2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
maşallah canım ben de haftaya gidicem çok sabırsızlanıyorum :) ilk oğlumda 2 haftada bir gidiyordum, şimdi 4 hafta olacak çok uzun geldi bana

Cok mu yuksek cikti? Aslinda hemen oyle insulin baslanmiyor,genelde diyet yapiliyor eger diyetle kontrol altina alinamazsa insulin baslaniyor.Siz diyet yaptiniz mi?

Kiminin iç karnı geniş oluyomuş sanırım onların daha geç belli oluyor

Olabilir belki de benim vücut yapımla da alakalıdır
Kagan kocatepenin videosunu izlemistim ic karnin genis olmasi diye bir sey yokmus ben de hep ona yoruyordum ic karnim genistir diye ama yokmus oyle bir sey

Kızlar göğsünüzün ucunda beyaz birşey oluştumu, süt desem değil gibi akmıyor. Öyle tam ortasında beyaz bişey var, memeucu kremi kullandım yağ kullandım geçmedi.
O ben de de var tirnaginla cikarsan temizlenir hatta krem vs surmene gerek yok. Gogusten sivi geliyor o kalinca oyle beyazlasiyor.

Sen kilo falan almamissin hepsi o karnindaki uzun bacakli kizin bacaklarina gitmisDogum yaptigin an bir sey kalmaz
Hiç sanmıyorum daha şubata çok var ve asıl kilo alımı son trimesterde başlıyor diyorlar daha yeni başladım ve +16 ıyla o zaman

Kız aminayla Mustafa Sandal bile karşılaşmıyor artıkyemin ediyorum rüya üzerine rüya en entrika rüyaları diz görüyoruz herhalde

Teşekkür ederim canım geçmiş olsun size de salgın var maalesef ben de geçen hafta yollamadım raporluydı çocuk zaten sınıfta 16 kişi raporlu herkes hasta canım. Ben korunamadığjm halde bana bulaşmadı. Maske takamadım sonuçta o da evladım ateşi oluyor dula sokuyorım ilgileniyorum ateşi düşmüyordu 2 gün ama çok şükür ben iyiym canım şimdi o da iyi ama canım. Siz de bir an önce toparlanırsınız inşallah sen de doktorunla görüş canım mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…