Simdi 2. leri doguruyoruz biri uyurken digeri uyaniksa nasil olacakya ben uykusuzluga dayanlıklı oldugum halde cok zorlanmıstım, benim de en cok gözümde büyüyen kısım bu :) gündüz uyumaya calısıcaz artık
kilo verilir onu ben de kafama takmıyorum ama bu sefer normal dogum istedigim icin cok da almamam lazım, hayırlısı inşallah :)
Oturunca daha cok cikiyor aslinda,bu cikmis hali yaniKızlar oturarak anlamıyoruz ayakta çekin lütfenayna karşısında böyle boydan bi poz verin bize
Yapacak bişi yok hayat bize neler yaptırmadı be uykularımız kaçtı varsın bundan olsun uykusuzluk kendimizi ödüllendirelim son ay hep uyuyalımEvet ben ilk hamileligimde son aylar ayda muhakka 2 kilo gitmistim. Ama ona gore de bebekte buyuyor. Bana kilo hic zor gelmiyor da gece 2 saatte bir uyanip nasil emzirecegim yine gozum çikacakoyle uykusuzluğa dayanikli biri de degilim
Kati bir diyet uygulamasaniz bile dikkat etmenizde fayda var.50gr şeker yüklemem oldu, öncesi 75 bir saat sonrası 137 çıktı, çok sınırdayım sanırım, şimdi ben bir diyete gireyim mi aynen devam mı edeyim bilemedim.
Aynen sağlıkla gelsinler varsın bi 16 kg daha alayım sıkı diyet spor hallederim artık zaten İnan hastaneden çıktığımızda balın gibi sönüyoruzYaa canım benimsen de manken gibisin sağlıkla doğuralım da kiloları da yine birlikte güzelce veririz insallah
ya sorma ben de aynısını düşünüyorum :) gündüzleri kreşte ama aksamları ve haftasonu kardeşini uyandırmaması icin dikkatli olması gerekecek, evde paldır küldür koşmadan geçirdiği gün yok :) sizin araları daha az sanırım, gece uyanmaları varmı büyüğünSimdi 2. leri doguruyoruz biri uyurken digeri uyaniksa nasil olacakBu fikir ilk cocugu olacak anneler icin gecerli Ayni anda koyacagim odalarina uyutacagim artik sıpalari.
Ben o konuşa şanslıyı. Herhalde biraz daha kızım 11 yaşında tatillerde yardımcı olur bana. Yazın veririm onun kucağına yaparım temizliğimi küçük anne olur o daSimdi 2. leri doguruyoruz biri uyurken digeri uyaniksa nasil olacakBu fikir ilk cocugu olacak anneler icin gecerli Ayni anda koyacagim odalarina uyutacagim artik sıpalari.
O zaman senin bebek nerede takılıyorOturunca daha cok cikiyor aslinda,bu cikmis hali yani
Vay arkadaş bu ne ya herkesin sınırda çıkıyor50gr şeker yüklemem oldu, öncesi 75 bir saat sonrası 137 çıktı, çok sınırdayım sanırım, şimdi ben bir diyete gireyim mi aynen devam mı edeyim bilemedim.
Seninde kibar zarif büyümüş karnın sırıtmıyor canım maşallahBen de pek musait degil ancak bu kadar çekebildim
Evet aralari az olacak. Benim supriz bebek oldu hamile oldugumu ogrenince baya aglamistiya sorma ben de aynısını düşünüyorum :) gündüzleri kreşte ama aksamları ve haftasonu kardeşini uyandırmaması icin dikkatli olması gerekecek, evde paldır küldür koşmadan geçirdiği gün yok :) sizin araları daha az sanırım, gece uyanmaları varmı büyüğün
akşamı bekleKızlar oturarak anlamıyoruz ayakta çekin lütfenayna karşısında böyle boydan bi poz verin bize
Benimde sizin gibi ya ayrıca 26 olmamız gerekirken 3 4 gün geriden geliyoruzOturunca daha cok cikiyor aslinda,bu cikmis hali yani
kızının alerjileri ile uğraşıyordu en sonKızlar bizim grup başımız nerede bilen var mı kaç gündür girmiyor.
Rheaa nasılsın canım bir sıkıntı yoktur inşallah sesin soluğun çıkmıyor bayağıdır.
Aynen baya sana.yardimci olur. Oglum da kuccuk boyula diyor sen is yaparken ben.ona bakarim çingiragini sallar emzini veririmBen o konuşa şanslıyı. Herhalde biraz daha kızım 11 yaşında tatillerde yardımcı olur bana. Yazın veririm onun kucağına yaparım temizliğimi küçük anne olur o dabiz ikiz kardeşimle erkek kardeşime çok baktık 8 yaş olmasına rağmen. Annem hep bize bırakır işlerini hallederdi yazları hep bizdeydi annem çalışıyordu genelde :)
Aklima sey geldi kıs ayindayiz hareketlilik daha az diye mi acaba boyle yuksek cikiyor.Vay arkadaş bu ne ya herkesin sınırda çıkıyorDoktorun zaten yönlendirecektir canım beslenmene dikkat edeceksin mecburen. Açlık iyi senin de tokluk evet sınırda 140 üst değer 50 likte
Ben 25 haftaligim 1-2 gun geriden geliyor.Yani doktor aksi bir sey soylemedigi surece bence takilmayin,belki yapi olarak boylesinizdir.Benim ilk gebeligimde de gobegim yoktu,guzel yanı hic catlagim olmadiBenimde sizin gibi ya ayrıca 26 olmamız gerekirken 3 4 gün geriden geliyoruzKarnımda çıkmayınca insan kafaya takıyor yemek yedikten sonra karnımın olduğu belli oluyor sizin de öyle mi?