2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Açlık tokluğa baktı canım doktorum iki sefer, normal çıktı yükleme yapmadı. kendimiz de sürekli bakmamız gerekiyor diye düşündüm herkes bakınca.

Muhtemelen.. açlık tokluğa baktı çünkü sağlık öykümde de olmadığı için gerek görmedi herhalde.
Genel kan tahlillerinde genelde açlığa bakılıyor tokluga bakılmıyor, açken kan alıp gidip yemek ye,1.saatte gel denip tekrar kan alındıysa o ayrı tabi. Yine de doktorunuzla bu şeker olayını konuşun bence. Çünkü gerçekten çok önemli bir konu.

Gerçekten öyle ya

Canım zaten sen bu hamileliğinde 76 kiloyla hamile kalmışsın, senin doktorun sana muhakkak yapması gerekiyordu.
Doktor gerek duymasada bende ara ara kendimi kontrol ediyorum.
İlk gebeligimde yapildi gebelik sekeri cikmisti,bunda da varmis gibi davraniyoruz diyetisyene gidiyorum,gunde dort bes defa olcum yapip takip ediyorum.Ondan dolayi ekstra yukleme yapmaya gerek duymadik yani.

Kız şuan olur, 37.haftada göbek büyüyünce elin aşağı kadar inmiyor bazen gobekten bahsettiğim o yoksa aynayla görürsün het türlü zaten
Du bakalım 37 ye gelince baska bi çözüm yolu düşünülür Agdaya gidecektim ama agdayi bekleme süresi beni strese sokar o yüzden yine en mantıklısı jilet geldi. Lazer yaptirmayan aklıma tüküreyim doğumdan sonra ilk işim olacak

Hiç enfeksiyon diye düşünmemiştim ama kontrole gidince ona da bi bakayım

Agda beni korkutuyor nedense enfeksiyon riskli olur mu diye endise ediyorum lazer yaptirdimda ne oldu,gebelik hormanlarondan cikti yine

Kız ben yaptırdım da ne oldu. Boşuna para vermişim. Kızımdan önce bitene kadar gitmiştim ne güzel bitmişti hamile kalınca hic yapılmamış eski haline döndü 2.cocugu da düşündüğümüz için gitmişim kızımdan sonra. Bakalım çocuk olayını kapatırsak bende tekrar gitmeyi düşünüyorum.

Agda beni korkutuyor nedense enfeksiyon riskli olur mu diye endise ediyorum lazer yaptirdimda ne oldu,gebelik hormanlarondan cikti yine
Ben enfeksiyondan ziyade agdanin o ayda 1 olayını sevmiyorum ya bekleyip ediyorsun çıksın falan diye iyice çıkmayınca ağdaci kızıyor erken gelmişsin diye Ben bekleyemem öyle bi ara başladım yine dayanamadım jilet yaptım kaldı öyle Lazer de hamilelikte çıkıyor dediler o yüzden hiç başlamamiştım
Ay işte ben de o yüzden gitmedim tekrar çıkıyor dediler Kadınların her işi sorun ya

En dusuk referans araliği 0,34 canim. Bu tsh ta bazilarinin mesela yuksektir tedavi gorurler bazilarin da olmasi gerekenden dusuk oldugu icin tedavi ediliyor.Senin dozu en fazla 50 ya da 75 e dusurur bence 100 fazla gelmeye baslamis.

Yok sabah aç gidip ölçtü sonra kahvaltı yapıp 1 saat sonra gittim yine kan alıp ölçtü. Yarın arar sorarım yine aklımda kalmasın.

Ben de aynı durumdan muzdarip oldum. Lazer boşuna gitti hatta geçen ay sinir oldum şu braunun lazer cihazını aldım ama hamileyken kullanmaya cesaret edemedim. Ağda işi de sıkıntı uzamasını bekle, hijyen olayı ayrı bir şey kendim de yapamıyorum artık öfff bu dünyaya zorluk yaşamak için gelmişiz resmen

İsmini alabilirmiyim memnun kaldınız doktorun

Lazer yaptırsaydın da farketmedi çocuk yapmayı düşünenler lazer yaptırabilir ama yine çıkma ihtimali çok yüksek gebeyken benim hiç yoktu son 1,5/2 aydır çıkmaya başladı tamam eskiye nazaran çok seyrek çıkıyor ama rahatsız edici yine de. Saçkıran girmiş gibi bazı yerlerde var bazı yerlerde yok Ben banyoda oturuyorum o zaman rahat alınıyor oturup bacaklarımı açıyorum zaten 2 defa yaptım . Doğumdan sonra epilasyon yine beni bekliyor hayır inatmış gibi koltuk altı ve genital bölgede yoğunlaştı. Zaten en geç oralar bitiyordu. Tüydür kıldır bıktım valla keşke yaptırmasaydım o kadar masrafa girip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…