2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
evet bu ihe'nin dediğim de paketli ve bildiğin canım ihe bu ekmek için özel fabrika açmış ekşi mayalı yapabilmek için...ben karabuğday tüketmeye başladım glutene de dikkat edeyim diye ama glisemik indeksi nasıldır inan bilmiyorum.

Kızlar özellikle tecrübeli anneler yaşadığınız için bilirsiniz. Emzirirken göğüslerimiz süt dolunca şişer kaynar sızlar ya hani. İşte ben dünden beri onu yaşıyorum süt gelmiyor ama sanki sütüm dolmuş gibi şişti sızlıyor ağrıyor. Hemen emzirmem lazım sanki 28+3 teyim.
Sizinde oldu mu ya da olan arkadaşlar var mı?

Evet canım Beylikdüzü’ndeyim e bebek gerçekten avm kadar büyük :))) oraya girince insan kendisini kaybediyor resmen civilde var burada o da çok büyük içine gir gez akşam çıkarsın :))))
Öyle valla canım bu hafta sonu yine oradayız allahın izniyle son eksikleri alacağız insanın çıkası gelmiyor dimi

süpermiş canım en azından faydalı.

yiceğin şey için tereddütte kaldığında google a mutlaka mesela muzun glisemik indeksi yaz baktın yüksek başka meyve yemeye gayret et böyle böyle zaten olaya hakim oluyorsun
Meyve olarak sadece yeşil ekşi elma,kivi ve portakal yiyorum bunlar şimdilik hiç şekerimi yükseltmedi yanında senin dediğin gibi çiğ fındık ceviz badem atıyorum çok iyi oluyo. Meyveleride senden öğrenmiştim sen bilgilerini böyle bizimle paylaş canım iyi varsın

Kivi için dün Daydream_ bir şey paylaşmıştı tropik meyveler rahim ağzını açıyormuş onu bi araştır ya da kontrollü tüket istersen canım.

lavenderbrown kividen bahseden sendin sanırım, hamileler için çook faydalı günlük c vitamini ihtiyacını tek başına karşılıyor magnezyum folik asit e vitamini neler neler var içinde, hamileler için hep tavsiye ediliyor alerjin olmadığı sürece günde bir adet yemende sakınca yok yazıyor her okuduğum yerde, benim en sevdiğim şey

Ben de çok seviyorum hatta nette araştırdığımda şekeri dengelediğini okumuştum biraz da o yüzden tüketiyodum.

Eklentiler

• 30E0527B-E9A7-4F38-A091-71A5E5026AF6.png
    295,1 KB · Görüntüleme: 31
  • 5E4E080A-6F6D-4EA7-90FD-DB145EF820F2.png
    289,8 KB · Görüntüleme: 32
Ayy o sancıyı çok iyi bilirim, emzirdikce gelen rahatlama hissi hele
Süt üretimine mi geçti acaba seninkiler
Kızlar doktor bebek zayıf kalmış dedi tavsiyeniz varmı acaba
Muz, kaşar peyniri,badem kuruyemiş canım

Ben internette baktim simdi daha detayli bakinca ısıl islem gormus olani daha yuksek gl diyo. Vallahi bnde anlamadim. Ne yicez biz
Ay kimseye guvrn kalmadi ya ne yiyip iciyoruz bilmiyoruz . O yuzden paket tam bugday sert ken firinin ki daha yumusak belki ondan kaynaklidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…