2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar daha ben bu bebişe doğru düzgün bişey bakamadım (umarım geç kalmamışımdır) eşim acele etme erken daha, ocak ayında hepsini alırız dedi ama ben herşeyini hazır etmek ve bavulumun hazır kapıda durmasını istiyorum, (çünkü şubat başı gibi erken alacak doktor nasip olursa).🤲 Gerçi kızımın bebekliklerini ayırdım ama bu bebiş erkek olunca yine ihtiyaç artıyor. Ayrıca adını daha belirlemedik ( daha önce iki tane kaybım olunca insan hiçbirşeye heveslenemiyor) Kızımında doğuma 1 ay kala ismini belirledik. Oğlumda da bir iki tane var isim aklımızda ama doğunca inşallah kesinleşecek. 🤲🤲🤗

Kızlar bu set 490 tl ydi indirime girdi 20 tl kuponla 320 tl ye geliyor ihtiyacı olan kesinlikle kaçırmasın.
teşekkürleeerr minseo minseo ben aldım 👌🏼 kasımda da kuponla 310 a gelmiş zaten daha düşeceğini sanmıyorum. inş pişik kremi güzeldir diğerleri bi şekilde gider.

e bebekte de ateş ölçer indirimi var eksiği olan değerlendirebilir 🌸

Kızlar daha ben bu bebişe doğru düzgün bişey bakamadım (umarım geç kalmamışımdır) eşim acele etme erken daha, ocak ayında hepsini alırız dedi ama ben herşeyini hazır etmek ve bavulumun hazır kapıda durmasını istiyorum, (çünkü şubat başı gibi erken alacak doktor nasip olursa).🤲 Gerçi kızımın bebekliklerini ayırdım ama bu bebiş erkek olunca yine ihtiyaç artıyor. Ayrıca adını daha belirlemedik ( daha önce iki tane kaybım olunca insan hiçbirşeye heveslenemiyor) Kızımında doğuma 1 ay kala ismini belirledik. Oğlumda da bir iki tane var isim aklımızda ama doğunca inşallah kesinleşecek. 🤲🤲🤗
merak etme canım halledersin, ben de ilk dogumumda çoğu eşyasını kıyafetini 1-2 ay kala almıstım. yine de dogum şubat bası olacaksa ocak ortasına kadar halledersiniz iyi olur. isim konusu cok zor, bizim de aklımızda bir isim var ama daha kesin degil. saglıkla gelsin minik, iyi şeyler düşün, bu farklı bir hamilelik ve herşey yolunda gidecek inşallah :KK200:

Baskıcı yapıları var herşeye KV ben bilirim benim dediğim olcak modunda ilerler benide o mahfetti cidden sırf onun derdine pskolga başladım para ni Copé atiyosun dediler eşime eşimde hemen evet haklısınız artık gitmicez dedi onlar daha biz gitmeden arayıp sakın gitmeyin paranız boşa gidecek dedi eşime kaç dil dökerek gittim e gidincede hiç bı yorum dialog olmayınca eşimde biise yaramaz.dedi yani ben pskolog olsam insanın gozlerindeki caresilikten bile hissederim ya ne bileyim meslek meslektir de kitaplar için çok teşekkür ederim mutlaka bakicam bulursamda alırım severim okumayı
üzüldüm, hem sizin hem cocugunuz için. psikolog işine karıstırmayın kv yi, saglık bu sonucta, nasıl bir yerimiz agrıdıgında doktora gidiyorsak bu da öyle bişey. inşallah herşey yoluna girer çocugunuz da daha iyi olur :KK200:

teşekkürleeerr minseo minseo ben aldım 👌🏼 kasımda da kuponla 310 a gelmiş zaten daha düşeceğini sanmıyorum. inş pişik kremi güzeldir diğerleri bi şekilde gider.

e bebekte de ateş ölçer indirimi var eksiği olan değerlendirebilir 🌸
güle güle kullanalım canım. ben de trukid in pişik önleyici kremini almıştım bakalım deneriz dönüşümlü inşallah gerek kalmaz yine de :dua:

üzüldüm, hem sizin hem cocugunuz için. psikolog işine karıstırmayın kv yi, saglık bu sonucta, nasıl bir yerimiz agrıdıgında doktora gidiyorsak bu da öyle bişey. inşallah herşey yoluna girer çocugunuz da daha iyi olur :KK200:
Çok teşekkür ederim inşallah ama eşim herşeyi annesine anlatır mutlaka o yüzden ne ben duzelirim ne iyiye gideriz Allah'tan hayırlısı artık ❤️

Kızlar e bebek te ateş ölçer indirimi var ihtiyacı olan bakabilir 😘😍

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-14-22-19-25-403_com.solidict.ebebek.jpg
    Screenshot_2022-12-14-22-19-25-403_com.solidict.ebebek.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 55
keşke ücretli iznimiz 20 hafta olsaydı en az :KK43:
valla ben de kac gündür düşünüyorum, 37 hafta olan zorunlu izne cıkma tarihi 32 hafta olsaydı keşke diye. annenin dogum öncesi de dinlenmeye ihtiyacı var zaten bebek geldikten sonra yorucu olacak. hayırlısı bakalım, inşallah herşey yolunda gitsin de 37 hafta sonuna kadar calısalım buna şükür diyeceğiz

merak etme canım halledersin, ben de ilk dogumumda çoğu eşyasını kıyafetini 1-2 ay kala almıstım. yine de dogum şubat bası olacaksa ocak ortasına kadar halledersiniz iyi olur. isim konusu cok zor, bizim de aklımızda bir isim var ama daha kesin degil. saglıkla gelsin minik, iyi şeyler düşün, bu farklı bir hamilelik ve herşey yolunda gidecek inşallah
Aminnn canım inşallah sağlıkla güzel haberlerimizi verelim hep birlikte🤲🤗
Zaman daralınca heyecan artıyor aynı anda farklı duygular yaşıyorum hep. ( korku, heyecan, stres, mutluluk) böyleyim bu aralar, Rabbim neylerse güzel eyler, Allaha sığınıp dua ediyorum öyle rahatlıyorum.

valla ben de kac gündür düşünüyorum, 37 hafta olan zorunlu izne cıkma tarihi 32 hafta olsaydı keşke diye. annenin dogum öncesi de dinlenmeye ihtiyacı var zaten bebek geldikten sonra yorucu olacak. hayırlısı bakalım, inşallah herşey yolunda gitsin de 37 hafta sonuna kadar calısalım buna şükür diyeceğiz
Malesef canım sabredicez napalım :KK51:

Çok teşekkür ederim inşallah ama eşim herşeyi annesine anlatır mutlaka o yüzden ne ben duzelirim ne iyiye gideriz Allah'tan hayırlısı artık ❤️
Canim bence tek basina senin gitmen yeterli olmaz ki. Bir defasinda bu yasadigin sikintilar eşinin ailesine her seyi anlatmasi vs kv size fazla mudahele etmesi. Bunlar degismedikce sen gitsen neye yarar.Aile danismanliğina eşinle gitmen gerekir benim fikrim.Aileye her seyi yetistirmesi konusunu eminim defalarca esinle konusmussundur boylelerine.anlat anlat yine bildigini yaparlar. Esin kabul etse destek birlikte alsaniz ne guzel olurdu.Yazin eşimle bir yakinimiz bu sorunundan öturu bizden yardim istedi. Eşim ben adamla konustuk baya baya adam kabul bile etmiyor ki yaptiginin laf anlamayan cok. Allah yardimcin olsun evine huzur mutluluk versin.

evet 15gün sonraya ertelendi tetanoz ama oraya gitmek istemiyorum kesinlikle, başka yerde yapılabilir mi yoksa tekrar dozu aynı aşı mı olmalı, tek bir marka aşı mı var heryerde bunları öğreneceğim.

sağolun, çok haklısınız keşke ben de gitmeseydim, gidiliyorsa da herşeyi iki kere kontrol etmek gerekiyor.
E nabız üzerinden sağlık ocağını değiştir canım, en mantıklısı o geldi aklıma

Aminnn canım inşallah sağlıkla güzel haberlerimizi verelim hep birlikte🤲🤗
Zaman daralınca heyecan artıyor aynı anda farklı duygular yaşıyorum hep. ( korku, heyecan, stres, mutluluk) böyleyim bu aralar, Rabbim neylerse güzel eyler, Allaha sığınıp dua ediyorum öyle rahatlıyorum.
Ocağa bir sey kalmadi canim. Ocak basi esylarini tamamlarsin. Elzem.seyleri hazir olduktan sonra dogduktan sonra da eksik oldukça alirsin yine. Zaman yaklastikca insan panikliyor

evet 15gün sonraya ertelendi tetanoz ama oraya gitmek istemiyorum kesinlikle, başka yerde yapılabilir mi yoksa tekrar dozu aynı aşı mı olmalı, tek bir marka aşı mı var heryerde bunları öğreneceğim.
Sanırım eczaneden kendin de alabiliyorsun ilacı, bi eczaneye danış istersen canım. Kendi doktorunun ebesine ya da hemşiresine vurdurtursun.

Yılbaşından sonra ciddi zam gelecek deniyor canım, tüm ürünlere.
Ben biraz aldım kıyafet yıkayıp koydum, çünkü haftamız ilerledikçe eğilip, kalkmamız, ayakta durmamız sıkıntı. İndirimleri takip edip alabilirsiniz. E bebek Perşembeden pazar gününe farklı urunlerde güzel indirimler yapiyor mesela

X