- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 34
çok geçmiş olsun canım ama kontrol altında olman iyi olmuş evde daha çok stres olurdun en azından direk müdahale edilir bizi de haberdar et lütfenKızlar evde 15-8 i görünce doktor yatırdı beni hastaneye bu gece hastanedeyim kontrol edecekler
ayy maşallah canım neredeyse 2 kilo sağlıcakla gelsinSelam teyzoşlarr biz kontrolden çıktık1950 gr 41 cm olmuşuz. Her şey yolunda çok şükür 17 Ocakta ilk nstmize girecekmişiz. Ben de 73 kilo olmuşum
canım ağrın sürekli varsa geçmiyorsa acile git ihmal etme hem kafan da rahat ederArkadaslar 26ci haftamdayim kasiklarimda daha once hic olmayan bir agri var dayanmasi baya zor doktorum biraz uzakta suan isteyim bilemedim acile gitsemmi
Geçmiş olsun. Bekleme bence hemen git canım. 2 hafta önce bende ağrıyla acile gittim. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Ve maalesef hastaneye yatırdılar. 4 gün hastane de yattım tedavi altına aldılar. İhmal etme yani ne olur ne olmaz.Arkadaslar 26ci haftamdayim kasiklarimda daha once hic olmayan bir agri var dayanmasi baya zor doktorum biraz uzakta suan isteyim bilemedim acile gitsemmi
Ben tam sayfaya girdim
Çook cok gecmis olsun canim senin icin belki boylesi daha iyi olacaktir bir duzene girer cikarsin.Kızlar evde 15-8 i görünce doktor yatırdı beni hastaneye bu gece hastanedeyim kontrol edecekler
Düzenli bir agriysa ihmal etme benceArkadaslar 26ci haftamdayim kasiklarimda daha once hic olmayan bir agri var dayanmasi baya zor doktorum biraz uzakta suan isteyim bilemedim acile gitsemmi
Oyyy maşallah sana tontiş yanakSelam teyzoşlarr biz kontrolden çıktık1950 gr 41 cm olmuşuz. Her şey yolunda çok şükür 17 Ocakta ilk nstmize girecekmişiz. Ben de 73 kilo olmuşum
Bu zamana kadar geldin ya çok şükür canım31+1 oldum bugün ama gün gectikte kendimi taşımakta daha çok zorlanmaya başladımama yine de çok şükür iyiyim umarım sende çok iyisindir
Hazırlıklar ne yazık ki hastalıklardan dolayı tamamlanamadı ama haftasonu tamamlayacagiz insallah
Tahmini doğumu ocak ayında konuşalım dedi doktorum simdi cumartesi yine gidince sorarimartik ben Nstye de giriyorum kaciyor bebisler ama hele kız çok kaçıyor hemşire çok eğleniyor onunla
Ama benim yolum uzun değil kızlar onu söyleyebilirim belli oluyor artık 20 günüm varsa iyi diyebilirim
Umarım hepimiz zamanında ve kolaylıkla doğum yapar bebislerimize kavuşuruz
Evet ben de merak ettim kalplerimiz birmişBen tam sayfaya girdimDaydream_ cok aktifiti nereler de diye yszacakken direk senin mesajla karsilastim
Arada hata veriyor o uygulama yazılımları ile ilgili sanırımKızlar nasılsınız bakamadım doğru düzgün yine. Banu çiftcinin programını kullanıyorum oradan haftamı takip ediyordum ama şuan girilmiyor sizden de yüklenenler var mı aynı sıkıntıyı yaşıyor musunuz? Hata diye uyarıyor. Bende anlamadım. Bu arada 10 sayfa birikmişti okuyamadım hepiniz iyisinizdir inşallah canlarım
Ben kızımda hiç nst için ayrı ucret vermedim. K.dogumda sistemde gebelik muayenesi diye giriş yapıyorlar ya nst ücretin içinde oluyor hatta bir yerde okumuştum gebelik kontrollerinde yapılan tüm testler muayene ücretinin içinde diye yani ayrı bir ücret isteyemezler diye.Ben izmirde karı beklersem bi 10 sene daha beklemem lazım
nst için ayrı ücret alıyorlar canım ama çok yüksek bi tutar değil diye biliyorum
ah ah canım bunu özel hastanelere söyle bakalım ne diceklerBen kızımda hiç nst için ayrı ucret vermedim. K.dogumda sistemde gebelik muayenesi diye giriş yapıyorlar ya nst ücretin içinde oluyor hatta bir yerde okumuştum gebelik kontrollerinde yapılan tüm testler muayene ücretinin içinde diye yani ayrı bir ücret isteyemezler diye.
sağlıcakla gelsinler canım evet senin zaman iyice daraldı maşallah sana31+1 oldum bugün ama gün gectikte kendimi taşımakta daha çok zorlanmaya başladımama yine de çok şükür iyiyim umarım sende çok iyisindir
Hazırlıklar ne yazık ki hastalıklardan dolayı tamamlanamadı ama haftasonu tamamlayacagiz insallah
Tahmini doğumu ocak ayında konuşalım dedi doktorum simdi cumartesi yine gidince sorarimartik ben Nstye de giriyorum kaciyor bebisler ama hele kız çok kaçıyor hemşire çok eğleniyor onunla
Ama benim yolum uzun değil kızlar onu söyleyebilirim belli oluyor artık 20 günüm varsa iyi diyebilirim
Umarım hepimiz zamanında ve kolaylıkla doğum yapar bebislerimize kavuşuruz
Canım hiç tedirgin olma, çok normal 26-27 de kasık ağrısı nefes kesecek kadar ani olabilir demişti doktorum. Bizzat yaşadım, tedbir amaçlı gitmek istersen git ama buradan okuyan tüm arkadaşlarıma da söylemiş olayım normal bir durum. Stres yapmamak lazım. 30.haftada da istikrarlı şekilde kasık ağrısı yer yer devam ediyorArkadaslar 26ci haftamdayim kasiklarimda daha once hic olmayan bir agri var dayanmasi baya zor doktorum biraz uzakta suan isteyim bilemedim acile gitsemmi
Ağrın nasıldı peki batma gibi mi ? Benim de oluyor ara ara ama çok şiddetli değil açıkçası ciddiye almadımCanım hiç tedirgin olma, çok normal 26-27 de kasık ağrısı nefes kesecek kadar ani olabilir demişti doktorum. Bizzat yaşadım, tedbir amaçlı gitmek istersen git ama buradan okuyan tüm arkadaşlarıma da söylemiş olayım normal bir durum. Stres yapmamak lazım. 30.haftada da istikrarlı şekilde kasık ağrısı yer yer devam ediyor
Evet kamuda calisan hamile kadinlar icin 24. Haftaya kadar nobet tutuluyor,ben doktora ancak 27. Haftada gidebildigim icin o zaman durum bildirir raporu alabildim,zaten o haftaya kadarda bir sikayetim yoktu ama o gun cok yoruldum dilekce verip bir sonraki ay nobet tutmayacagimi ilettim,bu aydan itibaren tutmayacagimHocam mesajınızı yeni okudum nobetciyim demişsiniz kaç haftaliksiniz 24 ten sonra nöbet tutulmuyor
Oyyy maşallah sana tontiş yanak
Bu zamana kadar geldin ya çok şükür canımİnşallah sağlıkla kucağına alinca derin bi nefes alacaksın, 3 bebis taşımak zor Bizleri arada güncelle hepimiz senin doğumu bekliyoruz şuan ilk olduğun için
Sağol ben de iyiyim canım biz de gün sayıyoruz artık son aylar
Kızlar nasılsınız bakamadım doğru düzgün yine. Banu çiftcinin programını kullanıyorum oradan haftamı takip ediyordum ama şuan girilmiyor sizden de yüklenenler var mı aynı sıkıntıyı yaşıyor musunuz? Hata diye uyarıyor. Bende anlamadım. Bu arada 10 sayfa birikmişti okuyamadım hepiniz iyisinizdir inşallah canlarım
ah ah canım bunu özel hastanelere söyle bakalım ne dicekler%90 ı ayrıca ücret alıyor almayan çok azdır yani. O zaman kan testlerine de almamaları lazım ama alıyorlar
Ani batmalar oluyor, bazen adet sancısı gibi oluyor, içerde hacim büyüdükçe rahim kasları gerilecek demişti doktorum. O sırada sakinliğini korursan bir kaç dakika sonra geçiyor. Bir de bebişler sağ veya sol tarafta toplanıp kasığa aşırı baskı yapıyor.Ağrın nasıldı peki batma gibi mi ? Benim de oluyor ara ara ama çok şiddetli değil açıkçası ciddiye almadım
sağlıcakla gelsinler canım evet senin zaman iyice daraldı maşallah sana
Aynen canım en riskli haftaları atlattın artık bundan sonrası daha güzel olacak inşallahÇok şükür gerçekten 30 hafta öncesi doğum çok fazlaydı bakıldığında ama artık o günleri çok sukur
Bende haber bekliyorum bakalım en son 32 hafta dolsun rahatlayalım detaylı kuvez ihtiyacımız kalmasın basit ve kısa süreli kuvezde kalalim dedi orada biraktik belki ocagin basinda dogacaklar hic bilemiyorum ki ilk konustugumiz 18 ocak ile 25 ocak arasi olsun seklindeydi
Evet yaa çok heyecanlı umarım her şey gönlünüzce olur
Malesef canım alıyormuş çoğu hastaneNst için para almak da neymişbenim doktorum özel klinik açtı muayenesi 300 tl nst çekilince dahil yani özel klinikten pahalı oldu özel hastaneler çok ilginç