2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bence çok güzel ama sadece çok uzun, iki isimli birisi olarak kısa olmasına rağmen ben zorlanırdım çocukken mesela o yüzden diyorum, son zamanlarda Teo diye duyuyorum erkek çocuklarında tatlı da duruyor, Teo Alper veya Teoman Alp birisini kısaltmak iyi olabilir ama bu haliyle de güzel isimler bence.
Tesekkur ederim, guzel tavsiye 🙏💐

evet 15gün sonraya ertelendi tetanoz ama oraya gitmek istemiyorum kesinlikle, başka yerde yapılabilir mi yoksa tekrar dozu aynı aşı mı olmalı, tek bir marka aşı mı var heryerde bunları öğreneceğim.

sağolun, çok haklısınız keşke ben de gitmeseydim, gidiliyorsa da herşeyi iki kere kontrol etmek gerekiyor.
Canım benim doktorum sağlık ocağında yatırmadı tetanozu tek doz içerisinde boğmaca gibi hastalıkları da kapsayacak şekilde yeni nesil tetanoz aşısı varmış artık ondan yapacak 28. Haftada hastanede ilk dozu olmadıysan araştır onu da istersen

Kızlar size kötü bir haberim var. Tüm ilaçlara %35 zam gelmiş. Stok problemini çözmek için böyle bir yöntem üretmiş devletimiz sağolsun bu şekilde daha az kişi ilaç alabileceği için stok sorunu yaşamayacağız inşallah.:işsiz:

Güncel aşı fiyatları vatana millete hayırlı olsun, Allah herkesin yardımcısı olsun diyorum. :kızgın:

Menenjit bexero:1250 tl
Menectra:1045 tl
Nimenrix:992 tl
Menveo:865 tl

Rotavirüs Rotarix:1041 tl
Rotateq:590 tl

Ya o kadar haklısın ki yaptığının farkında bile değil ve bunu dürüstlük olarak yaptığını sanıyor onlarnda benim hakkımda dediklerini bana söylüyor ona göre ortada bişey yok ben niye böyle oluyorum niye kötü davranıyorum falan ailesiyle o yokken ne yaşadığımı soruyor surekli
Ayy tam yazacaktim kesin onlarin kini de sana anlatiyordur diye😁Cunku o bahsettigim kisi oyle yapiyordu iki tarafi birbirine katmisti😂

E nabız üzerinden sağlık ocağını değiştir canım, en mantıklısı o geldi aklıma
Evet şu soruşturma bir başlasın sonra hemen değiştireceğim.
Canım benim doktorum sağlık ocağında yatırmadı tetanozu tek doz içerisinde boğmaca gibi hastalıkları da kapsayacak şekilde yeni nesil tetanoz aşısı varmış artık ondan yapacak 28. Haftada hastanede ilk dozu olmadıysan araştır onu da istersen
bilmiyorum yeni nesil aşıyı ama yaptırmıştım ilk dozu, yine de soracağım bir doktoruma teşekkürler.

Kızlar size kötü bir haberim var. Tüm ilaçlara %35 zam gelmiş. Stok problemini çözmek için böyle bir yöntem üretmiş devletimiz sağolsun bu şekilde daha az kişi ilaç alabileceği için stok sorunu yaşamayacağız inşallah.:işsiz:

Güncel aşı fiyatları vatana millete hayırlı olsun, Allah herkesin yardımcısı olsun diyorum. :kızgın:

Menenjit bexero:1250 tl
Menectra:1045 tl
Nimenrix:992 tl
Menveo:865 tş

Rotavirüs Rotarix:1041 tl
Rotateq:590 tl
Evet ya gundem de bu var ya her sey de eski fiyatlari oyle ozluyorum ki.Ben oğluma sadece menenjit aşisi vurdurmustum. Simdi ki fiyatla o fiyat arasi Allah im ucurum bu nedir boyle

Ayy tam yazacaktim kesin onlarin kini de sana anlatiyordur diye😁Cunku o bahsettigim kisi oyle yapiyordu iki tarafi birbirine katmisti😂
Yani o tanıdığın kişi olabilirim belkide 😂çok benzer şeyler demekki eşimden bı tane daha varmış aynı karakter çok zor ya ama bı şey var mesela kv sesini duyduğumda kapıda gördüğümde bile böyle içime sanki bı acı çökmüş gibi kalp ritmim bile değişiyor bunu anlayamıyorum nefret desem değil öfke desem böylemi hiç bilmiyorul

Kızlar, ben 2016 yılında iki doz tetenoz aşısı oldum. Bugün sağlık ocağıda tek doz hatırlatma yapılabilir dedi bende doktora msj attım haber bekliyorum ama bi yandan da yaptırmak istemiyorum. 10 yıl koruyuculuğu varmış diye biliyorum.

Kızlar anne yanı ahşap beşik alıp memnun olan var mı? Varsa bana link ya da marka söyleyebilir mi? Ahşap olsun istiyorum da ben kumaşlardan düşünmüyorum.

Yani o tanıdığın kişi olabilirim belkide 😂çok benzer şeyler demekki eşimden bı tane daha varmış aynı karakter çok zor ya ama bı şey var mesela kv sesini duyduğumda kapıda gördüğümde bile böyle içime sanki bı acı çökmüş gibi kalp ritmim bile değişiyor bunu anlayamıyorum nefret desem değil öfke desem böylemi hiç bilmiyorul
Olumsuzluklar yasadigin icin onun oldugu ortam seni geriyor.Bazi insanlarin uzerin de negatif enerju oluyor. Hic bir sey yapmasalar bile insana huzursuzluk verebiliyorlar. Ne demek istedigini hissettigini anlayabiliyorum.Sana cok fazla huzursuzluk veriyorsa hic bir sey senden kiymetli degil gorus ama sik sik gorusme. Esin ve cocuklarin istedikleri kadar gidip gorsunler.Benim esimin ailesi cok iyiler anlayiskilar yani bir kotuluklerini gormedim.Çat kapi durmadan gelen insanlar da degiller. Esimle hafta da bir 10 gun de bir giderim esim daha fazla gitmek istese oglumu alip gidiyor ben de ev de kafami dinlemis oluyorum. Bebek olunca boyle yapabilirsin.

Kızlar, ben 2016 yılında iki doz tetenoz aşısı oldum. Bugün sağlık ocağıda tek doz hatırlatma yapılabilir dedi bende doktora msj attım haber bekliyorum ama bi yandan da yaptırmak istemiyorum. 10 yıl koruyuculuğu varmış diye biliyorum.
Ben 2019 da yaptirdim.Aile hekimim Koruyuculuk gecmis dedi ve 2 doz yapacaklarmis. Ben de anlamadim hepsi ayri bir sey soyluyor. Kadin dogum doktoruma da sordum fszla yapilmis olursa zarari olur mu hayir.olmaz dedi. Tasinmadan onceki aile hekimime asiri guveniyordum. Şuankine henuz tam teslimiyet yapamadim😁

Rheaa Rheaa nın kullanıp memnun olduğu bir beşik vardı gelince yazar canım
Deisa Deisa hatta buldum burda paylaşmış

Olumsuzluklar yasadigin icin onun oldugu ortam seni geriyor.Bazi insanlarin uzerin de negatif enerju oluyor. Hic bir sey yapmasalar bile insana huzursuzluk verebiliyorlar. Ne demek istedigini hissettigini anlayabiliyorum.Sana cok fazla huzursuzluk veriyorsa hic bir sey senden kiymetli degil gorus ama sik sik gorusme. Esin ve cocuklarin istedikleri kadar gidip gorsunler.Benim esimin ailesi cok iyiler anlayiskilar yani bir kotuluklerini gormedim.Çat kapi durmadan gelen insanlar da degiller. Esimle hafta da bir 10 gun de bir giderim esim daha fazla gitmek istese oglumu alip gidiyor ben de ev de kafami dinlemis oluyorum. Bebek olunca boyle yapabilirsin.
Çok teşekkür ederim gerçekten beni çok iyi anladın eşim gidip geliyor zaten sorun onları zorla bize getirmeye çalışması çocukta bensiz gitmek istemiyor gitmeyi orda olmayı onlarla görüşmeyi çok seviyor ama bana asla iyi gelmiyor bide bebek zayifmis işte 800 Gr daha da strese girmek istemiyorum sesini duyup ne dese batıyor bana huzursuzluk veriyor o kadar da yorgunum ki bazen acaba yardım etse iyi olmaz mı demek geliyor ama asla asla ne yardımı ne sesi hiç tahammülüm yok evde yatmak yalnız kalmak daha iyi geliyor

X