- 5 Şubat 2021
- 2.145
- 5.106
- 40
Bilemedim bu yataş juno yatak cok övülmüş almayı planlıyorum aslında
Benim ilk bebeğim olsaydı alırdım, arkadan gelenlere de yatırım olurdu. Kullanışlı bir ürüne benziyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemedim bu yataş juno yatak cok övülmüş almayı planlıyorum aslında
Ben de sordum ayıp olmaz bence Saç diplerine değmeyecek şekilde yaptırabilirsin dedi. Ben röfle yaptırdım ,solumamak için de havanın sıcak olduğu bir gün açık havada bekledim hep, saç diplerine deriye asla değdirmedik zaten paket içinde bekliyor saç solunmuyor da. Boyada ise saç derisi kimyasala maruz kalıyor uzun süre yani bence en mantıklısı ombre veya röfle zaten.Ben numarasini aldim henuz bi soru sormadim ama whatsapp numaram hep yazabilirsin dedi. Simdi gecen sormayi unuttum sacimi ombre gibi boyatmak istiyorum uclardan yani onu sorsam ilk soru olarak ayip mi etmis olurum diye düşünüyorum
Benım ilk bebegim olacak ve allah kısmet ederse cocukta istiyorum devamında cok hosuma gitti benımde. Anne yanı beşik olarakta stokke nin anne yani besiği var onu dusunuyorum bu ikisini alacagım gibi duruyor suan bebek esyaası bebek bezi vb ailem ilk bebek oldugu için onlar alacaklarını soylediler annem baslamıs bayagı almaya , onun dısında iki lohusalık modeli var hosuma giden altta paylasayım linklerini onlarda hosuma gidiyor tesetturluyum uygunda olur diye dusundum birde bu meme bakımı için ne alınabılır onu arastırıyorum onuda bir kesnlestirirsem iyi olacakBenim ilk bebeğim olsaydı alırdım, arkadan gelenlere de yatırım olurdu. Kullanışlı bir ürüne benziyor.
Çok teşekkür ederim, tek emin olamadığım bu anne yanını yatağa sabitleyince 120-130cm gibi yatak yanında uzun bir alan kaplayınca bebekle yataktan inmek çok zor oluyormuş, kucağımda bebek sırt üstü komando gibi sürünüyorum aşağı kadar diyenler duymuştum o beni düşündürüyor sizde de öyle oldu mu? Yatağa hiç sabitlemesek de sadece yatağa yanaştırıp tekerleri de çıkarıp elimizle itsek çeksek diye düşündüm ama tehlikeli olur mu bilemedim.E bebekten almıştım ben, tahteravalli idi modeli ama sanırım artık başka isim altında benzer model satılıyor. Tekerlekli, sallanma aparatı da var, yükselip alcaliyor. Yanlış hatırlamıyorsam 90×130 boyutu. Kziim 28 aylık halen çok rahat döne döne uyuyor.
Ayy bbde yarin sorarim insallah . Gule gule kullan. Bebislerimize hazirlik yapiyoruz iste ne yapalimBen de sordum ayıp olmaz bence Saç diplerine değmeyecek şekilde yaptırabilirsin dedi. Ben röfle yaptırdım ,solumamak için de havanın sıcak olduğu bir gün açık havada bekledim hep, saç diplerine deriye asla değdirmedik zaten paket içinde bekliyor saç solunmuyor da. Boyada ise saç derisi kimyasala maruz kalıyor uzun süre yani bence en mantıklısı ombre veya röfle zaten.
Canim ilk puantiyeli pijama o kadar guzel duruyo ki ve kumasi da cok guzel. Foto cekmistim eklerim. Diger iki model de guzel bnce cogunlukla bunlar tercih edilmiş.Benım ilk bebegim olacak ve allah kısmet ederse cocukta istiyorum devamında cok hosuma gitti benımde. Anne yanı beşik olarakta stokke nin anne yani besiği var onu dusunuyorum bu ikisini alacagım gibi duruyor suan bebek esyaası bebek bezi vb ailem ilk bebek oldugu için onlar alacaklarını soylediler annem baslamıs bayagı almaya , onun dısında iki lohusalık modeli var hosuma giden altta paylasayım linklerini onlarda hosuma gidiyor tesetturluyum uygunda olur diye dusundum birde bu meme bakımı için ne alınabılır onu arastırıyorum onuda bir kesnlestirirsem iyi olacak
TRENDYOLMİLLA Pudra Kalp Desenli Bağlama Detaylı Gömlek-Pantolon Dokuma Pijama Takımı THMAW22PT0300 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TRENDYOLMİLLA Pudra Kalp Desenli Bağlama Detaylı Gömlek-Pantolon Dokuma Pijama Takımı THMAW22PT0300 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
TRENDYOLMİLLA Bej Biye Detaylı Kruvaze Gömlek-Pantolon Dokuma Pijama Takımı THMAW22PT1109 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TRENDYOLMİLLA Bej Biye Detaylı Kruvaze Gömlek-Pantolon Dokuma Pijama Takımı THMAW22PT1109 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
TRENDYOLMİLLA Tarçın Nakış Detaylı Viskon Dokuma Pijama Takımı THMAW22PT0293 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TRENDYOLMİLLA Tarçın Nakış Detaylı Viskon Dokuma Pijama Takımı THMAW22PT0293 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benım ilk bebegim olacak ve allah kısmet ederse cocukta istiyorum devamında cok hosuma gitti benımde. Anne yanı beşik olarakta stokke nin anne yani besiği var onu dusunuyorum bu ikisini alacagım gibi duruyor suan bebek esyaası bebek bezi vb ailem ilk bebek oldugu için onlar alacaklarını soylediler annem baslamıs bayagı almaya , onun dısında iki lohusalık modeli var hosuma giden altta paylasayım linklerini onlarda hosuma gidiyor tesetturluyum uygunda olur diye dusundum birde bu meme bakımı için ne alınabılır onu arastırıyorum onuda bir kesnlestirirsem iyi olacak
TRENDYOLMİLLA Pudra Kalp Desenli Bağlama Detaylı Gömlek-Pantolon Dokuma Pijama Takımı THMAW22PT0300 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TRENDYOLMİLLA Pudra Kalp Desenli Bağlama Detaylı Gömlek-Pantolon Dokuma Pijama Takımı THMAW22PT0300 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
TRENDYOLMİLLA Bej Biye Detaylı Kruvaze Gömlek-Pantolon Dokuma Pijama Takımı THMAW22PT1109 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TRENDYOLMİLLA Bej Biye Detaylı Kruvaze Gömlek-Pantolon Dokuma Pijama Takımı THMAW22PT1109 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
TRENDYOLMİLLA Tarçın Nakış Detaylı Viskon Dokuma Pijama Takımı THMAW22PT0293 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TRENDYOLMİLLA Tarçın Nakış Detaylı Viskon Dokuma Pijama Takımı THMAW22PT0293 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aa sizde mi puantiyeliyi aldınız öneriyorsanız almak isterim bendeCanim ilk puantiyeli pijama o kadar guzel duruyo ki ve kumasi da cok guzel. Foto cekmistim eklerim. Diger iki model de guzel bnce cogunlukla bunlar tercih edilmiş.
Bende alayım o halde lansioh krem cok tesekkur ederim açıklayıcı acıklamanız içinŞu 2. Sıradaki gecelik bu sene herkesin aldığı bir ürün oldu heralde ama güzel bir ürün, fiyat-performans açısından iyi duruyor. Alabilirsin popo kapatıcı, ama büyük beden Alman daha iyi olur.
Meme bakımı ile ilgili naçizane kendi tecrübeme göre; ilk anne olduğumda meme ucu çıkmamıştı tam olarak. O kısmı bebek tam yakalayıp ememiyordu ve haliyle hassas olan memeler iyice kuruyup hassaslaşıyordu. Çok kanamalı parçalanmalı değil ama kısa süre bir hassasiyet yaşadım, o zamanda lansinoh kullanmıştım her emzirmeden sonra. Meme ucu çıkarmak için de silikon meme uçları var aklında olsun. Zaten hastaneden bilgilendirirler.
2.’de artık meme ucu çıkmadı gibi bir problem olmuyor çünkü önceden emzirdiğini için. Yine de hassasiyet için lansinoh krem yeterli oldu. İnşallah her şey yolunda giderse 1 hafta içinde normalleşir. Nihayetinde 2 saatte 1, nereden baksan 15-20 dk gibi emzirmeye çalışıyorsun. İnşallah sorun yaşamazsın ama müdahale için biraz deneme yanılma gerekiyor. Unutmadan, doğumdan 10 gün önce lansinoh sürmeye başlayabilirsin günde 1-2 kez
Emiyorlarmis canım memeye yapışıyor bunlar ama meme ucun büyükse ona göre seç numaraları oluyoTamam canım bundan da alacağım bebek nasıl emecek bilmiyorum ama rahatsız eder mi eme bilir mi süt gelir mi bilmiyorum ki silikonu nasıl off offf sanki ilk defa anne olacağım o zamanlar hiç bişi bilmiyordum önlem almadık elimizin altında sosyal medya da yoktu. Bu sefer ne bulduysam alıcam artık :)
Sorma hahahaha Duygulandırdı beniAhahah cok ilgili gibi yeni tarih vermisler bi de.
Lansinoh çok öneriliyor kuzum mor olan. Ben incia almıştım o da beğeniliyor temiz içerikli ama biterse lansinohta deneyebilirim indirimde o denk gelmişti onu almıştımÇok tesekkurler peki krem olarak ne alınmalı en önerilen hangisi balmumu cok guzelmıs acaba yalnızca balmumu alıp birde iyi bir krem mi alsam
Kolay gelsin canım Biter biter yetişir bi şekilde en kötü doğumdan sonra yaparsın odasını kendini çok yorma yetistiricem diye.İyiyim evimizin inşaatı çok yoğun giremedim bir iki gün, off bitecek de daha bebek odasını hazırlayacağım da nasıl vakit kalacak streslerdeyim off, forumu da arkadan okuyarak geliyorum bişey kaçırmayayım diye
Hallettik şikayeti de hemşire kadın araya birilerini soktu eşimi aramış birisi , yok emekliliğini bekliyormuş çok deneyimliymiş ilk defa böyle bir şey olmuş falan anlattırdı, yok dedik lütfen karışmayın çekmeyiz şikayeti. Çünkü olayın üstüne ben ağlarken kadın bizden özür bile dilemedi gayet rahat 'bilmiyordum ki gebe olduğunu' diyip sustu vicdanı olan bir insan biraz panikler özür diler onu bile göremedik biz o yüzden şikayeti geri çekmeyeceğiz, geride bırakıyorum bu olayı bebek hareketli sağlıklı çok şükür atlattık bu olayı ayy hiç kimse de yaşamasın. Çook teşekkür ederim ilgine.
Esnemeyen bi kumaş. Cok hafif dökümlü duruyo. Evet bi beden buyuk almak cok daha iyi rahat rahat giyersin. %100 viskoz kumaşıBen suan L giyiyorum bende xl alayım gebelik lohusalık için cok tesekkur ederim kuması tiril tiril mi guzel mi sizce
Kızlar ilk doğum yapacak ve sezaryen olacaklara tavsiyemdir. Birtane lohusa kıyafetini de uzun elbiseli olanlardan alın ilk gün çok böyle giymek zor oluyor. Sonda takılmış oluyor, doktor kontrole geliyor indirip çıkarmak zor. Ve sonda takılacağı için de alt pijamayı giydirmiyorlar ameliyat önlüğüyle kalırsınız. benim arkadaşım yenş doğum yaptı o da altı gözükmesin diue böyle almış hep keşke elbiseli alsaydım çok pişman oldum hastanede en gerekli olan şeylerden biridir elbiseli lohusa kıyafeti dedi. O yüzden ben 2 çift götüreceğim sizde öyle yaparsınız isterseniz canımBenım ilk bebegim olacak ve allah kısmet ederse cocukta istiyorum devamında cok hosuma gitti benımde. Anne yanı beşik olarakta stokke nin anne yani besiği var onu dusunuyorum bu ikisini alacagım gibi duruyor suan bebek esyaası bebek bezi vb ailem ilk bebek oldugu için onlar alacaklarını soylediler annem baslamıs bayagı almaya , onun dısında iki lohusalık modeli var hosuma giden altta paylasayım linklerini onlarda hosuma gidiyor tesetturluyum uygunda olur diye dusundum birde bu meme bakımı için ne alınabılır onu arastırıyorum onuda bir kesnlestirirsem iyi olacak
Canım doktor sana bu 3 belirtine bakıp bebekte nasıl bir hastalık olabileceğinden şüphelendi de fetal dna yaptırmanı önerdi? Bizde de kalpte parlaklık ve 3 damar yerine 4 damar gördü. Fetal dna testimiz olmasına rağmen amniyosentez önerdi down sendromunu fetal dna %99 gösteriyormuş %1 ihtimalle olabiliyormuş. Sana da amniyosentez demiş miydi?Haberi olanlar olmayanlar, sonucumuz temiz çıktı
Detaylıda belirti görülen arkadaşlarıma umut olsun, üç belirtiye rağmen fetal dna testi temiz çok şükür
Aynen etekli de bakiyorum bn hatta buldum bi kac sakin model tavsiyen icin teşekkürler guzel anne.Kızlar ilk doğum yapacak ve sezaryen olacaklara tavsiyemdir. Birtane lohusa kıyafetini de uzun elbiseli olanlardan alın ilk gün çok böyle giymek zor oluyor. Sonda takılmış oluyor, doktor kontrole geliyor indirip çıkarmak zor. Ve sonda takılacağı için de alt pijamayı giydirmiyorlar ameliyat önlüğüyle kalırsınız. benim arkadaşım yenş doğum yaptı o da altı gözükmesin diue böyle almış hep keşke elbiseli alsaydım çok pişman oldum hastanede en gerekli olan şeylerden biridir elbiseli lohusa kıyafeti dedi. O yüzden ben 2 çift götüreceğim sizde öyle yaparsınız isterseniz canım
İşte meme ucumda sıkıntı yaşadığım için böyle sağdaki güzel çıkmış ilk emzirdiğim zaman çıkmışlardı zaten sağdaki tam emzirebilirim ama soldaki tam çıkıntılı durmuyor dağın tepesini düşün öyle geliyor. Ucu çıkmamış anca üşüyün ce falan çıkıyor o da. Zaten o memeden çok çektim ayyy bir ben bir Allah bilir o günlerimi. Ağlaya ağlaya yere vura vura emziriyordum en son sürekli kanama gelmeye başladı damaklarıyla ezdiği için. Sol mememden çok öektim o yüzden silikon almam şart benim sağda sıkıntı yok ams dol göğsümde zten sağdakine göre biraz hem çok hafif büyük. Dikkatli bakınca anlaşılıyor sadece öyle sırıtmıyor. Ama büyük etrafında koyulaşan kahverengi kısmı bile diğerinden biraz daha büyük.Emiyorlarmis canım memeye yapışıyor bunlar ama meme ucun büyükse ona göre seç numaraları oluyo
Teşekkürler canim bnim aynen onu falan rahat açılıyo bi de gecelik alirsam tmmdirİşte bunlar çok güzel eve geldiğimde giyebilirim böyle bşr takım aldım 1 tane daha alacağım bu da çok güzelmiş güle güle giy canım