Yurtdışında doğum iznine 34 . Haftada çıkıyoruz ben Bulgaristan da yaşıyorum onumuzdeki ay doğum iznine ayrılacağım ayın 23 nde ve 2 yıl boyunca hem.maas alacağım hemde izinli sayilacagim bu konuda Türkiye biraz geride kalmış durumdavalla ben de kac gündür düşünüyorum, 37 hafta olan zorunlu izne cıkma tarihi 32 hafta olsaydı keşke diye. annenin dogum öncesi de dinlenmeye ihtiyacı var zaten bebek geldikten sonra yorucu olacak. hayırlısı bakalım, inşallah herşey yolunda gitsin de 37 hafta sonuna kadar calısalım buna şükür diyeceğiz
babalara verilen izin ne kadar ?Yurtdışında doğum iznine 34 . Haftada çıkıyoruz ben Bulgaristan da yaşıyorum onumuzdeki ay doğum iznine ayrılacağım ayın 23 nde ve 2 yıl boyunca hem.maas alacağım hemde izinli sayilacagim bu konuda Türkiye biraz geride kalmış durumda
Yurtdışında doğum iznine 34 . Haftada çıkıyoruz ben Bulgaristan da yaşıyorum onumuzdeki ay doğum iznine ayrılacağım ayın 23 nde ve 2 yıl boyunca hem.maas alacağım hemde izinli sayilacagim bu konuda Türkiye biraz geride kalmış durumda
Öyle ölmeyiz be füze atYurtdışında doğum iznine 34 . Haftada çıkıyoruz ben Bulgaristan da yaşıyorum onumuzdeki ay doğum iznine ayrılacağım ayın 23 nde ve 2 yıl boyunca hem.maas alacağım hemde izinli sayilacagim bu konuda Türkiye biraz geride kalmış durumda
Babalara doğumdan sonra iki hafta izin veriliyor . Evet Bulgaristan küçük bir ülke ekonomisi de geri kalmış ama Avrupa Birliği üyesi olduğu için Avrupa Birliği tarafindan karşılanıyor bu tür giderler bende daha önce bilmiyordum evlendikten sonra buraya geldim şaşırdım bu durumları görüncebabalara verilen izin ne kadar ?
bizim kendi ofisimiz var eşimle, ben şu an onun rahatlığıyla sürekli yatışta sorun yaşamıyorum Allah tan ama merak ettim ve Bulgaristan beni şaşırttı şu andarısı bizim devletimizin başına, kadınlarımız iki arada bi derede 20 çeşit hesabın peşine düşmeden annelik için destek görebilir bir gün
Öyle ölmeyiz be füze at
ay sokakta görüyorum milletin elinde meyve kasaları meyveler yerli malı kutlucaklarmış. Allah çalışan annelere sabır ve güç versin vallaBir yorgun savaşçı da burada kızlarO kadar yoruluyorum ki şu iki gündür, akşam yorgunluktan uyuyamıyorum. Bu sabah 5’de uyandım mesela ve hiç dinlenmemiş gibiyim. Cocukların ve benim yerli malı etkinlikleri vs tek dakika dinlenemedim diyebilirim. Bazen unutuyorum gebeliği, bu sefer de gelsin kasılmalar, sızılar.. Allah yardımcımız olsun, sağlık afiyet versin inşallah hepimize
benim eşim çifte vatandaş keşke Bulgaristan'a yerleşseymişiz
Evet malesef .Ah biz başımızı nerelere vuralımTürkiye’de pek çok şey zor zaten canım..
hükümet değişmeden ikinciyi yapmamaya karar verdimbabalara verilen izin ne kadar ?
bizim kendi ofisimiz var eşimle, ben şu an onun rahatlığıyla sürekli yatışta sorun yaşamıyorum Allah tan ama merak ettim ve Bulgaristan beni şaşırttı şu andarısı bizim devletimizin başına, kadınlarımız iki arada bi derede 20 çeşit hesabın peşine düşmeden annelik için destek görebilir bir gün
Eşinizin vatandaşlığı üzerinden çocuğu vatandaş yaparsanız çocuğun bazı hakları oluyor doğumdan sonra araştırırsanız görürsünüz . Hem çocuğunuz direkt Avrupa Birliği vatandasi olacağı için Avrupa ülkelerine ilerde vizesiz gidebilecekbenim eşim çifte vatandaş keşke Bulgaristan'a yerleşseymişiz
evet evet Allah'tan çocuğumun bazı hakları olacak çok şükürEşinizin vatandaşlığı üzerinden çocuğu vatandaş yaparsanız çocuğun bazı hakları oluyor doğumdan sonra araştırırsanız görürsünüz . Hem çocuğunuz direkt Avrupa Birliği vatandasi olacağı için Avrupa ülkelerine ilerde vizesiz gidebilecek
ay sokakta görüyorum milletin elinde meyve kasaları meyveler yerli malı kutlucaklarmış. Allah çalışan annelere sabır ve güç versin vallasanki yerli bişey kaldı da yerli malı haftası yapıyorlar
Ye portakalını, elmanı otur aşşağııı de sen de“Anne, ananas yerli mi? Avakado hangi bölgemizden çıkar? Mango mu Hindistan cevizi mi daha yerli?” gibi sorularla geçiyor benim de günüm..
Evt canım haftamız ilerledikçe bizde ağırlaşıp hareketlerimiz kısıtlanıyor, bende başlayım hatta aralık çıkmadan, netten bi kaç şey belirledim alacağım onları. E bebek de dediğin günlerde bakayım canım teşekkür ederimYılbaşından sonra ciddi zam gelecek deniyor canım, tüm ürünlere.
Ben biraz aldım kıyafet yıkayıp koydum, çünkü haftamız ilerledikçe eğilip, kalkmamız, ayakta durmamız sıkıntı. İndirimleri takip edip alabilirsiniz. E bebek Perşembeden pazar gününe farklı urunlerde güzel indirimler yapiyor mesela
Öyle yapıcam canım zaten eksiklerini belirledim alması daha kolay olacak, yeni yıla girdikten sonra bizleri farklı hayatlar bekliyorOcağa bir sey kalmadi canim. Ocak basi esylarini tamamlarsin. Elzem.seyleri hazir olduktan sonra dogduktan sonra da eksik oldukça alirsin yine. Zaman yaklastikca insan panikliyor
Ya o kadar haklısın ki yaptığının farkında bile değil ve bunu dürüstlük olarak yaptığını sanıyor onlarnda benim hakkımda dediklerini bana söylüyor ona göre ortada bişey yok ben niye böyle oluyorum niye kötü davranıyorum falan ailesiyle o yokken ne yaşadığımı soruyor surekliCanim bence tek basina senin gitmen yeterli olmaz ki. Bir defasinda bu yasadigin sikintilar eşinin ailesine her seyi anlatmasi vs kv size fazla mudahele etmesi. Bunlar degismedikce sen gitsen neye yarar.Aile danismanliğina eşinle gitmen gerekir benim fikrim.Aileye her seyi yetistirmesi konusunu eminim defalarca esinle konusmussundur boylelerine.anlat anlat yine bildigini yaparlar. Esin kabul etse destek birlikte alsaniz ne guzel olurdu.Yazin eşimle bir yakinimiz bu sorunundan öturu bizden yardim istedi. Eşim ben adamla konustuk baya baya adam kabul bile etmiyor ki yaptiginin laf anlamayan cok. Allah yardimcin olsun evine huzur mutluluk versin.