Cok hos olmus. En guzel zamanlariniz bu odada gecsinKizlar bebegim odasi da hazir kiyafetlerini de yikadim dolapa astim. Geriye hastane cantami hazirlamak kaldiOdasinin gorselini atayim
İnşallah canım doktorumda aynen böyle dedi doğumu hiç düşünme dedi ama anne yüreği işteiyi düşünelim iyi olsun, sık sık kontrolünde olacakmış içini rahat tutmaya çalış.
Dinlenin bol bol ... Biz de Dua edelim insallah bir ay daha sabreder bebislerKizlar doktorum bana 1 ay daha dayansak çok iyi olacak dedi kontrollerimi 2 haftada 1 şeklinde düzenledi 31+1 deyim bugün, dün doğum iznine de çıktım çoğul gebelikte dolayı, aslında 30 da çıkmam gerekiyordu ama heyet raporu bitmediği için böyle oldu. İnşallah 1 aydan fazla da dayanırız da küvez olayı hic olmaz
Ay harika ya bnde su hazirliga erişmiş olmak istiyorum hala her işim duruyo dogum stresinin yerini aldi resmenKizlar bebegim odasi da hazir kiyafetlerini de yikadim dolapa astim. Geriye hastane cantami hazirlamak kaldiOdasinin gorselini atayim
Nioli yağını kullanmanıza Dr izin verdi mi, dün bende kontrole gittim tit te yaptırdım enfeksiyon cikti malesefmonurol içtim ama geçirmedi mi diye korkuyorum serklajim var enfeksiyon açabilir diye çok endişeliyim, nioli yağını bugün doktoruma sordum gebelikte sonuçlarını bilmediğimiz için tavsiye etmiyoruz dedi farklı görüşler var mi acaba sizin Dr izin verdi mi
Hiç korkma canım dediğin gibi zaten minicik oldukları için iki hamlede jilet gibi oluyorlar. Ben 3 partta bitirdim o da çamaşırların kurumasını beklediğim için. Yoksa daha erken de bitirebilirdim. Çok hafif bel ağrım oldu tabi ama dinlene dinlene yaparsan bir sıkıntı olmaz :) Bir de ne bileyim ilk diye çok hevesli yaptım sanırım, normalde hiiiççç sevmem ütü yapmayı
Çok cok tesekkur ederim❤Cok hos olmus. En guzel zamanlariniz bu odada gecsin
Bir gunluk iş canim istersen hemen halledersin stres yapmaAy harika ya bnde su hazirliga erişmiş olmak istiyorum hala her işim duruyo dogum stresinin yerini aldi resmen
Yaaaa çok güzel olmuşşşşKizlar bebegim odasi da hazir kiyafetlerini de yikadim dolapa astim. Geriye hastane cantami hazirlamak kaldiOdasinin gorselini atayim
Cok tesekkur ederim canimYaaaa çok güzel olmuşşşşsağlıkla gelsin güzel günlerde kullanın
Ben hasta çantama da jilet koyacağım aldım şu Venüs 5 bıçaklı olanlardansancı başlayınca banyoya koşarak bir de jilet yapıyoruz o zaman hahaha
Kızlar bu şeker olayı nedir? Bana şeker yüklemesi yapmadı doktorum. Bir alet alıp ölçmek mi gerekiyor sürekliBenim cihazım contour plus. Ama cihazı aldıktan sonra mutlaka diyabet bölümünde bir ölçüm yapın, çünkü hastane cihazı ve evdeki cihaz birbirinden farklı ölçüm yapabiliyor. Max min değerleri farklı olabiliyor
Hayır şekerli su icip sekerin olup olmadığını kontrol ediyorlar şuana kadar yapılması gerekti harelde değerlerin iyi oldu icin gerek duymamış olabilirKızlar bu şeker olayı nedir? Bana şeker yüklemesi yapmadı doktorum. Bir alet alıp ölçmek mi gerekiyor sürekli
Sağlıklı güzel günler geçirsin odasında inşallah minnakKizlar bebegim odasi da hazir kiyafetlerini de yikadim dolapa astim. Geriye hastane cantami hazirlamak kaldiOdasinin gorselini atayim
Medical parka gidiyorum benAnkarada doğum yapmış veya şuan gidio memnun kaldi hastane doktor varmi ?
No noo 6 yillik bi depo odasi düşünBir gunluk iş canim istersen hemen halledersin stres yapma
Şeker onemli bi konu yani bnde bundan bi haberdim ama isin icine girince ciddiyeti anliyosun. Seker yuklemesi yapiliyor belirli saate kadar vucudun o sekeri tolere edebiliyo mu etmiyo mu ona bakiliyo riskli cikarsa oncelik diyet egzersiz ama duzene giriyo. Bazi dr lar seker yuklemesini gebe de risk yoksa yapmiyo ama bnce her gebeye yapilmasi gerek. Yuklemede sorun cikarsa zatn olcmek gerek sorun cikmazsa oh ne alaKızlar bu şeker olayı nedir? Bana şeker yüklemesi yapmadı doktorum. Bir alet alıp ölçmek mi gerekiyor sürekli