış silmiyorlar artık.

Yeni doğan bebek öpülmez zaten ben de buna çok karşıyım hatta kendi 1.dereceden olanlarımız bile kardeşlerim annem babam koklasınlar sadece ama el yüz asla öptürmem. Hele ki bu zaman da hastalıklar bu kadar yaygınken asla istemem açıkçası. Herkese de söylerim kimse de kusura bakmasın o alınmış bu gücenmiş umurumda da olmaz. Haberlerde neler izliyoruz bebekleri öptüğü için insanlar ne sıkıntılar yaşamışlar. Allah korusun

Bence hamilelikte cinsellikten ziyade duygusal destek çok daha önemli. Eşlerin bunu hissettirmesi lazım. Bizim de cinsellik yok şuan ama eşim sürekli öper sarılır göbeğimi sever su içmeye kalkarim sen otur ben getiririm der meyve tabağı hazırlar bunları bile insan hamilelikte unutmuyor. Eşin seni bidaz yalnız bırakmış bu konuda şikayetini dile getir bence. Her şey cinsellikten ibaret değil ki karı koca ilişkisinde. O olmadan da paylaşımlar olmalı bence

Valla bakalım Çarşamba gelir tadı güzeldir inşallah googledan baktım da herkes beğenmiş tadını elitin denicem gelince Evet mama olayı benim de çok içime sindi ilk kez aldığım bişeye verdiğim paraya acimadim diyebilirim
700/750 den başlıyorlar canım yılbaşından önce bile ben konuşmuştum 3.ayımda 500 e gelen kadın 3 ay sonra 750 yapmıştı.
O zaman normal kuzu demek ki
Aynı hemen hemen demek ki ben de bunu yaptırıcam muhtemelen
Bu arada ben de bu sayfadan yaptırdım 2-3 gün önce verdik siparişini

Evet çok fazla maalesef ama odasının kapısına asıcam canım sonrasında bilmiyorum mokrome şeklinde olanlar ucuz ama onları da ben begenemedim
Piyasa fenaymış baktim da yaptircaksan 2. bebekli hoş bnce. Odasina astiginda da arkasina minik ledler takarsin ışıklı daha hoş durur. Benim kiz olsaydi malzemeleri alip kendim yapardım valla. Yakinlarima makrome yapmistim kendime de yapyim diyorum da is8m yok ortada

Kız daha karar veremediniz mi

Siz ne düsünüyosunuz isim nerdeyse çocuk doğacak daha ismi yok bizim de

Kızlar hangi model sizce? Aralarında 300 TL falan fark var birincisi 700 civarı ikincisi 475 tlymiş.
Çok güzeller benim büyük kızım Arya görünce çok hoşuma gitti şimdi miniğim de Pera olacak. Ben kapı süsü yaptırmadım. Bu zamana kadar hiç arastirmadim yaptırmayacağım galiba. Fiyatlar ne kadar yüksek gerçekten çikolata yaptıracağım sadece.

Bu arada ben de hastanede giymek için pijama aldım

Eklentiler

• Screenshot_20230109_205447_Trendyol.jpg
    51 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…