maşallah canımkızlar bende şimdi kontrolden geldim benim oğluşumda büyümüş 27+4 üm 28+5 ile uyumlu dedi 1270 gr 37 cm çok şükür bu günleri de gördük Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Cok mu yuksek cikti? Aslinda hemen oyle insulin baslanmiyor,genelde diyet yapiliyor eger diyetle kontrol altina alinamazsa insulin baslaniyor.Siz diyet yaptiniz mi?Kızlar gebelik şekeri çıkan var mı bende çıktı açlık normal çıkıyor tokluk yüksek çıkıyor diyeyisyene gittim dahiliyeye gittim insilün başlandı düşük doz düzene girerse bırakırmışım kaç gündür ölçüyorum normal çıkıyor düzelir biran önce inş
Kagan kocatepenin videosunu izlemistim ic karnin genis olmasi diye bir sey yokmusKiminin iç karnı geniş oluyomuş sanırım onların daha geç belli oluyor
Olabilir belki de benim vücut yapımla da alakalıdır
O ben de de var tirnaginla cikarsan temizlenir hatta krem vs surmene gerek yok. Gogusten sivi geliyor o kalinca oyle beyazlasiyor.Kızlar göğsünüzün ucunda beyaz birşey oluştumu, süt desem değil gibi akmıyor. Öyle tam ortasında beyaz bişey var, memeucu kremi kullandım yağ kullandım geçmedi.
peki o bebiş nerde bize cevap ver bakalımKagan kocatepenin videosunu izlemistim ic karnin genis olmasi diye bir sey yokmusben de hep ona yoruyordum ic karnim genistir diye ama yokmus oyle bir sey
Herkes ayni soruyu soruyorpeki o bebiş nerde bize cevap ver bakalım
böyle benimKiz bebek annelerinin gobuslerini merak ediyorum,yayvan mi sizinkilerdei
Ne güzel az kilo almışsın benim 4 aylın halim böyleydi göbeğim. Zayıflamak sorun olmayacak senin için şanslı gruptasın :))))Ayyy masallah ben de 24+2 yle katılayım artı dört kiloyla devam ediyoruz
Masallah senin gobus bayagi belli,kiz mi senin de? Cok da yayvan gorunmuyorBu da biz teyzoşlar
Hiç sanmıyorum daha şubata çok var ve asıl kilo alımı son trimesterde başlıyor diyorlarSen kilo falan almamissin hepsi o karnindaki uzun bacakli kizin bacaklarina gitmisDogum yaptigin an bir sey kalmaz
Senin de baya belli oluyor artık oturacak öektin herhalde sen canımBu da biz teyzoşlar
Denedim şimdi çıkmıyor. Cımbız fln mı kullansam? Yoksa duştayken yumuşayıncamı deneyeyim?O ben de de var tirnaginla cikarsan temizlenir hatta krem vs surmene gerek yok. Gogusten sivi geliyor o kalinca oyle beyazlasiyor.
Kız aminayla Mustafa Sandal bile karşılaşmıyor artıkAkilvar ben geçen gün rüyamda mustafa sandalın evine gidiyorum evi bi geminin üzerindeymiş oturayım diyorum sürekli sallanıyor falan neyse bi işim varmış halledemiyorum da sinirleniyorum ben gidicem diyorum helikopterle beni karaya bırakıyorlar orda da emina ile karşılaşıyoruz mustafanın eski karısı. Dert yanıyor bana Mustafa dan. Bu erkeklerin hepsi aynı takma kafana diye kadını teselli ettim durdum
Kız kuzum ben de 4 kilo aldım bakalım kaçla bitircezMasallah senin gobus bayagi belli,kiz mi senin de? Cok da yayvan gorunmuyor
bi de konuşmuşum sabaha kadar uykumda ingilizce falan bişeyler diyodun diyo eşim korkmuşKız aminayla Mustafa Sandal bile karşılaşmıyor artıkyemin ediyorum rüya üzerine rüya en entrika rüyaları diz görüyoruz herhalde
Teşekkür ederim canım geçmiş olsun size de salgın var maalesef ben de geçen hafta yollamadım raporluydı çocuk zaten sınıfta 16 kişi raporlu herkes hasta canım. Ben korunamadığjm halde bana bulaşmadı. Maske takamadım sonuçta o da evladım ateşi oluyor dula sokuyorım ilgileniyorum ateşi düşmüyordu 2 gün ama çok şükür ben iyiym canım şimdi o da iyi ama canım. Siz de bir an önce toparlanırsınız inşallah sen de doktorunla görüş canım mutlakaBen de 1 haftadır, hastayım. Oğlumun sınıfın yarısı hasta, bugünde öğretmeni fenalasmis gittik aldık çocukları.
Ben gece yatmadan olips naneli seker yiyorum, okyanus suyu sıkıyorm bide. Vold mix yastığa damlatınca cok iyi oluyor
Ben de merak ediyorum açıkçası
Maşallah canım senin fiziğinde çok güzel maşallah