Rekor bende sanıyorum, muayene ücreti 520 tl oldu daha yeniNst için para almak da neymişbenim doktorum özel klinik açtı muayenesi 300 tl nst çekilince dahil yani özel klinikten pahalı oldu özel hastaneler çok ilginç
evet aynısı oluyor bugün bana ani batmalar ama benim hoşuma gidiyor olması galiba biraz mazoşistimAni batmalar oluyor, bazen adet sancısı gibi oluyor, içerde hacim büyüdükçe rahim kasları gerilecek demişti doktorum. O sırada sakinliğini korursan bir kaç dakika sonra geçiyor. Bir de bebişler sağ veya sol tarafta toplanıp kasığa aşırı baskı yapıyor.
Benimki mesela ne kadar sola yatsam da ısrarla sağ tarafımda toplanıyor :)
Erkek sağda olur derlerdi de inanmazdım
Ben de üniversite hastanesine gidiyorum perinatolog olduğu için ve ikiz gebe olduğum için 600 tl veriyorum 2 haftada bir. Özeller daha uygunRekor bende sanıyorum, muayene ücreti 520 tl oldu daha yenidoğum için Aralık 2022 fiyatı 10 bin
Ayy maşallah kendim gibi heycanla bekliyorum31+1 oldum bugün ama gün gectikte kendimi taşımakta daha çok zorlanmaya başladımama yine de çok şükür iyiyim umarım sende çok iyisindir
Hazırlıklar ne yazık ki hastalıklardan dolayı tamamlanamadı ama haftasonu tamamlayacagiz insallah
Tahmini doğumu ocak ayında konuşalım dedi doktorum simdi cumartesi yine gidince sorarimartik ben Nstye de giriyorum kaciyor bebisler ama hele kız çok kaçıyor hemşire çok eğleniyor onunla
Ama benim yolum uzun değil kızlar onu söyleyebilirim belli oluyor artık 20 günüm varsa iyi diyebilirim
Umarım hepimiz zamanında ve kolaylıkla doğum yapar bebislerimize kavuşuruz
Ayy senin ayri bir heyecanli cesit cesit 3 bebek olacakÇok şükür gerçekten 30 hafta öncesi doğum çok fazlaydı bakıldığında ama artık o günleri çok sukur
Bende haber bekliyorum bakalım en son 32 hafta dolsun rahatlayalım detaylı kuvez ihtiyacımız kalmasın basit ve kısa süreli kuvezde kalalim dedi orada biraktik belki ocagin basinda dogacaklar hic bilemiyorum ki ilk konustugumiz 18 ocak ile 25 ocak arasi olsun seklindeydi
Evet yaa çok heyecanlı umarım her şey gönlünüzce olur
Ben hala iyi sayilirim sen nasılsın canımbende çok sık gelemiyorum ve geriye dönük okuyamıyorum
Nst için para almak da neymişbenim doktorum özel klinik açtı muayenesi 300 tl nst çekilince dahil yani özel klinikten pahalı oldu özel hastaneler çok ilginç
Varlığını hissetmek bana da iyi geliyor canım, öyle ya da böyle acı da verse aynı bedende sayılı zamanlarımız. Şikayet etmek insanın içinden bile gelmiyor :)evet aynısı oluyor bugün bana ani batmalar ama benim hoşuma gidiyor olması galiba biraz mazoşistimbenim de gece yatınca bazen karnım taş gibi oluyor artık toplanıyor mu geriniyor mu o an çok anlam veremiyorum ama ağrım olmuyor
Gecmis olsun,benim ilk gebeligimde tansiyon cikmisti oncelikle hic panik yapma,iyi bir kardiyolog bulup mutlaka gorun.Sık sık kan idrar baktir,durumuna gore gerek gorulurse ilac tedavisi baslanir.Kızlar evde 15-8 i görünce doktor yatırdı beni hastaneye bu gece hastanedeyim kontrol edecekler
Off Allah hepimizin yardımcısı olsun, neyse ki çoğu gitti azı kaldı :) Sağlıkla kavuşalım inşallahBen de üniversite hastanesine gidiyorum perinatolog olduğu için ve ikiz gebe olduğum için 600 tl veriyorum 2 haftada bir. Özeller daha uygun
Aynen canım en riskli haftaları atlattın artık bundan sonrası daha güzel olacak inşallahPeki üçüz gebelikte sancı bekleniyor mu yoksa doktor mu planlıyor bebeklerin durumuna göre doğumu canım ?
Malesef canım alıyormuş çoğu hastanekime ne laf anlatacaksın işte bu ülkede her yer hanımın çiftliği olmuş ne kanun var ne nizam
Rekor bende sanıyorum, muayene ücreti 520 tl oldu daha yenidoğum için Aralık 2022 fiyatı 10 bin
Öyle valla annelik delilikmiş cidden.Varlığını hissetmek bana da iyi geliyor canım, öyle ya da böyle acı da verse aynı bedende sayılı zamanlarımız. Şikayet etmek insanın içinden bile gelmiyor :)
anladım canım o zaman kilosunu bekliyor dr da, ay heyecanlı yaa Allah yollarını açık etsin valla kıyamam onlara. İsimleri ne olacaktı ?Yok kuzum sanci olursa hemen doğum oluyor bizdesancı beklemiyoruz çocukların 2 kilo olmasını bekliyoruz temelde şuan 1600 gram olmuşlar bendeki durumda aslında düşünce çocukları içeride tutmak üzerine kurulu ama tasiyamadigim noktada bitecek gibi duruyor bir de çocukların beslenme yolları tıkanabilir öyle bir durum olursa da düşünülen tarihlerden erken gerçekleşebilir daha küçük doğabilirler bu kısmını Allah biliyor şuan
Benim doktorum çok iyi bir insandır kimseyi zora sokmak istemedi hastanesi de sürekli zam yapıyordu kızıp ayrıldı hastaneden klinik açtı zam da yapmıyor şuanda
Nadiren bazi hastanelerde oluyor canim. Ben sonraki kontrolumde dogumhaneyi odalari falan gormek istiyorum. Hem de nasil bir surec icine girecegim bilgi almak istiyorum. Ona gore de hazirlikla gidecegim. Bence sen de bi goz atabilirsinKızlar bu pilates topunu hastane veriyor mu yoksa yanımızda bizim mi götürmemiz lazım ?
evet canım bu benim de aklıma geldi, ben özel muayeneye gidiyorum ama dönüşte hastaneye bi uğrayıp göz atmak istiyorum en azından ne var ne yok ısıtması temizliği nasıl beni neler bekliyor bi bakayımNadiren bazi hastanelerde oluyor canim. Ben sonraki kontrolumde dogumhaneyi odalari falan gormek istiyorum. Hem de nasil bir surec icine gorecegim bilgi almak istiyorum. Ona gore de hazirlikla gidecegim. Bence sen de bi goz atabilirsin
Çok heyecanlı31+1 oldum bugün ama gün gectikte kendimi taşımakta daha çok zorlanmaya başladımama yine de çok şükür iyiyim umarım sende çok iyisindir
Hazırlıklar ne yazık ki hastalıklardan dolayı tamamlanamadı ama haftasonu tamamlayacagiz insallah
Tahmini doğumu ocak ayında konuşalım dedi doktorum simdi cumartesi yine gidince sorarimartik ben Nstye de giriyorum kaciyor bebisler ama hele kız çok kaçıyor hemşire çok eğleniyor onunla
Ama benim yolum uzun değil kızlar onu söyleyebilirim belli oluyor artık 20 günüm varsa iyi diyebilirim
Umarım hepimiz zamanında ve kolaylıkla doğum yapar bebislerimize kavuşuruz
Bir de doğunca bak sen annesiÖyle valla annelik delilikmiş cidden.Daha şimdiden hiç görüp tanımadığımız bir canlı için onca zorluğa katlanıp o iyi olsun diye çabalıyoruz. Çok enteresan
Allah korusun görmezseniz inşallah doktorunuzda farkında cogu insan yükseldiğini farketmiyor bile sizin farketmeniz önlem alınmasınıda kolaylastırcaktır inşallah en kötü ilaç baslanır endişe etmeyin saglıkla kucagınıza alın inşallahİnsallah canım çok teşekkür ederim
Geçen gece onu kafaya taktım uyuyamadım ondan oldu herhalde canım çünkü hiç tuz falan tüketmiyorum
Valla bilmiyorum ki daha önceden hiç ölçmedigim icin canım ama 13 ü görünce kafamın arkasından ağrı giriyor o zaman anlıyorum bir sıkıntı olduğunu. Devletteyim evet günde dört beş danışan alıyorum hamile olmadığım dönemde daha fazla bile alıyordum ama toleransım da azaldı galiba.
Evet ben 11 ve 12 iken tansiyonum mesela kendimi çok iyi hissediyorum 13 ü gördüğünde basımın arka tarafından ağrı giriyor ordan anlayıp ölçtüm. Doktorumun söylediğine göre 14-8 seviyesini geçer ve bir süre orda kalırsa ilaç başlayacak. O yüzden takip edelim dedi umarım bunu yaşamam
Ayy maşallah kendim gibi heycanla bekliyorumİnşallah kolaylıkla geçer canım sağ sağlim kucağına alırsın
Ayy senin ayri bir heyecanli cesit cesit 3 bebek olacakNe tatli olurlar simdi
anladım canım o zaman kilosunu bekliyor dr da, ay heyecanlı yaa Allah yollarını açık etsin valla kıyamam onlara. İsimleri ne olacaktı ?
Ben 5 aya kadar lekelenmeli gecirdiğim için az fiziksel aktivite ile devam ediyorum doktoruma soracagım 32. Hafta kontrolum var eger izin verirse artık yürüyecegım cunku benimde işim masabası ve belim agrıyor oturmaktan hareketsizlikten sanırım tam kuruk sokumu tarafı agrıyor bacaklarımda agrıyor akşamları birde agırlık merkezi değişiyor sanırım ilk gebeliktede daha cok yasıyormussun agrıları oda etkılıyor olabılırBu bel ağrıları öldürecek beni hareketsizlikten oluyor kesin 2 gün evde dursam her tarafım ağrıyor. Gerçekten yürüyüş şart
Canım cok gecmiş olsun üzülme lütfen sakin kal stres cok onemli doktor kontorlundesın korkma ilaçlarla kontrol altına alınır inşallah guzel haberlerini beklıyoruz dualarımız seninleKızlar evde 15-8 i görünce doktor yatırdı beni hastaneye bu gece hastanedeyim kontrol edecekler
Aman kaçırmayın o doktoru, benimkiler de iyiler fakat belirleyen hastane olunca fiyat konusunda maalesef onlar da bir şey yapamıyorBenim doktorum çok iyi bir insandır kimseyi zora sokmak istemedi hastanesi de sürekli zam yapıyordu kızıp ayrıldı hastaneden klinik açtı zam da yapmıyor şuanda
Benimkinin hastanesi de sürekli zam yapıyordu doktorum kızdı klinik açtı kendine zam yapmıyor şuandoğum için de 11 bin dedi üçüz doğum icin verdigi fiyat normalda cogul dogum ne yazikki daha pahali ama tahminimce tekil dogumu 5500 veya 6500 arasinda bir fiyattadir benim doktorum kadar uygunu kaldi mi bu devirde bilmiyorum