2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben de oksapar kullanıyorum 7.haftamdan beri canım anlam da kullandı en yakın arkadaşımda her ikisinde de olmadı bende de olmadı. Ablamda oldu diz kapağının arka tarafında resmen damarlandı kız ama o kan sulandırıcı hiç kullanmadı. Sadece kronik romatizması vardı o kadar. Bünyeden bünyeye değişiyor olabilir. Benimde göğüslerimdeki damarlae çok belirgin oldu. Bildiğin mavi turkuaz gbi duruyor
Olabilir canım benim de bütün damarlarım belirginleşti göğüstekiler karnımdakiler falan da. Gerildikçe belirginleşiyor sanırım. Varisler annemde de olmuş hamileyken belki de genetiktir

Kızlar bugün 27+4 üm öğlen 2 de lavaboya girdim tuvaletimi yaptım kabız değilim gayet rahat yaptım afedersiniz peşinden çişimde geldi lavabom bitti tam kalkarken kan damlası düştü wcye bende peçeteyle sildim oda ne kan bildiğin bütün peçete kan oldu aklım çıktı. Apar topar özele acile gittik. Doğumhaneye çıkardılar beni çok korktuk eşimde ağladı bende ağladım o dakikalar bana zulümdü. Doktor hemen alttan muayene yaptı açılman yok kanamada yok dedi mantar dedi direk hemen nst ye bağladılar sancı da çıkmadı. Daha sonra kan ve idrar tahlili yapıldı enfeksiyon mu var acaba diye bakıldı oda temiz çıktı. Ama hala çok korkuyorum bebeğime birşey olmasından. Ne olur dua edin banada bebeğim sağlıklı olsun rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin arkadaşlar. Sağlık ocağında 2 gün önce de bakılmış tı o zaman da temiz çıkmıştı sonuçlarım. Doktor mantar dedi ondanda kanaman olabilir dedi bu ilaçları verdi. Trivag 3 fitil. Fito krem. Travazol krem. Funit 100 mg 4 kapsul. Ultrason da muayene etti daha sonra bebeğim çok şükür iyi rahim ağzıda iyi ama hala korkuyorum çok ağladım korkudan 😔😥
Geçmiş olsun canım.. Çok şükür bebek de sen de iyisin, ilaçların faydası olur mutlaka. Kendini çok yormamaya dinlenmeye dikkat et. Rabbim bir daha yaşatmasın inşaAllah🤲🏻
Allahın izniyle yavrularımızı sağlıklı, sıhhatli, vaktinde hayırlısıyla kucaklarımıza alıcaz inşaAllahh🤲🏻 Sen içini ferah tutmaya çalış💕

Hoşgeldin tekrar. Doldurmuştum ben de araştırmanı boşa gitmemiştir umarım emeğin. Yasak olması bana da saçma geldi ama belki kişilerin verilerini başka amaçla kullananlar olmuştur ondan yasaktır.
Gunaydin, canim isimleri ya da kimin doldurdugu hic bir sekilde ogrenilemez ki. Form o sekilde.
Yok bosa gitmez. Zamanla bi sekilde tamamlarim. Cok tesekkurler 💐

Kızlar bugün 27+4 üm öğlen 2 de lavaboya girdim tuvaletimi yaptım kabız değilim gayet rahat yaptım afedersiniz peşinden çişimde geldi lavabom bitti tam kalkarken kan damlası düştü wcye bende peçeteyle sildim oda ne kan bildiğin bütün peçete kan oldu aklım çıktı. Apar topar özele acile gittik. Doğumhaneye çıkardılar beni çok korktuk eşimde ağladı bende ağladım o dakikalar bana zulümdü. Doktor hemen alttan muayene yaptı açılman yok kanamada yok dedi mantar dedi direk hemen nst ye bağladılar sancı da çıkmadı. Daha sonra kan ve idrar tahlili yapıldı enfeksiyon mu var acaba diye bakıldı oda temiz çıktı. Ama hala çok korkuyorum bebeğime birşey olmasından. Ne olur dua edin banada bebeğim sağlıklı olsun rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin arkadaşlar. Sağlık ocağında 2 gün önce de bakılmış tı o zaman da temiz çıkmıştı sonuçlarım. Doktor mantar dedi ondanda kanaman olabilir dedi bu ilaçları verdi. Trivag 3 fitil. Fito krem. Travazol krem. Funit 100 mg 4 kapsul. Ultrason da muayene etti daha sonra bebeğim çok şükür iyi rahim ağzıda iyi ama hala korkuyorum çok ağladım korkudan 😔😥
😔😔😔 Cok uzuldum. Cok zor... Neyseki her sey yolunda.... Cok gecmis olsun, daha da olmasin insallah 🤲🌾

Sizin sorun neydi canım sebepsiz mi yoksa genetik mi sorun vardı🙁
Hiç bir sorun çıkmadı canım genetiğe de yolladık %99,9 kaliteli embriyo transfer edildi. zaten 1 kızım var 11 yaşında.. onda hiç sıkıntı yaşamadım. Ara verince mi oldu bilmiyorum ki. Gerçi çok ara vermedik kızım 4 yaşındayken başladık yine yaşımda çyle büyük değildi 27/28 yaşında falan başlamıştık ama olmadı. 3 profa gittik. Üçünün de söylediği şey aynıydı.. düşüklerin sebebini bilemiyoruz. Tıp sadece %40 ını biliyor dedi :) yanl sebebi hala bulunamadı. Araştırma hastanesinde de kendş gebeliklerimize baktırdık o da temiz çıktı. En son hocaya gittim 🤣🤣

Hiç bir sorun çıkmadı canım genetiğe de yolladık %99,9 kaliteli embriyo transfer edildi. zaten 1 kızım var 11 yaşında.. onda hiç sıkıntı yaşamadım. Ara verince mi oldu bilmiyorum ki. Gerçi çok ara vermedik kızım 4 yaşındayken başladık yine yaşımda çyle büyük değildi 27/28 yaşında falan başlamıştık ama olmadı. 3 profa gittik. Üçünün de söylediği şey aynıydı.. düşüklerin sebebini bilemiyoruz. Tıp sadece %40 ını biliyor dedi :) yanl sebebi hala bulunamadı. Araştırma hastanesinde de kendş gebeliklerimize baktırdık o da temiz çıktı. En son hocaya gittim 🤣🤣
Olmayınca olmuyor işte... İnsan bu yolda her çareyi arıyor resmen neyse ki yavruna sonunda kavuşmuşsun canım :dua:

yok o peynirimsi akıntı dediğimi Allah göstermesin ama görsen farkını anlarsın canım . ben progestan da kullanıyorum , bi ara mantar da olmuştum. hayatımda ilk kez oldum ve direkt anlaşılıyor. baya böyle pütür pütür bi görüntüsü var.

ay aman neyse vermesin kimseye Allah, enfeksiyon yüzü görmeyelim 🙏🏼🙏🏼
Bende mantar olmuştım canın antibiyotik kullandığım zaman olmuştum hatta. Aynı buna benziyordu bu ds öyle pütür pütür geliyor. Tabi kokmuyor diper türlü kokuda oluyor. Allah göstermesin gerçekten de zor. 🙏

Olabilir canım benim de bütün damarlarım belirginleşti göğüstekiler karnımdakiler falan da. Gerildikçe belirginleşiyor sanırım. Varisler annemde de olmuş hamileyken belki de genetiktir
Varisler kesinlikle genetik ve anneden geliyor teyze de anne de varsa kaçınılmaz oluyor. Benimm bir arkadaşımın varisleri çok belirgindi tedavi görüyordu hatta. Teyzesi ve annesi de yanıymış. Korkuyor kendi kızında da olacak diye. Doktoru varisler zaten genetik oluyor demiş. İnşallah gebelikten sonra düzelir canım senin de🙏

Bizim de 3 yılın sonunda olunca eşim yanımda yatmaya bile korkuyor yazık :KK70:
Artık doğumdan sonra yeniden tanışmış gibi yaparsınız 😅 balayına falan çıkın. Eşim de bana diyor kanka olduk. Asker arkadaşım benim falan diyor. Ben de diyorum ne güzel kız kıza yatıyoruz 🤣🤣 neyse lohusalıktan sonra normal hayatımıza döneceğiz inşallah 🙏 😅

Merhaba güzel anneler😇
Ben nisan annesiyim.
Sizler daha öndesiniz diye belki tecrübe etmişsinizdir.
22+4 oldum. İlk kez bu sabah göbek çevremde bir acıyla uyandım. Dokununca da çok acıdı.
Hala da acıyor. İğne batması gibi.

Bunu yaşayan oldu mu? İlk defa böyle bi durum oldu. Doktorum ameliyattaymış. Öğlen gidebileceğim ona. 😢 yaşayıp yorum alan olduysa ve cevap verirse çok sevinirim🙏🏻

Artık doğumdan sonra yeniden tanışmış gibi yaparsınız 😅 balayına falan çıkın. Eşim de bana diyor kanka olduk. Asker arkadaşım benim falan diyor. Ben de diyorum ne güzel kız kıza yatıyoruz 🤣🤣 neyse lohusalıktan sonra normal hayatımıza döneceğiz inşallah 🙏 😅
Hahaha yenidoğanla balayı hayal edemedim 🤪 Halledicez inşallah şu olaylar bi bitsin😂

Kızlar 2-3 gündür bebeğin hareketlerini daha az hissediyorum,benim plasentam önde Dr her hareketini hissedemeyebilirsin demişti. Acaba baş aşağı mı döndü.🤔 Dik pozisyonda daha az hissediyorum çünkü.

Yanlışlıkla yüzüstü uyumuşum uyurken uyanınca farkettim ikizlere bisi olmuş mudur çok tedirginim ya bildiğiniz dümdüz karnımın üzerine yatmışım yani bilgisi olan cevap verirse çok mutlu olurum teşekkürler 22+0

X