2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
ben gecelik almadım bu elbiseyi aldım foto vs. için, pijama olarakta bunları aldım canım. Sabahlıkta aldım aslında bi lohusa seti fiyatına nerdeyse hepsini aldım diyebilirim
Güle güle kullan canım hepsi çok güzel. Benim bahsettiğim de bu 2.attığın krem kolları siyah çizgili olan. Denedin mi hiç gerçekten çok iç gösteriyor mu

Güle güle kullan canım hepsi çok güzel. Benim bahsettiğim de bu 2.attığın krem kolları siyah çizgili olan. Denedin mi hiç gerçekten çok iç gösteriyor mu
ben normalde 36 bedenim, 42 beden aldım popomu falan kapadı altı bol bol güzel oldu, o yüzden iç çamaşırım görünmüyor ama zaten hastanede iç gösterse nolur ki lohusa olacaksın bir de üzerine kalkınca sabahlık alırsın illaki.

O da doğru aslında sadece iç çamaşırı vs göstermemesi yeterli benim için. Büyük beden alınca o sorun da ortadan kalkıyor sanırım. Buna tekrar bakayım ben en iyisi çünkü doğum sonrası da kullanışlı olacak gibi duruyor

en büyük bedeni al canım esnek kumaş olmadığı için rahat oluyor öyle üstü zaten ipli bedenine göre ayarlayabiliyosun altı da bol bol çok rahat oluyo

Ben kendime 2 tane pijama aldım,
emzirme sütyeni ve emzirme atleti e bebekten aldım.
Depend lohusa pedi aldım külot seklinde olandan.
Göğüs ucu kremi lansinoh mor krem ondan aldım.
Hastane için terlik, peluş sabahlık aldım doğumdan sonra üşüme gelmişti bana ilk doğumda.

Ben açık renk alamam sanırım, cok sakıncalı bir renk sürekli her kalktığımda her yerimi kontrol etmekle uğraşırım sonra

Ben eminönünden şık beyaz bi lohusa takımı aldım foto cekimi icin bi tane de gul kurusu rengi rahat model aldım

ben de dediklerinin hepsinden aldım sadece lansinoh almadım kremi incia nın nipple jel kremini aldım içeriği daha iyi diye, bi de şu e bebekteki balmumlu göğüs ucu koruyucudan alıcam bunu çok denemek istiyorum, saf balmumu ve memeyi nemli tutuyormuş

Canım iyi misin, doktorunla konustunmu herşey yolunda mı

Denerim canim cok sağol sabah erken kalkıyorum zaten ama midemi bulandırır korkusuyla içmiyorum aslinda, normalde de midem hassas biraz

Ya ben bu Demir ilacini 1-2 sabah uyanınca içtim ama kahvaltımı mahvediyor ve kusturuyor beni ara öğün filan da yediğim için, hangi ara bu ilaci alacağım bilmiyorum. Akşam da uykumda beni rahatsız etmesin diye hiç denemedim.

Pole Peluşlu Terlik TURUNCU ben bunlardan düşünüyorum trendyolda aynı modelin daha uygunlarını gördüm bakalım arayış içerisindeyim hala

Hastahane için, bu pentide olan lastik terlikler var ya onlar daha iyi olur. Hem daha sonra yıkaması terliğe zarar vermesin. Zaten hastaneler çok sıcak oluyor, üşümezsin inşallah.

Ev için, tüylü kokoş terlik olabilir, oysho’dan ya da muadillerinden

İlk çocuğumda benim en en en kötü olduğum konu kıyafetti. Ne neyin üzerine giydirilir filan asla çözemiyordum. Bi de bana az al dediler, çocuğa yetmedi açıkcası. Kirlenmesine yetişemedim diyebilirim.

Zıbın iç kıyafet; atlet gibi düşün. Sıfır, kısa ya da uzun kollu alabilirsin. Birazını 0-3 ay birazını 3-6 ay alabilirsin. Üzerine giydirmek için, tulum ya da 2’li takım alabilirsin. Bir kaç penye yelek oldu bitti. Tabi arzu edersen bir iki şık, gezmedik kıyafet.. ama en önemlisi zamanla ihtiyaçlarını tesbit edeceğin tecrübe. Onun içinde bebekleri sağlıkla kucağımıza almamız kalıyor inşallah

Demiri ben de bu sabah aç aldim midem çok kötü oldu hala ağzımda metalik bir tad var, gece uyumadan önce alıyordum normalde, o sekilde hiç rahatsız etmedi.aslinda yemekten 1-2 saat önce içmek lazımmış ama ben bu şekilde dayanabiliyorum yapacak bisey yok

Merhaba kızlar bende odasının mobilyasını aldım ikeadan kurulmayo bekliyorlar
Kıyafet çok az aldım ocaktan sonra gelicek indirimleri bekliyorım zara ve hm den almak bişeyler almak istiyorım şuan aşırı pahalı herşey kasım indirmden de almadım salak gibi..

Bu arada mide yanmalarım çok fena şurubuda içiyorum ama etkisi geçince yine kötü oluyorum. Sanki yediklerim hiç sindirilmiyor.

Bugun yeni dr a gittim pendik bölgede hilal karahan. seker ile ilgili pkos olduğumu ve sekerin 50 lik yuklemede 170 civari çıktığını soyledim ve cok fazla olduğunu soyledi hemen aclik tokluk sekerinin ölçümünü istedi. Diyetisyenden destek alabilecegimi ve tekrar seker yüklemeye gerek olmadigini soyledi. Ne yiyip ne yiyemeyecegimi de arastirdim yemeden once de bakiyorum degerine. Kararinda ve saglikli seyler yersem ustesinden gelecegime inaniyorum. Ben glisemik indeksi düşük besinlerle e bi de minseo Nun tavsiyeleriyle ilerlerim diye düşünüyorum. E bide suyum gercekten sınırdaymış
Ona ilk gittigim icin belirli kan idrar testlerini istedi. D vitamini verdi demir hapini gunluk 2 ye cikardi ve ayrica magnezyum yazdi.
Bana gercekten yapilan yorumlardaki gibi canayakin ve ilgili geldi. Herseyi sordu. Ben gec yumurtlamıştım daha once gittiğim dr her gidisimde 5 gun geriden geliyo derdi bnde hep gec yumurtladim ondan kaynakli degil mi diye durumu netlestirirdim. benim regli tarihimi hic duzeltmemisti bu dr once regli tarihimi ilk haftalardan ultrason goruntuleriyle inceleyip ayarladi. 31 mayis regli tarihim 8 haziran olarak güncellendi. Tahmini dogum tarihi ise 16 mart olarak söyledi. Bugün ki ölçüm ile de 25+6 yız.
Ultrasonda bebegin baktigi her yerini gostererek olctu her seyi haftasiyla uyumlu.
Ben ve esim acikcasi sevdik dr u. Yani bi muayenede ilk defa gercek anlamda gulumsedik diyebilirim. Minnosumun ayaklari büyükmüş dr esimin ayaklarina bakiyo dayilarina mi cekti yoksa dedi
Sevecen bi yaklaşımı vardi sanirim buradan devam edicem zaten pek de vaktim yok. Normal dogum olursa bu dr un nazik Ve sakin haliyle bnde huzurlu bi surec geciririm diye düşünüyorum. Hayirlisiyla insallah saglikla kucaklayalim hepimiz guzel heyecanlar yasayalim.
Ay bide bu titreme durumunu sordum ciddiye alabilecegimiz anormal bi durum değilmiş bebek yapiyo onu diyo bu konuda bilgi bekleyenlere iletmis olayim yine sizde sorun tabi kontrol edilince daha detayli soylenir.

Ayy asagi vurmalar bni bnden aliyo altima yapacagim saniyorum anlik refleksle cok komik oluyorym bana sagli sollu vursun masaj gibi gelir uyurum vallahi

Hic oyle dusunme canim hersey elbet bi sekilde alinacak dogduktan sonra alinmaz diye bir kural yok yine alırsın. Kiloya da takma bebek gelisimi iyiyse oh ne alâ. Her seyin zamani belli dogum icin ne konusursan konus o gun geldiginde her sey netlesiyor. Saglikla gelsinler de birak eksikleri olsun

Kizlar benim de yarin detayli ultrasonum var. Biraz tedirgin oluyor insan. Tabi siz bunu atlatali cok oldu da ben arkanizdan geliyorum
Saglikliguzel haberlerle gel insallah minnosun herr yerini inceleyeceksin oyle guzel bi zaman ki bunun heyecaniyla git dr sonuclar guzel olacak insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…