2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar doktor bebek zayıf kalmış dedi tavsiyeniz varmı acaba
Haftasina gore ne kadar.geride canim. Arkadasimin gecen oyle olmustu doktor yemek yedikten sonra soluna yat demisti bebege kan akisi daha iyi olup besinlerden daha iyi faydalaniyormus demis. Zaten hamilelikte sola yatmak iyimis. Onun harici Tahin,muz,ceviz her gun ye zsten eminim beslenmene dikkat ediyorsundur.

Ben gece kendimi hep sırt üstü yatarken buluyorum bütün gün sandalyede oturuyorum ya vücudum öyle çok rahatlıyor istemsizce sırt üstü yatıyorum uykumda

Ayy o sancıyı çok iyi bilirim, emzirdikce gelen rahatlama hissi hele
Süt üretimine mi geçti acaba seninkiler

Muz, kaşar peyniri,badem kuruyemiş canım
Geçti galiba bakıyım 28.haftaya girenlerde de oluyor mu. Tam bu haftalarda yaşayan var mı. Erken doğum yapanlarda küvezde kalan çocuklara anneleri sağıp süt götürüyormuş hep. Demek ki bu haftalarda süt oluşumu tamamlanıyor

Ben gece kendimi hep sırt üstü yatarken buluyorum bütün gün sandalyede oturuyorum ya vücudum öyle çok rahatlıyor istemsizce sırt üstü yatıyorum uykumda
Benim de arada oyle oluyor. Ama cogunluk sola yatiyorum. Yorulunca Sağ sol degistiriyorum insan sirtini rahatlatmak icin sirt ustune de ihtiyac duyuyor.Normalde olsa sağima yatan biriyim ama mecbur simdi sola yatiyorum.

Bende ya ilk zamandan beri alisayim hep sola yatayim dedim ama yok bilinç gitti mi sirt üstü uyaniyorum

Vanu ciftci videosunda hep sola yatarsak o kol çürür diyodu şakayla dayanamadigimda bazen bilerek sirtustu yatip hafif sola eğim veriyorum yoksa cidden kol bacak çürüyo
Ay ben de öyle yapıyorum hahaha ben bi de hep sola döner uyurum mesela ama insan bi sırt üstü yatıp rahatlamak istiyor arada

Ben de ihe nin karışık tahıllı ekmek ini aldim, içeriğini cok begendim. gluten içeriyor ama ben zaten glutensiz beslenmeye dikkat edemiyorum

Vanu ciftci videosunda hep sola yatarsak o kol çürür diyodu şakayla dayanamadigimda bazen bilerek sirtustu yatip hafif sola eğim veriyorum yoksa cidden kol bacak çürüyo
Tabi canim sürekli sola yatilmaz ki. Ben sağ yatarken sağ bacağım düz sol bacağım dizden kivrilmis şekilde yatıyorum, sola yatarken bacaklar ters. Bu şekilde karnım çok rahat pozisyonda oluyor bir yerde görmüştüm. Bir de bacaklarımın arasına yastik koymazsam yanlarım cok aciyor sabahları, oyuzden yastik da şart:)

Kızlar aranızda kalsiyum kullanan varmi? Ben ilk hamileligimde donusumlu olarak osmin positive ve calcimax d3 kullanmistim. İkisinin de içeriğinde yüksek d vitamini de var. Bu seferki doktorum kalsiyum vermemişti ama gece kramplarindan bahsedince osteocare (kalsiyum, magnezyum, Çinko ve d vitamini) önerdi, osmin positive le birebir aynı. Bildiğim kadarıyla Leedong sen kullanıyordun canim bunu. Uygulamada da 28.haftadan itibaren bebeğin kalsiyum ihtiyacı artar, bebek asla kalsiyumsuz kalmaz ama yeterli kalsiyum alınmazsa annenin kemiklerindeki depo azalır diyor. Buarada magnezyum u da günde 2 ye çıkar dedi ama hem magnezyum x2 hem de bu osteocare midemi napar acaba bir yandan d3k2 zaten kullaniyorum ama mecbur hepsini kullanicam gibi

Gördüm şimdi canım haftaya cuma randevum var bi doktoruma danışırım olmazsa.
Ben de her gün yiyodum mutlaka bi kaç gün de bir tüketirim şimdilik
Canim bana onceki doktorum dogumu hızlandırmak için mango yememi önermişti, ben de arastirmistim ananas mango ve kivide bromelain denen bir enzim bulunuyormus bunlar da rahim kasilmasına sebep oluyormuş ama bunlarla ilgili çok fazla bilimsel araştırma yok. Hurmanin da bu amacla faydali olduğu biliniyor, konu acilinca uzerine yazmistim. Riskli bir durumun yoksa tüketmenin sakıncası olacağını sanmiyorum kivi c vitamini ve magnezyum açısından bebeğe de cok faydali ama için rahat etsin diye doktoruna danış tabi

Her ihtimali dikkate almakta fayda var canım ne olur ne olmaz bende bi doktoruma sorarım ona göre hareket ederim.
Mangoyla hurmayı ben de duymuştum hatta ananasta bunlara dahil son haftalarda bunları yemek öneriliyo.
İçlerinde kivi de varsa önlemini şimdiden almak daha iyi olur

Hayırrr ama ben de geçen gün bunu düşündüm kalsiyum takviyesi almak istiyorum çünkü benim zaten kemiklerim çok sağlam değil Ben de sonraki kontrolde doktoruma soracaktım bu yazdığın takviyeleri sorayım hatta direk ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…