hahaha demokraside çareler tükenmezYaa alemsin ama anca oyle yapayim ziyan olmasin
evet bu ihe'nin dediğim de paketli ve bildiğin canım ihe bu ekmek için özel fabrika açmış ekşi mayalı yapabilmek için...ben karabuğday tüketmeye başladım glutene de dikkat edeyim diye ama glisemik indeksi nasıldır inan bilmiyorum.Sunrseee kızlar zaten fırınlarda satılanların çoğu hikaye. benim patronun kızında gebelik şekeri vardı bir sürü ekmeği teste gönderdiler hepsi yalan dolan çıktı ben o yüzden içinde koruyucu vs. olsa da paketli ürün alıyorum en azından onların denetimi daha garanti diye. çok iyi bilinen bi yer varsa ancak ordan almak lazım ekmeği açıktan
Öyle valla canım bu hafta sonu yine oradayız allahın izniyle son eksikleri alacağızEvet canım Beylikdüzü’ndeyim e bebek gerçekten avm kadar büyük :))) oraya girince insan kendisini kaybediyor resmencivilde var burada o da çok büyük içine gir gez akşam çıkarsın :))))
süpermiş canım en azından faydalı.evet bu ihe'nin dediğim de paketli ve bildiğin canım ihe bu ekmek için özel fabrika açmış ekşi mayalı yapabilmek için...ben karabuğday tüketmeye başladım glutene de dikkat edeyim diye ama glisemik indeksi nasıldır inan bilmiyorum.
Meyve olarak sadece yeşil ekşi elma,kivi ve portakal yiyorum bunlar şimdilik hiç şekerimi yükseltmedi yanında senin dediğin gibi çiğ fındık ceviz badem atıyorum çok iyi oluyo. Meyveleride senden öğrenmiştimyiceğin şey için tereddütte kaldığında google a mutlaka mesela muzun glisemik indeksi yaz baktın yüksek başka meyve yemeye gayret et böyle böyle zaten olaya hakim oluyorsun
Aaa bak yumurta olur o zaman bi tane yumurta kırar yerim, sağol canımÖğlen et yedim diye akşam proteini es geçme, akşam hiç olmadı bir yumurta kır ye canım
Kivi için dünMeyve olarak sadece yeşil ekşi elma,kivi ve portakal yiyorum bunlar şimdilik hiç şekerimi yükseltmedi yanında senin dediğin gibi çiğ fındık ceviz badem atıyorum çok iyi oluyo. Meyveleride senden öğrenmiştimsen bilgilerini böyle bizimle paylaş canım iyi varsın
Gördüm şimdi canım haftaya cuma randevum var bi doktoruma danışırım olmazsa.Kivi için dünDaydream_ bir şey paylaşmıştı tropik meyveler rahim ağzını açıyormuş onu bi araştır ya da kontrollü tüket istersen canım.
benim hiç bilgim yok açıkçası canım bi sor bakalım sen de dr unaGördüm şimdi canım haftaya cuma randevum var bi doktoruma danışırım olmazsa.
Ben de her gün yiyodum mutlaka bi kaç gün de bir tüketirim şimdilik
Ben de çok seviyorum hatta nette araştırdığımda şekeri dengelediğini okumuştum biraz da o yüzden tüketiyodum.lavenderbrown kividen bahseden sendin sanırım, hamileler için çook faydalı günlük c vitamini ihtiyacını tek başına karşılıyor magnezyum folik asit e vitamini neler neler var içinde, hamileler için hiç bir zararı yok, yok açılmaymış falan böyle bir çalışma asla bulamadım, tersine hep tavsiye ediliyor hamilelere alerjin olmadığı sürece günde bir adet yemende sakınca yok, benim en sevdiğim şey
Sorduğumda buraya da yazarım mutlaka canım. İnternete rağmen bi doktora danışmakta fayda varbenim hiç bilgim yok açıkçası canım bi sor bakalım sen de dr una
evet kuzum o konuda çok iyi ama rahim açılması vs. bilgim yok vallaBen de çok seviyorum hatta nette araştırdığımda şekeri dengelediğini okumuştum biraz da o yüzden tüketiyodum.
Ayy o sancıyı çok iyi bilirim, emzirdikce gelen rahatlama hissi heleKızlar özellikle tecrübeli anneler yaşadığınız için bilirsiniz. Emzirirken göğüslerimiz süt dolunca şişer kaynar sızlar ya hani. İşte ben dünden beri onu yaşıyorum süt gelmiyor ama sanki sütüm dolmuş gibi şişti sızlıyor ağrıyor. Hemen emzirmem lazım sanki28+3 teyim.
Sizinde oldu mu ya da olan arkadaşlar var mı?
Muz, kaşar peyniri,badem kuruyemiş canımKızlar doktor bebek zayıf kalmış dedi tavsiyeniz varmı acaba
Profilinden , forum seçenekleri diyeceksin canım orada başkalarının imza altındaki resimleri görüntüle gibi seçeneği aktif etmeniz lazımBide bu alttaki gebelik takvimleri neden gözükmüyor artik
Muz badem ceviz kaşar peyniri ye canımKızlar doktor bebek zayıf kalmış dedi tavsiyeniz varmı acaba
canım sen nereye baktın ? tam buğday ekmeği glisemik indeksi de glisemik yükü de beyazın nerdeyse yarısı değil mi ? yanlış mı biliyorum diye baktım sitelerde de öyle görünüyor,aşağıya bir tanesinin verilerini ekledim...sen yedin ve şekerini zıplattı ise bence o gerçek tam buğday değildir, istanbulda isen ihenin organik ekşi mayalı ekmeği var, dr yavuz yörükoğlu da organik ekşi mayalı tam buğday öneriyor...bizim eve başka ekmek girmiyor, ona bir bak bence...
Glisemik İndeks ve Glisemik Yük
Bu blog yazımızda son zamanlarda diyet ve beslenme açısından çok sık duyduğumuz iki terim olam “glisemik indeks” ve “glisemik yük” nedir ve bunların hastalıkların önlenmesinde olası kullanımlarını …www.sifabiorezonans.com.tr
Ben internette baktim simdi daha detayli bakinca ısıl islem gormus olani daha yuksek gl diyo. Vallahi bnde anlamadim. Ne yicez bizSunrseee kızlar zaten fırınlarda satılanların çoğu hikaye. benim patronun kızında gebelik şekeri vardı bir sürü ekmeği teste gönderdiler hepsi yalan dolan çıktı ben o yüzden içinde koruyucu vs. olsa da paketli ürün alıyorum en azından onların denetimi daha garanti diye. çok iyi bilinen bi yer varsa ancak ordan almak lazım ekmeği açıktan