2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Erken tabiki.. son 3 4 hafta dikkat etmek gerekiyor..
Benim eşimde 2 aydır uzak duruyor çocuk için. Bende duymuştum normal Doğum için iyi geldiğini. Bazen eşlerde hamilelikten dolayı steksizlik olabiliyormuş

Kuzlar bebekle emzik ne zaman verilir? Geç verilirse emmiyorlarmış erken aylarda verilmesi gerekiyormuş doğrumudur? Bu arada emziğin faydaları yada zararları neler bilginiz var mı?
Ben ilk hafta oyle altini falan degistirirken agzina koyuyordu duzenli vermiuordum. Sonra buyudukce daha uzun sureli verdim. Mesela uyuyacagi sira ya da disari ciktigimizda durmadiginda oyle kimleri gibi durmadan vermiyordum.Emziginu agzina koyyuyordum kendi kendine uyuyordu insan rahat ediyor emzikle. Ilk aylar acemilik iste bebek arabasina koyup tek basina cikmaya korkuyordum aglarsa ne yaparim diyeSonra emzik bana guc verdi disarida verdigim an susuyordu.Ama cevredekiler beni biktirmislardi. Kayinvalidem iste sen hevesleniyorsun ama iyi bir sey degil.Esimin 100 yasindaki babaannesi bile emzik veriyorsun hic iyi degil kayinpeder falan iste disleri bozulacak vs soyleyip duruyordy. Oglumda cok seviyordu gazliydi onunla acayip rahatliyordu ama durmaksizin vermiyordum. Esim de etkileniyordu arkam dondugum an agzindan cikariyordu ben aglayinca anliyordum cikarmisDaha 1 yasina gelmeden kendi kendine emzigi birakti. Uyku asamasinda veriyordum sadece. Bazi bagimli bebekler baya gec birakiyorlar. Onda da damak yapisina dis yapisina zarar verdigi soyleniliyor.

Kızlar çekinerek bir şey sormak istiyorum. Cinsel hayatınız aktif mi ? Ne durumdasınız ??? Ya benim eşim uzak duruyor benden çocuk için. Bu normal mi ya , daha erken değil mi ?
Ne guzel uzak dursun zaten canimizin derdindeyizEşim istiyor ama Esim de farkinda agirlastigimin oyle bir sey yapamayacagimi anlayisla karsiliyor.

Bnimkiyle ayni gibi. Sifira sifir gelmiyodur yatak mi cok yuksek acaba. Bnde yatas tan twiny modeli aldim ince yapida. Belki yatak kalindir canim.

Bnimkiyle ayni gibi. Sifira sifir gelmiyodur yatak mi cok yuksek acaba. Bnde yatas tan twiny modeli aldim ince yapida. Belki yatak kalindir canim.
Twiny almıştım internetten ben de sonra cottony indirime girdi onu aldım evet biraz daha kalın ama saçma yani biraz daha yüksek olması gerekiyordu:/

Ya ben 5-6 sene once yaptirmistim. Genital bolge nemli oldugu icin hep tamamen geçmiyor ama büyük ölçüde azaldi. Hamilelikte de bi degisiklik görmedim ben hala rahatim. Bünyeye göre de degisiyo demekki. İyiki gitmisim diyorum ben de simdi çıkan kismi da epilasyon aletimin ozel bolge için küçüğü var onunla kolaylıkla hallediyorum. Bu aralar cok az girebiliyorum foruma. Herkes iyidir umarim üçüz gebeligimiz vardi haber var mi kendisinden acaba insallah hersey yolundadir

Kuzlar bebekle emzik ne zaman verilir? Geç verilirse emmiyorlarmış erken aylarda verilmesi gerekiyormuş doğrumudur? Bu arada emziğin faydaları yada zararları neler bilginiz var mı?
Bebek memeye alıştıktan sonra verilebilir bence bi 5-10 gün sonra vermeyi düşünüyorum ben kontrollü şekilde canım.

Grubun İlk bebekleri geliyor inşallah
Doğumda sonda takıyorlar demeyin banaaa Öyleyse ben vazgeçtim doğum yapmıcam
Kız korkma kendini serbest bırak, ben hissetmedim bile. Doğumun heyecanı ile sadece taktıktan sonra biraz rahatsızlık hissi oluyor çisin var gibi
Kızlar karnınızda pıt pıt kalp atımlarına benzer hareketlilik var mı? 1-2 dk kadar sürüyo ben de kıyafetten de çok net belli oluyor. Dün 2 kez başıma geldi neden oluyodur bu başına gelen var mı?
Hıçkırık
Ben 5 yaşına kadar falan kullandım park yatağı, en alt kademesine indirip
Kizlar ya giyim icin aldiklarim ilk aşamada yeterli mi sizce listeyle karsilastirdim yeter g8bi ama hala alasim var
Çıt çıtlı zıbını biraz daha bol tutabilirsin onlar bence en gerekli olanlar

Kızlar çekinerek bir şey sormak istiyorum. Cinsel hayatınız aktif mi ? Ne durumdasınız ??? Ya benim eşim uzak duruyor benden çocuk için. Bu normal mi ya , daha erken değil mi ?
Bazı erkekler bebeğe bişey olur düşüncesi ile duygusal yaklaşıyor uzak duruyor. Benim eşim de öyle. Bana göre bir sakıncası yok

diş hekimlerinin söylediği 2 yaştan önce bırakılması sadece. kayınailenizle paylaşabilirsiniz
Ayseee1987 teknik olarak 2. aydan itibaren verilebilir 2 yaştan önce bırakılmalıdır şeklinde bilgi. ama memeye alıştıysa daha erken de verilebilir ya da hiç ihtiyaç duymayabilirsin. biraz bebik ve şartlar yönlendiriyor o konuda aslında .

Bizim öyle bir hayatımız yok kanki olduk valla ikimiz de çok korkuyoruz aklıma bile gelmiyor valla şu ağırlıkla zor artık az kaldı zaten

Farklı doktorların farklı görüşleri var kimisi yenidoğan döneminde verilmeli diyor kimisi verilmemeli.. bence sen bebeğinin durumuna göre akışına bırak:)

Bebek memeye alıştıktan sonra verilebilir bence bi 5-10 gün sonra vermeyi düşünüyorum ben kontrollü şekilde canım.

Çok teşekkür ederim kızlar. Yorumlarınızı okuyunca bu emzik olayının az çok nasıl olması gerektiği kafamda oturdu.
Birkaç çeşit emzik alayım şimdiden kalsın bir köşede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…