"Enerji depolaması için yağların kullanımı, anne adayı ve bebeği uzamış açlık durumlarına ve aşırı egzersize hazırlar." Buna kendi kendime güldüm yaa
uzamış açlık bebek doğunca belki yaşayabilirim evet ama aşırı egzersize hiç hazırlamasına gerek yok beni
Popom kalkmıyor egzersiz için yaa hehehehe
Düşkün olsun valla. Hem bana iyi hem babaya :)
Ay biz de.. Öpe öpe sıkıştıra sıkıştıra seviyoruz hep.. Oğlan da sever aslında ama babaya bir gıcık hahaha :) Daha düne akdar elele falan tutuşturmazdı, bildiğin aramıza girerdi, hatta ağlardı. Bazen de tepkisini ölçmek için sarılırdık falan
Şimdi şimdi daha rahatladı o konuda.
İlaç konusunda benim de öyle. Değerler normal zaten. Demek ki sonra içmek de çok sıkıntı olmuyor. Midemize hangisi kötü gelmiyorsa öyle devam edelim.
Hahahah
Yerim onu maşallah
İlgilidir saolsun. Çocukları çok sever zaten. Onun da 2. çocuk için büyük isteği vardı. Kız olunca daha bir heyecan yaptı :)
Bence de kızlar için babaları bir ayrıdır. Bizim için de öyle sonuçta
Üzülme canım
Daha zaman var aslında. Hepsini yavaş yavaş halledersin
Kilo da bebek sağlıklı olduğu sürece zaten önemli değil.
Zıbın dediğin çıtçıtlı badiler mi? Ayaklı tulumlardan al, baya giydiriliyor onlar. Alt üst takımlar da alırsın oldu bitti. Sonra zaman geçtikçe zaten tecrübe kazanacaksın canım
İnşallah olur. Yoksa baba baya hayal kırıklığına uğrayacak
Ben yalnızca ilk aldıklarımı yıkayıp ütülemiştim. Doğum sonrası hiç ütü yapmadım yaa