aynen iş yerinde bu kadar olduSenin de baya belli oluyor artık oturacak öektin herhalde sen canımzorlanmış gibisin be güzel büyüdüler artık yaaaa :))
Valla bende zayıfım ama saha bu aydan 9 ay gibi durmuşum sanki. Seninde Kibar ve güzel büyümüş göbişin canım benim maşallahIyi bari gobekleri görünce rahatladım benim cok çıkmış diye düşünüyordum sizin de oyleymisbazı zayıf arkadaşlarimda hiç belli olmuyordu karın, doguma giderken bile 7 aylik gibi duruyordu, herhalde vücut yapısıyla alakali
anaaa kız ne güzel hiç belli değil, benim böyle olsa saklarım doğurana kadar
Evet ben ilk hamileligimde son aylar ayda muhakka 2 kilo gitmistim. Ama ona gore de bebekte buyuyor. Bana kilo hic zor gelmiyor da gece 2 saatte bir uyanip nasil emzirecegim yine gozum çikacakHiç sanmıyorum daha şubata çok var ve asıl kilo alımı son trimesterde başlıyor diyorlardaha yeni başladım ve +16 ıyla o zaman
Çikarmaya zorlama canim kalsin oyle. Ha rahatsiz oluyorsan illa ki cikarmak istiyorsan da duşta yumusayinca çikar.Denedim şimdi çıkmıyor. Cımbız fln mı kullansam? Yoksa duştayken yumuşayıncamı deneyeyim?
sus sus bahsetme bunlardan son günlerimizi huzur içinde geçirelimEvet ben ilk hamileligimde son aylar ayda muhakka 2 kilo gitmistim. Ama ona gore de bebekte buyuyor. Bana kilo hic zor gelmiyor da gece 2 saatte bir uyanip nasil emzirecegim yine gozum çikacakoyle uykusuzluğa dayanikli biri de degilim
Bende de oluyordu hatta 1 ay önceden oluyor yazmıştımda beyaz bişey toplanıyormuş gibi oluyor MemeucundaKızlar göğsünüzün ucunda beyaz birşey oluştumu, süt desem değil gibi akmıyor. Öyle tam ortasında beyaz bişey var, memeucu kremi kullandım yağ kullandım geçmedi.
Maşallah canım seninkinde benimkisi gibi almış başını gidiyorkızlar bende şimdi kontrolden geldim benim oğluşumda büyümüş 27+4 üm 28+5 ile uyumlu dedi 1270 gr 37 cm çok şükür bu günleri de gördük Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kız maşallah sana da sen de o şanslılardansın ben neden 9 aylık gibiyim yahu26+2 den bir görüntü
Yaa canım benimNe güzel az kilo almışsın benim 4 aylın halim böyleydi göbeğim. Zayıflamak sorun olmayacak senin için şanslı gruptasın :))))
sağol canım, valla ben kendimi hiç öyle görmüyorum ya çok iri hissediyorumValla bende zayıfım ama saha bu aydan 9 ay gibi durmuşum sanki. Seninde Kibar ve güzel büyümüş göbişin canım benim maşallah
Ben de bol giyiniyorum benimkisinide yüzüm bacaklarım kollarım zayıf diye anlamıyorlar canım sen hele bi bize yolla bakalım belli oluyor mu olmuyor mu :))))Kizlar masallah gobusleriniz cok tatli,benim kilodan midir nedir hic karnim yokhala kimse anlamiyor hamile oldugumu ilk kizimda da oyleydi,yayvan karnim.
Bende de var o dediğinizden ama nedir çözemedim elinle alınca gidiyor tekrar oluyorKızlar göğsünüzün ucunda beyaz birşey oluştumu, süt desem değil gibi akmıyor. Öyle tam ortasında beyaz bişey var, memeucu kremi kullandım yağ kullandım geçmedi.
ya ben uykusuzluga dayanıklı oldugum halde cok zorlanmıstım, benim de en cok gözümde büyüyen kısım bu :) gündüz uyumaya calısıcaz artıkEvet ben ilk hamileligimde son aylar ayda muhakka 2 kilo gitmistim. Ama ona gore de bebekte buyuyor. Bana kilo hic zor gelmiyor da gece 2 saatte bir uyanip nasil emzirecegim yine gozum çikacakoyle uykusuzluğa dayanikli biri de degilim
Benim kız ama sivri gören erkek diyor kesin ama alakası yok kızımda da böyleydi tıp varmış gibi dikti canım yaygan değildi hiç kesinlikle de onunla alakası yok. Doktora söyledim duyduğum en saçma şey bi bu bir de bebek sola yerleşince kız sağa yerleşince erkek diyorlar ya Allah akıl versin dediKiz bebek annelerinin gobuslerini merak ediyorum,yayvan mi sizinkilerdei
Kızlar oturarak anlamıyoruz ayakta çekin lütfen
Duştayken çıkarıyorum ben canımm çekiyorum tırnağımla geliyor hemen hiç uğraşma duştan duşa çıkar zararı yok zatenDenedim şimdi çıkmıyor. Cımbız fln mı kullansam? Yoksa duştayken yumuşayıncamı deneyeyim?
Benimki de bazen konuşuyorsun anlamıyorum ne gördün diyorbi de konuşmuşum sabaha kadar uykumda ingilizce falan bişeyler diyodun diyo eşim korkmuş
Doğru siz iş yerindesiniz artık başka zaman çekersiniz yineaynen iş yerinde bu kadar oldu