2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Anladım canım teşekkür ederim bilgilendirme için. Bana yapılmadığı için bilgim yok muhtemelen gerek görmedi.

Bende 1 ay önce çıktı seninkiyle aynı değerde 25 ilk verdi iki hafta sonra 2.5 a düşmüştü şimdi 2 hafta sonra yine ölçüm yapacak. Çok düşük olmasının bir zararı yok bildiğim yüksek olması sıkıntı

Kolay gelsin canım ben de dolap içine düzenleyiciler aldım çok kurtarıcı oldu öneririm

Ankarada doğum yapmış veya şuan gidio memnun kaldi hastane doktor varmi ?
Ben doğumu memorialda yapacağım, oradaki doktorları bilmiyorum benim dışardan doktorum ama oradaki doktora gidip orda doğum yapan arkaşlarım çok memnun biri bir ay önce doğum yaptı. Benim doktorumu kesinlikle önerebilirim özel muayenehane ye gitmek istersen.

Ay bilemedim ya. Bu Tsh değerleri ömrümü çürüttü hamilelikte. 2 haftada bayağı düşmüş. 100lük fazla geldi herhalde. İnsan her şeye tedirgin oluyor.
Teşekkür ederim cevabınız için

Kızlar bu şeker olayı nedir? Bana şeker yüklemesi yapmadı doktorum. Bir alet alıp ölçmek mi gerekiyor sürekli
Banada Şeker yüklemesi yapılmadı canım.
Sanırım seninde doktorun, geçmiş sağlık öyküne, kilona, bebeğin karın çevresi ölçümüne ve bebeğin amniyon sıvı durumuna bakarak gerek duymamış.
Bazı doktorlar her hamileye yaparken bazıları kendinden çok emin gerek duymuyor.
Ama ben yinede birkaç defa ölçüm yaptım, şeker cihazı annemde vardı normal çıktı,

Benim kan verdigim saglik ocaginda referans degeri 0.3 den basliyor sizinki normal geldi.Tsh yuksek olmasi sıkınti dusuk olmasi cokta sorun degil,en fazla ilac dozu ayarlanir diye dusunuyorum

Bazen ultrasonda her sey normal ilerlese bile seker olabiliyor malesef benim ilk gebeligimde ultrasonda bebegin karin cevresi,suyu her seyi iyiydi,ailede seker oykusu de yoktu,ona ragmen seker cikti.Bunda da varmis gibi davraniyoruz gunde dort bes defa olcum yapiyorum,azicik kacirirsam yuksek cikiyor sekerim demekki yukleme yaptirsam sekerim cikacakmis.

Ozellikle son aylar her zaman temiz kalacagiz artik. Ilk hamileligimde bu korkum yuzunden duzenli temiz kaldim
Ne zaman ne olacağı gerçekten hiç belli olmuyor, mesela geçen haftalarda kanamam olmustu da apar topar hastaneye gittim ya, karın ultrasonu dışında vajinal da bakıldı mesela. Neyse ki bir kaç gün öncesinde halletmistim beni çok geriyor bu durum nedense ya

Canım zaten sen bu hamileliğinde 76 kiloyla hamile kalmışsın, senin doktorun sana muhakkak yapması gerekiyordu.
Doktor gerek duymasada bende ara ara kendimi kontrol ediyorum.

Son düzenleme:
Canım ben kızımda hiç oda yapmamıştım yeni doğduğunda. Sadece anne yani karyola almıştım. Bizim komidindeki cekmeceleri komple boşaltıp çocuğun kıyafetleri zibin vs koydum. 2 paket ıslak mendil alt değiştirme örtüsü ve pamuğu suyu işte ne bileyim birkac bez. Geri kalan ürünleri girişte büyük bir dolabim var onun içinde tuttum. Yatak odamda azalınca ordan birkac tane odaya yedek koydum hep. Kızım 29 Aylık olacak daha 2-3 ay önce oda yaptık mesela. Ama halen yanımızda yatiyor

Kızlar bu şeker olayı nedir? Bana şeker yüklemesi yapmadı doktorum. Bir alet alıp ölçmek mi gerekiyor sürekli
Gebelik şekeri. Farkedilmeyen gebelik şekeri bebekte birçok olumsuz duruma sebep olabiliyor. Kontrol altında olması gerekli. Genelde şeker yüklemesi yapılarak gebelik şekeri var mi yok mu diye bakılıyor ama yükleme yapmak istenmediginde bir seker olcum aleti alıp bir süre günde 3veyq 4 açlık tokluk şekerine bakılması gerekiyor. Düzensizlik varsa Kontrol altına alınmalı hemen çünkü olumsuz bir çok şeye sebep olabiliyor. Doktorunuzla bu durumu konuşabilirsiniz.

Muhtemelen.. açlık tokluğa baktı çünkü sağlık öykümde de olmadığı için gerek görmedi herhalde.

Aynı durumdan muzdaribim valla her kontrole giderken ne olur ne olmaz diye temizleyip gidiyorum ama dediğin gibi doğum habersiz olursa ne olur bilmiyorum almak da zorlaşıyor gün geçtikçe zaten o da ayrı bir stres benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…