Evet hareketsizlik çok etkiliyor ben de oturarak çalıştığım için mahvoluyorum resmen... Bel egzersizleri yap rahatlatıyor bi nebzeBu bel ağrıları öldürecek beni hareketsizlikten oluyor kesin 2 gün evde dursam her tarafım ağrıyor. Gerçekten yürüyüş şart
ben de 27. haftanın içindeyim bende de genelde cok ayakta kalırsam akşamları oluyor ama benim için erken mi bilmiyorumBende arada oluyor gün içinde toplanıyor karnımda ama korkmuyorum hemen geçiyor diye
Bende de 27.haftadan sonra oldu zaten canım ama doktorum normal dedi kasılma sıklaşırsa gel dedi. 30.haftamdayım benben de 27. haftanın içindeyim bende de genelde cok ayakta kalırsam akşamları oluyor ama benim için erken mi bilmiyorum
ilk bebeğimde hiç hatırlamıyorum böyle bi şey
sen kaç haftalıksın canım sende ne zamandan beri var
Lohusalık böyle böyle yükleniyor bünyeyeBuralar karışır vaziyet alınilk defa duyuyorum canım
İnsallah her şey yolunda gider onun icin deHayır ilaç kullanmıyor, Şubat'ta doğumu olacak onun da . Sadece tuzu kesti
Kızlar evde 15-8 i görünce doktor yatırdı beni hastaneye bu gece hastanedeyim kontrol edecekler
bizi de habersiz bırakma canım inşallah düşer taburcu olursunKızlar evde 15-8 i görünce doktor yatırdı beni hastaneye bu gece hastanedeyim kontrol edecekler
Ben de doktorumun önerisiyle orzax microfere geçtim. Orzaksın Microferi mikroenkapsül formda olduğu için diğer ilaçalrdan farklı. İshal, kabızlık, mide bulantısı gibi yan etkiler yapmıyor. Güvenle kullanıyorum.Canım hangi kan ilacını kullanıyorsun doktorum bana ferrozinc verdi ve ben de bu duruma gelmiştim hatta iş yerinde altıma yaptım(((( konuştum değiştirdi şimdi orzax kullanıyorum geçti direkt.
Bazı hastanelerde var canım, bazılarında yok.Kızlar bu pilates topunu hastane veriyor mu yoksa yanımızda bizim mi götürmemiz lazım ?
Çok geçmiş olsun, inşallah sabaha çok daha iyi olup çıkacaksınızKızlar evde 15-8 i görünce doktor yatırdı beni hastaneye bu gece hastanedeyim kontrol edecekler
Orzax satış mümessili misiniz ? Yeni üyelik ve sürekli aynı firmanın ürünlerini önermek için yazmışsınız farklı topiklere.Ben de doktorumun önerisiyle orzax microfere geçtim. Orzaksın Microferi mikroenkapsül formda olduğu için diğer ilaçalrdan farklı. İshal, kabızlık, mide bulantısı gibi yan etkiler yapmıyor. Güvenle kullanıyorum.
Sağol canım bi sorayım o zamanBazı hastanelerde var canım, bazılarında yok.
Doktoruna sor, istersen