Normal sırt çantası en baştan itibaren is görür mü pekiBen ebebekten şu biberonluk kismi olanlardan almistim.Baslarda kullandim ama biraz buyuyunce normal sirt çantalarimi daha cok kullandim. Fazla abartmaya gerek yok bence
Midem müsaadenizi istiyor ahahaha bune ya iğrenç hayatta olmaz. Analarımız böyle sormak sokarak mı doğurdular canım yao kadar doktorların içinde çalıştım kimseden böyle akıl alıcı şey duymadım diyebilirim. Hatta ilken burda duydum
Buyukse gorur tabi ki. Ablam yengem normal buyuk sirt cantasi kullandilar.Normal sırt çantası en baştan itibaren is görür mü peki
Benimde erken doğum riskim var o yüzden yardım ediyorlar yoksa iyi olsam gerçekten herşeyini kendim yapıp hazırlamak isterim. Kızımda öyle yapmıştım bu gebeliğim neredeyse 6.haftadan beri yatıyorumOo maşallah.Helal olsun kayinvalidene. Yok ya ilk hamileliğim de de her seyimi tek başima yaptim bunda da yine kendim yaparim. Etrafimdaki herkes durmadan hastayim deyip duruyorlar bana hayirlari yokAslinda benim de halen dusuk tehlikem devam ediyor. Eşim supuruyor ben yavas yavas siliyorum.
Aksam 8 den sonra bir şey yemedim canımBacılarım tekrar merhabayarin seker yuklemem olcak 75 gram olarak (gebelik sekerinden supheleniyorlar) kac saat once yemegi biraktiniz ve su ictiniz mi hic cunku ben uykumdan uyanip bilincsizce su iciyorum
Maşallah ne kayınvalideler var, benin ilk doğumumda faydası olmadı zararı daha fazlaydı. Bunda da gölge etmesin yeterliKv geldi yıkandı çamaşırları hepsini ütüledi dizdi ben elimi sürmedimAllah razı olsun kadın herşeyimş yapıyor temizliğime varana kadar kapı deliğine kadar siliyor diyebilirim. Üzülüyorum ama oda durmuyor Beyoğlu’nda oturuyor ben Beylikdüzü’nde 10 günde bi geliyor. Size de ütücü lazım kızlar bence :)))
Ben Trendyoldan aldım, umduğumdan daha kaliteli geldi .Kızlar anne bebek çantası ne aldınız karar veremiyorum ekstra paralar da vermek istemiyorum resmen bin tlye çanta var bu nedir ya
Valla ebe arkadaşlarım var ne önleriyle bahsetti ne de duydum diyebilirim çokta yapılan bişey değil sanırım. Her gebeye yapılsa millet parmağı orada gezerdi herhaldePerine masaji aslinda cok duyulmus canim etrafta baya dolaniyor. Ne kadar etkili bilmiyorum ben deZaten yapabilecegim bir sey degil ama yapan çoktu
Ben eşime yaptırmam zaten erken doğum riskim var doktorum da yap demedi illaki biliyordur yaptırıyorsa. Eşime de gel yap diyemem zaten çekinirimNormal doğum esnasında bile yapıyor bu masaji ebeler. Bizzat bana yapıldı, o an rahmin açılması ve kasların gevşemesi için ne yapılması gerekirse yapılıyor. Ben de kendime perine masaji hiç yapmadım, ama pek çok kadın doğum öncesi hazırlıkta yapıyor ve çok faydasını görüyor. Kocaların işin içine dahil edilmesi bana da hoş gelmedi
Maalesef nazı kayınvalideler gelinleri cahil kendileri uzman hekim gibi davranıyorlar. Ekin annelerinde bşr kaç kilitle tanışmıştık kızdan gizli bebeğe mama veriyormuş daha 5 günlükken yok senin sütün az çocuk doymuyor kız diyor ki taşıyor emerken görüyorum ağzını yine de arkamı döneniyorum eşimle aram açıldı onun yüzünden ya o gidecek ya ben giderim deidm diyor psikolojisi bozuldu kızın. Yazık böyle kv lerde var benim kaynanam gerçekten melek givi kadın bu yazılanları okuyunca anlıyorum. Bacaklarıma bile masaj yapıyor Anne yapma diyorum lütfen diyorum yok yine de ayak ucuma oturuyor. Eşimde bana karşı öyle davrandığı için belki o da öyle davranıyordur. İyi insanlar rabbim herkese böylesini nasip etsin diyorum hep. Köstek ve stres olmaya değil gerçekten de destek olmaya gelsinler hepsiMaşallah ne kayınvalideler var, benin ilk doğumumda faydası olmadı zararı daha fazlaydı. Bunda da gölge etmesin yeterli
Ben eşime yaptırmam zaten erken doğum riskim var doktorum da yap demedi illaki biliyordur yaptırıyorsa. Eşime de gel yap diyemem zaten çekinirim
iyiyim canım teşekkür ederimCanım iyi misin, doktorunla konustunmu herşey yolunda mı
Merhaba kızlar bende odasının mobilyasını aldım ikeadan kurulmayo bekliyorlar
Kıyafet çok az aldım ocaktan sonra gelicek indirimleri bekliyorım zara ve hm den almak bişeyler almak istiyorım şuan aşırı pahalı herşeykasım indirmden de almadım salak gibi..
Bu arada mide yanmalarım çok fena şurubuda içiyorum ama etkisi geçince yine kötü oluyorum. Sanki yediklerim hiç sindirilmiyor.
Uzun zamandır araştırıyorum ben de en zor karar vererek aldığım bu olduKızlar anne bebek çantası ne aldınız karar veremiyorum ekstra paralar da vermek istemiyorum resmen bin tlye çanta var bu nedir ya
Ben bunu aldım çok beğenerek çok kaliteli geldi kasım indirimlerimde 300 tl ye almıştımKızlar anne bebek çantası ne aldınız karar veremiyorum ekstra paralar da vermek istemiyorum resmen bin tlye çanta var bu nedir ya
Sağolsun ilaç gibi oluyor böyle zamanlarda bu desteklerKv geldi yıkandı çamaşırları hepsini ütüledi dizdi ben elimi sürmedimAllah razı olsun kadın herşeyimş yapıyor temizliğime varana kadar kapı deliğine kadar siliyor diyebilirim. Üzülüyorum ama oda durmuyor Beyoğlu’nda oturuyor ben Beylikdüzü’nde 10 günde bi geliyor. Size de ütücü lazım kızlar bence :)))
Normal çanta alacaksan kanken muadilleri var ty da onlar da çok hoşuma gidiyor benim bi bak istersen canımNormal sırt çantası en baştan itibaren is görür mü peki
Saat 9 dan sonra yeme canım su içebilirsin onda bi sorun yok en az 8 saat açlık iyi olurBacılarım tekrar merhabayarin seker yuklemem olcak 75 gram olarak (gebelik sekerinden supheleniyorlar) kac saat once yemegi biraktiniz ve su ictiniz mi hic cunku ben uykumdan uyanip bilincsizce su iciyorum
Aa bu çok güzelmiş rengi falan kaydettim canım teşekkür ederimBen bunu aldım çok beğenerek çok kaliteli geldi kasım indirimlerimde 300 tl ye almıştım
Stylo Paris Stylo Anne Bebek Bakım Sırt Çantası-bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Stylo Paris Stylo Anne Bebek Bakım Sırt Çantası-bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aksam 8 den sonra bir şey yemedim canım
Maşallah ne kayınvalideler var, benin ilk doğumumda faydası olmadı zararı daha fazlaydı. Bunda da gölge etmesin yeterli
Ben Trendyoldan aldım, umduğumdan daha kaliteli geldi .
Bakmak istersen ekleyeyim buraya, renkleri var, bir de bebek arabası için dikdörtgen model olanı alacağım bu markanın.
Eki Görüntüle 3172693brandbaby Anne Ve Bebek Bakım Ãantası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
brandbaby Anne Ve Bebek Bakım Ãantası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar çok teşekkür ederim incelicem bunları da indirimde birini alırımUzun zamandır araştırıyorum ben de en zor karar vererek aldığım bu olduhatta karar veremeyip 2 tane aldım bugün Eki Görüntüle 3172705 Eki Görüntüle 3172706
Hatta son haftalar bol bol cinsel ilişki öneriyor doktorlarCanım zaten normal doğum yapmayı düşünenlere diyorlar. Sen sezaryen olacağın için bu konuyu sana açmamıştır doktorun.
Yaa geçen haftaya kadar bende öyleydim aslında gece lavaboya uyanınca uyuyamıyordum tekrardan dön o yana dön bu yana uyuyamıyordum hiç. Bide artık rahat dönemiyorum sağıma soluma bebiş yüzünden Bi tuhaf oluyorumBende de tam tersi her gece uyanıyorum 4 sularında uyuyamıyorum sağa dön sola dön olmuyor. Ve gündüz uyumuyorum hiç. Evde yalnızken de uyumak istemiyorum alışkın değilim çünkü bazen erken yatıyorum 22:30 gibi bazen geç yatıyorum 01.00 gibi İnan o zaman sa hep 4 gibi uyanıkların bi değişiklik yok maalesef ki
Hatta son haftalar bol bol cinsel ilişki öneriyor doktorlar