2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar evde 15-8 i görünce doktor yatırdı beni hastaneye bu gece hastanedeyim kontrol edecekler
çok geçmiş olsun canım ama kontrol altında olman iyi olmuş evde daha çok stres olurdun en azından direk müdahale edilir bizi de haberdar et lütfen
Selam teyzoşlarr biz kontrolden çıktık 1950 gr 41 cm olmuşuz. Her şey yolunda çok şükür 17 Ocakta ilk nstmize girecekmişiz. Ben de 73 kilo olmuşum
ayy maşallah canım neredeyse 2 kilo sağlıcakla gelsin
Arkadaslar 26ci haftamdayim kasiklarimda daha once hic olmayan bir agri var dayanmasi baya zor doktorum biraz uzakta suan isteyim bilemedim acile gitsemmi
canım ağrın sürekli varsa geçmiyorsa acile git ihmal etme hem kafan da rahat eder inşallah hiç bir sıkıntı yoktur.

Arkadaslar 26ci haftamdayim kasiklarimda daha once hic olmayan bir agri var dayanmasi baya zor doktorum biraz uzakta suan isteyim bilemedim acile gitsemmi
Geçmiş olsun. Bekleme bence hemen git canım. 2 hafta önce bende ağrıyla acile gittim. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Ve maalesef hastaneye yatırdılar. 4 gün hastane de yattım tedavi altına aldılar. İhmal etme yani ne olur ne olmaz.

Q qizemli ne durumdasın nasılsın, hazırlıklar bitti mi senin için çok heyecanlıyım tahmini doğum tarihi ne görünüyor

31+1 oldum bugün ama gün gectikte kendimi taşımakta daha çok zorlanmaya başladım ama yine de çok şükür iyiyim umarım sende çok iyisindir

Hazırlıklar ne yazık ki hastalıklardan dolayı tamamlanamadı ama haftasonu tamamlayacagiz insallah

Tahmini doğumu ocak ayında konuşalım dedi doktorum simdi cumartesi yine gidince sorarim artik ben Nstye de giriyorum kaciyor bebisler ama hele kız çok kaçıyor hemşire çok eğleniyor onunla

Ama benim yolum uzun değil kızlar onu söyleyebilirim belli oluyor artık 20 günüm varsa iyi diyebilirim

Umarım hepimiz zamanında ve kolaylıkla doğum yapar bebislerimize kavuşuruz

Selam teyzoşlarr biz kontrolden çıktık 1950 gr 41 cm olmuşuz. Her şey yolunda çok şükür 17 Ocakta ilk nstmize girecekmişiz. Ben de 73 kilo olmuşum
Oyyy maşallah sana tontiş yanak
Bu zamana kadar geldin ya çok şükür canım İnşallah sağlıkla kucağına alinca derin bi nefes alacaksın, 3 bebis taşımak zor Bizleri arada güncelle hepimiz senin doğumu bekliyoruz şuan ilk olduğun için
Sağol ben de iyiyim canım biz de gün sayıyoruz artık son aylar

Kızlar nasılsınız bakamadım doğru düzgün yine. Banu çiftcinin programını kullanıyorum oradan haftamı takip ediyordum ama şuan girilmiyor sizden de yüklenenler var mı aynı sıkıntıyı yaşıyor musunuz? Hata diye uyarıyor. Bende anlamadım. Bu arada 10 sayfa birikmişti okuyamadım hepiniz iyisinizdir inşallah canlarım

Arada hata veriyor o uygulama yazılımları ile ilgili sanırım

Ben izmirde karı beklersem bi 10 sene daha beklemem lazım

nst için ayrı ücret alıyorlar canım ama çok yüksek bi tutar değil diye biliyorum
Ben kızımda hiç nst için ayrı ucret vermedim. K.dogumda sistemde gebelik muayenesi diye giriş yapıyorlar ya nst ücretin içinde oluyor hatta bir yerde okumuştum gebelik kontrollerinde yapılan tüm testler muayene ücretinin içinde diye yani ayrı bir ücret isteyemezler diye.

ah ah canım bunu özel hastanelere söyle bakalım ne dicekler %90 ı ayrıca ücret alıyor almayan çok azdır yani. O zaman kan testlerine de almamaları lazım ama alıyorlar

sağlıcakla gelsinler canım evet senin zaman iyice daraldı maşallah sana

Canım hiç tedirgin olma, çok normal 26-27 de kasık ağrısı nefes kesecek kadar ani olabilir demişti doktorum. Bizzat yaşadım, tedbir amaçlı gitmek istersen git ama buradan okuyan tüm arkadaşlarıma da söylemiş olayım normal bir durum. Stres yapmamak lazım. 30.haftada da istikrarlı şekilde kasık ağrısı yer yer devam ediyor

Ağrın nasıldı peki batma gibi mi ? Benim de oluyor ara ara ama çok şiddetli değil açıkçası ciddiye almadım

Hocam mesajınızı yeni okudum nobetciyim demişsiniz kaç haftaliksiniz 24 ten sonra nöbet tutulmuyor
Evet kamuda calisan hamile kadinlar icin 24. Haftaya kadar nobet tutuluyor,ben doktora ancak 27. Haftada gidebildigim icin o zaman durum bildirir raporu alabildim,zaten o haftaya kadarda bir sikayetim yoktu ama o gun cok yoruldum dilekce verip bir sonraki ay nobet tutmayacagimi ilettim,bu aydan itibaren tutmayacagim

Çok şükür gerçekten 30 hafta öncesi doğum çok fazlaydı bakıldığında ama artık o günleri çok sukur

Bende haber bekliyorum bakalım en son 32 hafta dolsun rahatlayalım detaylı kuvez ihtiyacımız kalmasın basit ve kısa süreli kuvezde kalalim dedi orada biraktik belki ocagin basinda dogacaklar hic bilemiyorum ki ilk konustugumiz 18 ocak ile 25 ocak arasi olsun seklindeydi

Evet yaa çok heyecanlı umarım her şey gönlünüzce olur

Ben hala iyi sayilirim sen nasılsın canım bende çok sık gelemiyorum ve geriye dönük okuyamıyorum

ah ah canım bunu özel hastanelere söyle bakalım ne dicekler %90 ı ayrıca ücret alıyor almayan çok azdır yani. O zaman kan testlerine de almamaları lazım ama alıyorlar

Nst için para almak da neymiş benim doktorum özel klinik açtı muayenesi 300 tl nst çekilince dahil yani özel klinikten pahalı oldu özel hastaneler çok ilginç

Ağrın nasıldı peki batma gibi mi ? Benim de oluyor ara ara ama çok şiddetli değil açıkçası ciddiye almadım
Ani batmalar oluyor, bazen adet sancısı gibi oluyor, içerde hacim büyüdükçe rahim kasları gerilecek demişti doktorum. O sırada sakinliğini korursan bir kaç dakika sonra geçiyor. Bir de bebişler sağ veya sol tarafta toplanıp kasığa aşırı baskı yapıyor.
Benimki mesela ne kadar sola yatsam da ısrarla sağ tarafımda toplanıyor :)
Erkek sağda olur derlerdi de inanmazdım

Aynen canım en riskli haftaları atlattın artık bundan sonrası daha güzel olacak inşallah Peki üçüz gebelikte sancı bekleniyor mu yoksa doktor mu planlıyor bebeklerin durumuna göre doğumu canım ?
Nst için para almak da neymiş benim doktorum özel klinik açtı muayenesi 300 tl nst çekilince dahil yani özel klinikten pahalı oldu özel hastaneler çok ilginç
Malesef canım alıyormuş çoğu hastane kime ne laf anlatacaksın işte bu ülkede her yer hanımın çiftliği olmuş ne kanun var ne nizam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…