2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım doktor çok iyi ilgilenmiş bence, ayrıca merak etme beslenme ile düzene giriyor iyi olacak inşallah Kız bizimkinin de ayakları büyük olacakmış şimdiki bebeler sulak yerde yetişiyo galiba koca ayak hepsi
Ay biz daha ilişkiyi erteliyoruz bu masaji nasil yaptiricaz tetikleyici resmen
Kahkaha attım allah iyiliğini versin Adamlar yakında düz duvara tırmanacak bunlar perine masajı diyor hdjdjdjdj

Tabi canim sonra daha cok aliniyor.Ben ilk bebegim de cogu seyi dogduktan sonra aldim.İhtiyac oldukça eşim anliyordu ilk hafta falan gidip ebebek LCW den alip geliyordu.

Kızlar bunu sipariş vermiştim, bugün geldi. Çook beğendim başörtülü arkadaşlara öneririm. Daha önceden Boyner de görmüştüm zaten. Fiyati biraz yüksek ama özellikle ilk gebeliği ve 2. 3. yü düşünen arkadaşlar için iyi bir yatırım olabilir. Ben de hem çok beğendim hem de kızımın çehizine saklarım inşallah diye düşündüm

Eklentiler

• 4233895F-D3BF-4BA4-87F8-A14F5D2815BD.png
    554,3 KB · Görüntüleme: 79
Bende kavanozda stokladım jelleşti bile azıcık biz ayvacıyız heralde ben çok seviyorum

Bu arada herkese günaydın kızlar Dün gece 9 buçuk gibi uyudum sabah 7 buçukta uyandım deliksiz Daha uyusam uyurdum resmen ne bu 3. Trimesterin ayak sesleri mi? Yorgunluk ve uyku isteği bitmiyor resmen
Galiba 3.trimester etkileri yaa 3 4 gündür bende deliksiz uyuyorum gece 1 de uyuyabiliyorum öğlende 12 de uyanıyorum Bi kaç gündür niye böyle oldu anlamadım 9 da yapardım kahvaltımı normalde

Bebekler ilk dogduklarinda cok fazla kaka yapiyorlar,kompostodan degildir

Canım kayınvalidem de bana kayısı kompostosu hazırladı kavanozda şimdiden inşallah yararlı olur

Bende kavanozda stokladım jelleşti bile azıcık biz ayvacıyız heralde ben çok seviyorum
Ben strece sarıp difrize atıyorum lazım oldukça çıkarıp kullanırım dedim biz de çok seviyoruz bol bol yiyoruz ki çok faydalı zaten folik asit deposu
Galiba 3.trimester etkileri yaa 3 4 gündür bende deliksiz uyuyorum gece 1 de uyuyabiliyorum öğlende 12 de uyanıyorum Bi kaç gündür niye böyle oldu anlamadım 9 da yapardım kahvaltımı normalde
Ohh maşallah son uyumalarımızı yapalım sonra mumla arıcaz

Çok guzelmis canim. Sabahliğiyla da ayri guzel durmus.Foto cekimin de de cok guzel durur

Bacılarım tekrar merhaba yarin seker yuklemem olcak 75 gram olarak (gebelik sekerinden supheleniyorlar) kac saat once yemegi biraktiniz ve su ictiniz mi hic cunku ben uykumdan uyanip bilincsizce su iciyorum

Yani alisveris işi kolay ya.Sadece yikayip utulemek zaman aliyor.
Kv geldi yıkandı çamaşırları hepsini ütüledi dizdi ben elimi sürmedim Allah razı olsun kadın herşeyimş yapıyor temizliğime varana kadar kapı deliğine kadar siliyor diyebilirim. Üzülüyorum ama oda durmuyor Beyoğlu’nda oturuyor ben Beylikdüzü’nde 10 günde bi geliyor. Size de ütücü lazım kızlar bence :)))

Canim ilk gun bir parmagini 2. Gun iki parmagini yaglayim boyle vajinanin 3 4 cm ilerisine kadar sokup masaj yapiyorsun kaslari acmak icin. Ben Videolari da var zaten. Esine yaptiranlar coktu
Midem müsaadenizi istiyor ahahaha bune ya iğrenç hayatta olmaz. Analarımız böyle sormak sokarak mı doğurdular canım ya o kadar doktorların içinde çalıştım kimseden böyle akıl alıcı şey duymadım diyebilirim. Hatta ilken burda duydum

Oo maşallah.Helal olsun kayinvalidene. Yok ya ilk hamileliğim de de her seyimi tek başima yaptim bunda da yine kendim yaparim. Etrafimdaki herkes durmadan hastayim deyip duruyorlar bana hayirlari yokAslinda benim de halen dusuk tehlikem devam ediyor. Eşim supuruyor ben yavas yavas siliyorum.

Perine masaji aslinda cok duyulmus canim etrafta baya dolaniyor. Ne kadar etkili bilmiyorum ben de Zaten yapabilecegim bir sey degil ama yapan çoktu

Bende de tam tersi her gece uyanıyorum 4 sularında uyuyamıyorum sağa dön sola dön olmuyor. Ve gündüz uyumuyorum hiç. Evde yalnızken de uyumak istemiyorum alışkın değilim çünkü bazen erken yatıyorum 22:30 gibi bazen geç yatıyorum 01.00 gibi İnan o zaman sa hep 4 gibi uyanıkların bi değişiklik yok maalesef ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…