2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Valla bende zayıfım ama saha bu aydan 9 ay gibi durmuşum sanki. Seninde Kibar ve güzel büyümüş göbişin canım benim maşallah

Hiç sanmıyorum daha şubata çok var ve asıl kilo alımı son trimesterde başlıyor diyorlar daha yeni başladım ve +16 ıyla o zaman
Evet ben ilk hamileligimde son aylar ayda muhakka 2 kilo gitmistim. Ama ona gore de bebekte buyuyor. Bana kilo hic zor gelmiyor da gece 2 saatte bir uyanip nasil emzirecegim yine gozum çikacak oyle uykusuzluğa dayanikli biri de degilim

Evet ben ilk hamileligimde son aylar ayda muhakka 2 kilo gitmistim. Ama ona gore de bebekte buyuyor. Bana kilo hic zor gelmiyor da gece 2 saatte bir uyanip nasil emzirecegim yine gozum çikacak oyle uykusuzluğa dayanikli biri de degilim
sus sus bahsetme bunlardan son günlerimizi huzur içinde geçirelim

Kızlar göğsünüzün ucunda beyaz birşey oluştumu, süt desem değil gibi akmıyor. Öyle tam ortasında beyaz bişey var, memeucu kremi kullandım yağ kullandım geçmedi.
Bende de oluyordu hatta 1 ay önceden oluyor yazmıştımda beyaz bişey toplanıyormuş gibi oluyor Memeucunda

Maşallah canım seninkinde benimkisi gibi almış başını gidiyor sağlıkla gelsin yavrular

Valla bende zayıfım ama saha bu aydan 9 ay gibi durmuşum sanki. Seninde Kibar ve güzel büyümüş göbişin canım benim maşallah
sağol canım, valla ben kendimi hiç öyle görmüyorum ya çok iri hissediyorum sen benden fazla kilo almış olmana ragmen daha kibar duruyor, normalde daha zayıf oldugun icin herhalde. hepimize maşallah, sağlıkla tamamlayalım inşallah sürecimizi

Kizlar masallah gobusleriniz cok tatli,benim kilodan midir nedir hic karnim yok hala kimse anlamiyor hamile oldugumu ilk kizimda da oyleydi,yayvan karnim.
Ben de bol giyiniyorum benimkisinide yüzüm bacaklarım kollarım zayıf diye anlamıyorlar canım sen hele bi bize yolla bakalım belli oluyor mu olmuyor mu :))))

ya ben uykusuzluga dayanıklı oldugum halde cok zorlanmıstım, benim de en cok gözümde büyüyen kısım bu :) gündüz uyumaya calısıcaz artık
kilo verilir onu ben de kafama takmıyorum ama bu sefer normal dogum istedigim icin cok da almamam lazım, hayırlısı inşallah :)

Kiz bebek annelerinin gobuslerini merak ediyorum,yayvan mi sizinkilerdei
Benim kız ama sivri gören erkek diyor kesin ama alakası yok kızımda da böyleydi tıp varmış gibi dikti canım yaygan değildi hiç kesinlikle de onunla alakası yok. Doktora söyledim duyduğum en saçma şey bi bu bir de bebek sola yerleşince kız sağa yerleşince erkek diyorlar ya Allah akıl versin dedi

50gr şeker yüklemem oldu, öncesi 75 bir saat sonrası 137 çıktı, çok sınırdayım sanırım, şimdi ben bir diyete gireyim mi aynen devam mı edeyim bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…