2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
ben şu an riskli zamandan geçiyorum ama beni de yatırmadılar ve ciğer geliştirici yapmadı mesela doktorum (evime dönmedim hala il dışındayım akrabalarımda kalıyorum sağ olsunlar.)
doktorlar da bi yere kadar öneride bulunabiliyor, net bir şey söylemek imkansız onlar için de . kontrolde gördükleri kadarıyla yorumlayabiliyor.
o sebeple ters giden bi durum olmadıkça hastaneye yatış yapmıyorlar pek.

çoğul gebeler olarak biraz psikolojik olarak sanırım kendimizi küvez ihtimaline hazırlamamız daha doğru gibi. hayırlısı Allah tan , beklenecekse beklenecek ,tek sağlıkla hep birlikte çıkalım evimize sonunda gönül tabii ki karnımın içinde kalsınlar istiyor

Teşekkür ederim canım. İnşallah senin de sonuç iyi çıkar da kullanmak zorunda kalmazsın

Erkeklerin hepsi aynı kafa benimki de başım ağrıdı desem sabret az kaldi diyor 5. Haftadan beri
Aynen ya hepsi aynı her gün iğne yapıyor kollarım çürüdü artık sızlıyor ödem oluyor şişiyor. Az kaldı aşkım şurda 6/7hafta kaldı dayan dedi yine
teşekkür ederim canım magnet almak istemedim anahtarlıkta isimde olmayacak kartında yazacak sadece herkes magnetten bıktım olabilir mesela ben takmak istemiyorum doğum düğün nişan Mevlüt magnetlerini bir yere gidersin turist gibi gezmeye oraların magnetlerini alırsın ama diğerlerini napıyım banane :)))))
Maşallah güzel büyütmüşsün bebişini. Hemen hemen aynı haftadayız canım benim de 32+6 bugün finale doğru geldik sanırım. Doğum çantasını ben de hiç hazırlamadım bu haftadan sonra hazırlayacağım artık ufaktan :)

Geçen bende bizim doktora ciğer geliştirici iğneyi sordum eğer doğum bir hafta içerisinde gerçekleşmesi planlanıyorsa yaparız yoksa yapmayız dedi bazı doktorlar kendilerini garantiye almak için 30 dan itibaren her hafta yapıyolar ama ben bir kere tam zamanında yaparım dedi

benim her iki doktorum da aynı şeyi söyledi. maks 2 hakkımız var dedi ikisi de. çünkü fazla uygulama bebeklerin özellikle beyin gelişiminde olumsuz etkiye sebep olabiliyor gibi bi araştırma okumuştum ben de .

Bana ilk doğumda lavman yapılmıştı, makattan koca bir serum şişesi ile. Bence bu endişeni doktoruna söyle, çünkü her hastane lavman yapmıyormus
Yalancı kasılmalar olabilir, büyük tuvalet hissi gibiyse, artık haftalar ilerliyor
Yemek yeme demislerdi bana ebeler.
Vallahi çok korkuyorum bundan, jilet sevmem ama Gillette venus un bayan için olanından hazır bekleticem acil durum icin
sancı başlayınca banyoya koşarak bir de jilet yapıyoruz o zaman hahaha
Kesinlikle
Elite ben de kullandım gerçekten efsane lekeler için

Bence tamamen hemşirenin tecrübesi. Bendeki Kız yapamadı, canımı baya yaktı bağırdım çünkü sen ne yapıyorsun diye sonra baskasini çağırdı saniyesinde halletti hemşire.
Ben rahim filmi cekilecegimde sol kolumu açamadı. Sağda damar daha belirgin ordan aç dedim yok illa sol olacak dedi sonra elimin üstünden açmaya çalıştı sokup sokup çıkarıyor artık offf diye bağırdım noldu diyor. Nolmus olabilir sence etimi deştin olmuyorsa başkası yapsın dedim. Sonra tecrübeli bi ebe geldi şak diye tek sokusta açtı damarı

pekmez içebiliyorsan mutlaka pekmez iç canım
Bu pekmez şekeri yükseltir mi tatlım? Benim de kanım 3 hafta önce 5 çıktı Doktorum çok çok düşük 1 ay içinde yükselmezse bi sonraki kontrolde damardan vermek zorunda kalıcaz dedi. Dün aklıma keçiboynuzu özü içmek geldi ama şekerden dolayı çok kararsız kaldım. Haftaya kontrolum var o zamana kadar iyice yükseltmek istiyorum

Canım ben içemiyorum ki ilacı, sabah denedim öğle denedim hatta en son gece içmeye başladım. Sabah 4 gibi kalkıp kustuğumu biliyorum. Şimdi ilaci değiştirdi bakalım, korkumdan henüz içmedim bile
Ben de gynoferon bulantı yaptı canım hatta bi içip bi içmiyodum çok fena olmuştum sonrasın da kanımın 5e düştüğünü gördüm doktorum kızdı 1 ay içinde düzelmezse damardan vermek zorunda kalıcaz dedi. Şimdi ferro kan ilacını kullanıyorum o hiç bulantı yapmıyo. Gece yatmadan 2 tane içiyorum ardındanda ya portakal ya mandalina yiyorum inşaAllah faydasını görürüm
Ben de yatmadan 2 tane içip peşinden portakal ya da mandalina yiyorum canım doktorum bu şekilde daha iyi emilim olacağını söyledi hem bulantı yapmamasınıda sağlıyomuş. Haftaya görücem bakalım faydası nasıl oluyomuş

Aa bilmiyordum tek yumurta ikizlerindeki bu durumu, Dr bana bebeklerden biri gelişir diğeri gelişmezse sıkıntı olur dedi ama çok şükür ikisi benzer gelişiyor, insallah seninde bebislerde bir sıkıntı olmaz 36ya kadar dayanırız canım
Bana 28. Haftada vurdu Dr um, tekrarlamaya gerek yok dedi.
Benim Kızımdan önce bir erken doğumun oldu 21. Haftada rahim acilmis ve kese biraz dışarı çıkmış öylece hastaneye yattım hemen ciğer geliştirici vurdular 2 hafta hastanede dayandık sonra doğum oldu, kızım 23 haftalık olmasına rağmen kuvezde cogu zaman solunum desteği almadan yattı,10 gün yaşadı bence ciğer geliştirici iğne sayesinde bu şekilde yaşayabildi meleğim ama daha birçok sıkıntımız vardi malesef ömrü bu kadarmış

Başınız sağolsun çok üzüldüm bende bilmiyorum ki valla benim doktorum da bu şekilde söyledi yine bir şey öğrenirsem yazarım buraya en hayırlısı olsun bebişlerimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…