- 12 Şubat 2021
- 1.731
- 2.667
Yaaa hıçkırmaya mı başladı bebişlerimizHıçkırıktır obenimki gunde 1 2 kez yapiyo bunu. Yani bnce hıçkırıyo minisler
Aslinda daha erken hıçkırıyorlarmis ama biz anca hissediyoruzYaaa hıçkırmaya mı başladı bebişlerimizmantıklı bu söylediğin ciğerleri hazırlık yapıyo demek ki
Yenidoğan çok alma dediler bana hemen büyüyormuşKizlar ya giyim icin aldiklarim ilk aşamada yeterli mi sizce listeyle karsilastirdim yeter g8bi ama hala alasim var
Hıçkırık mıHıçkırıktır obenimki gunde 1 2 kez yapiyo bunu. Yani bnce hıçkırıyo minisler
Bnde park yatak aldim ek yatakla az mesafe kaliyo ama xaten bebk hareket etmiyo ilk zamanlar. Donmeye kiprasmaya başladığında en alt kademeye indiricem. Anne yani olarak kullanicam zaten. Besik dedigin bu kucuk tarzda olansa 6.aydan sonra kullanilmaz diye düşünüyorum cunku ayaklaniyolar daha erken ayaklanan bilr var yani. Ilk aylar kucuk besigi sonra da park yatagi kullanirsin bnceKızlar park yatak aldım üst yatağı da koyunca üst tarafta bir karış yükseklik kalıyorçocuk düşer mi ordan altta kullanmak da saçma olacak ilk aylar zaten beşik var 6 aydan sonra da park yatak kullanırım dedim 6 aydan sonra anne yanı kullanılmıyor mu ?
Aynen bnde oyle düşündüm aldiklarimi yikayip yikayip giydiririm artikYenidoğan çok alma dediler bana hemen büyüyormuşbence yeter yetmezse gider alırsın aynı gün yıkar kurutmaya atar hop giydirirsin
Ben sanmıştım ki park yatağı da anne yanı üst kademede de 9 aya kadar kullanılır.. park yatağı katlayıp kaldırayım onzaman kilere evde boşuna durmasın 6 ay sonra açarımBnde park yatak aldim ek yatakla az mesafe kaliyo ama xaten bebk hareket etmiyo ilk zamanlar. Donmeye kiprasmaya başladığında en alt kademeye indiricem. Anne yani olarak kullanicam zaten. Besik dedigin bu kucuk tarzda olansa 6.aydan sonra kullanilmaz diye düşünüyorum cunku ayaklaniyolar daha erken ayaklanan bilr var yani. Ilk aylar kucuk besigi sonra da park yatagi kullanirsin bnce
4 de basliyomusHıçkırık mıNe çabuk büyüyorlar.. kaçıncı haftada hıçkırıyor ki
Ben hiç duymadım4 de basliyomusbnde duyunca sasirmistim bi inf.soylemisti karninda hickirdigini
Hangi modeli aldin sen canim? Aslinda park yatak uzun kullanimli yani ilk alti ay ust kademe sonrasi en alta gecirebilirsin. Bebekler genelde 5 6 ayliktan sonra donmeye basliyo biraz hareketlenince alta indirmen lazım. Yani sn besigi kullanicaksan tabi park yatagi kaldir bosa durmasin. Bn park yatagi yatak odamda kullanicam minik bi sepet besik alirim onu da odasina koyarim diye düşündüm. Eger oda yaptiysan oyle de düşünebilirsin. Gunduzleri odasinda uyutursun.Ben sanmıştım ki park yatağı da anne yanı üst kademede de 9 aya kadar kullanılır.. park yatağı katlayıp kaldırayım onzaman kilere evde boşuna durmasın 6 ay sonra açarım
Odasına monterssori aldım, park yatak Kraft Near me aldım öyle özelliğine bakmadım girdim aldım çıktım keşke araştırsaymışım daha yüksek bulabilirdim bir de kendi yatağı çok ince diye yataştan aldım iç yatağı ama o da kalın geldi sanırım pay kalmadı neredeyse.. :/Hangi modeli aldin sen canim? Aslinda park yatak uzun kullanimli yani ilk alti ay ust kademe sonrasi en alta gecirebilirsin. Bebekler genelde 5 6 ayliktan sonra donmeye basliyo biraz hareketlenince alta indirmen lazım. Yani sn besigi kullanicaksan tabi park yatagi kaldir bosa durmasin. Bn park yatagi yatak odamda kullanicam minik bi sepet besik alirim onu da odasina koyarim diye düşündüm. Eger oda yaptiysan oyle de düşünebilirsin. Gunduzleri odasinda uyutursun.
oh maşallah hadi az kalmış Allahım sağlıkla kavuştursunBiraz zor geçiyor canım son günler ondan yazamadım buralara sen nasılsın bebisler nasıl32+4 olduk bugün en son doktorlar 34 haftalık doğum olsun dedik bakalım 18 ocak ve sonrasında bebeklerin durumuna göre doğum yapılabilirim senin bebisler icin doktorun hangi tarihleri düşünüyor
Farklı doktorların farklı görüşleri var kimisi yenidoğan döneminde verilmeli diyor kimisi verilmemeli.. bence sen bebeğinin durumuna göre akışına bırak:)Kuzlar bebekle emzik ne zaman verilir? Geç verilirse emmiyorlarmış erken aylarda verilmesi gerekiyormuş doğrumudur? Bu arada emziğin faydaları yada zararları neler bilginiz var mı?
Bebekten bebeğe değişiyor ben ilk ay da vermek istedim emziriyorfım sürekli alışmıştı memede kalmak istiyordu bende emzik aldım yeni doğan hiç emmedi o yüzden hap ağlamaklı geçti belli bşr ayına kadar. Emziğe hiç alışmadı 5 dk oyalansın emzik vereyim ağzına ağlamasın diye diliyle itiyordu. Bende pes ettim artık kim varda yanımd ona veriyordum sustursun diyeKuzlar bebekle emzik ne zaman verilir? Geç verilirse emmiyorlarmış erken aylarda verilmesi gerekiyormuş doğrumudur? Bu arada emziğin faydaları yada zararları neler bilginiz var mı?
Erken tabiki.. son 3 4 hafta dikkat etmek gerekiyor..Kızlar çekinerek bir şey sormak istiyorum. Cinsel hayatınız aktif mi ? Ne durumdasınız ??? Ya benim eşim uzak duruyor benden çocuk için. Bu normal mi ya , daha erken değil mi ?
Kizlar ya giyim icin aldiklarim ilk aşamada yeterli mi sizce listeyle karsilastirdim yeter g8bi ama hala alasim var
Kuzlar bebekle emzik ne zaman verilir? Geç verilirse emmiyorlarmış erken aylarda verilmesi gerekiyormuş doğrumudur? Bu arada emziğin faydaları yada zararları neler bilginiz var mı?
Kızlar çekinerek bir şey sormak istiyorum. Cinsel hayatınız aktif mi ? Ne durumdasınız ??? Ya benim eşim uzak duruyor benden çocuk için. Bu normal mi ya , daha erken değil mi ?
Neden korunmalıPenye battaniye 1-2 daha ilave edebilirsin canım, ben çok kullanırdım o nedenle bana en lazım şey gibi geliyor
Hastahane odasında vermeyi düşünüyorumyani ben emziği seviyorum ve bebeğini yalnız büyüten biri olarak benim için önemli alışması
Ben epey soğudum canım, yani zaten meşakkatli bir dönem. Eşim istekli, hatta bir dönem ciddi ciddi küstüğü oldu. Ama geçen doktor dedi ki normal doğum için 2 güne 1 korunmalı ilişki, 37 den sonra korunmasız. Buna da asla gelemem gibi