2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aman kaçırmayın o doktoru, benimkiler de iyiler fakat belirleyen hastane olunca fiyat konusunda maalesef onlar da bir şey yapamıyor

Yok kaçırmıyorum vallahi parasından da öte bu hayatta en güvendiğim doktorum o olduğu için hiç ayrılamam ben ondan çünkü başkası ne yapsa beni kazıklamak için yapıyor diye düşünüyorum benim hamileliğim boyunca hastane 2 tane zam yaptı bana da demişti çok ayıp temmuzda 200tlydi eylülde 250 kasımda 300 istediler insanlara söylemeye ben utanıyorum çok ayıp 2 ayda bir zam nerede görülmüş dedi adam bozuluyordu muhtemelen bir dahaki zam teklifinde kızıp tamamen ayrıldı

Progestan halen kullaniyor musun yoksa doktorun biraktirdi mi

Ben ilkinde gebe oldugumu unutuyordum. Hic zorluk agri vs yasamadim. Ama bu gebelikte yasiyorum. Dun bel agrisindan ilk defa uyuyamadim. Esim yastaklarla sardi beni, kendini siper etti ona dayandim o sekilde biraz uyudum...

Cok yurumek de ayri agri yapiyor. Bugun kosturdum resmen dokuluyorum. Bir de PC tasidim, sirt cantasi fakan... Baya yoruldum. Kalsiyum ve magnezyuma ragmen genital agrim da var bugun aman oglum iceride kalsin saglikla gelsin de sikayetci degilim, sukur... Sadece hepimize var bu agrilar demek icin yazdim...

Hepimiz aynıyız evet..
Valla bende sağlıkla gelsin çekeyim diyorum çok şikayet etmeyeyim diyorum ama akşam olunca offlar pufflar ne zaman bitecekler başlıyor Eşimde üzülüyor az kaldı falan diyor Aslında amacım huzursuzlık değil ama tuhaf bir süreç vucudumun böyle ağrımasına bazen dayanamıyorum.. keşke şikayet etmesem

O sikayet degil minicik gebelik nazi olur o kadar

yatağa girdikten sonra başlıyor benim de sağa sola dönmek işkence gibi resmen bi de her yerime yastık sıkıştırıyorum sırtıma, bacak arama, karnıma. boşlukları dolduruyorum diyorum eşime gülüyor

Kızlar çok teşekkür ederim iyi ki varsınız hepinizi tek tek alıntılayamadım gözlem altındayım su an icin bir sıkıntı yok düşme egiliminde umarım böyle de gider doktorum kontrole geldi sabah değerlendiricez dedi idrar bakıldı temiz çıktı bende haberler böyle

O sikayet degil minicik gebelik nazi olur o kadar
eşler değer kıymet bilince bu süreç çok daha kolay geçiyormuş onu anladım. hamilelik cidden 2 kişilik eşlerin de ortak olması gerekiyor. çok şükür o konuda eşimin hakkını yiyemem ayağı kırıkken bile makineyi hep o boşalttı. insan cidden hamileyken kendisine kimin nasıl davrandığını unutmuyor. fizikselden ziyade mental olarak rahat bi hamilelik geçirmekte çok önemliymiş onu anladım :)

Gecmis olsun,kardiyologa yonlendirdi mi doktorunuz?

çok şükür canım idrarda protein kaçağı yoksa preeklampsi tehlikesi yok şuan demek ki. yine de gözlem altında olman iyi olur en azından dalgalanmaları gözlemlerler

Bir de dogum da lohusalikta unutmuyor

Masallah Allah nazardan korusun. Tum soylediklerine katiliyorum. Benim canim esim de oyle... Bitane

Ben hala iyi sayilirim sen nasılsın canım bende çok sık gelemiyorum ve geriye dönük okuyamıyorum
Canım benim sevindim iyi olmana. O riskli haftalarımız geride kaldı çok şükür canım. Şimdi gün sayıyoruz. Halay başı sen olduğun için her an tetikte seni bekliyoruz bizde artık doğum haberlerini almak istiyorum bir an önce. Bütün kötü günleri geride kaldı bu grubun. Rabbim bir daha da yaşatmasın herkesten çok çok çok güzel haberler almak istiyorum. İlk güzel haberde senden gelecek canım

Yaaa çocukların isimlerini kullandığımız ilk yer burası kızlar. Maşallah hepsine

Çok geçmiş olsun canım güzel haberleriniz bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…