Güle güle kullan canım hepsi çok güzel. Benim bahsettiğim de bu 2.attığın krem kolları siyah çizgili olan. Denedin mi hiç gerçekten çok iç gösteriyor muben gecelik almadım bu elbiseyi aldım foto vs. için, pijama olarakta bunları aldım canım. Sabahlıkta aldım aslında bi lohusa seti fiyatına nerdeyse hepsini aldım diyebilirim
ben normalde 36 bedenim, 42 beden aldım popomu falan kapadı altı bol bol güzel oldu, o yüzden iç çamaşırım görünmüyor ama zaten hastanede iç gösterse nolur ki lohusa olacaksın bir de üzerine kalkınca sabahlık alırsın illaki.Güle güle kullan canım hepsi çok güzel. Benim bahsettiğim de bu 2.attığın krem kolları siyah çizgili olan. Denedin mi hiç gerçekten çok iç gösteriyor mu
O da doğru aslında sadece iç çamaşırı vs göstermemesi yeterli benim için. Büyük beden alınca o sorun da ortadan kalkıyor sanırım. Buna tekrar bakayım ben en iyisi çünkü doğum sonrası da kullanışlı olacak gibi duruyorben normalde 36 bedenim, 42 beden aldım popomu falan kapadı altı bol bol güzel oldu, o yüzden iç çamaşırım görünmüyor ama zaten hastanede iç gösterse nolur ki lohusa olacaksın bir de üzerine kalkınca sabahlık alırsın illaki.
en büyük bedeni al canım esnek kumaş olmadığı için rahat oluyor öyle üstü zaten ipli bedenine göre ayarlayabiliyosun altı da bol bol çok rahat oluyoO da doğru aslında sadece iç çamaşırı vs göstermemesi yeterli benim için. Büyük beden alınca o sorun da ortadan kalkıyor sanırım. Buna tekrar bakayım ben en iyisi çünkü doğum sonrası da kullanışlı olacak gibi duruyor
Ben kendime 2 tane pijama aldım,Burda sadece e bebek var her girdigimde biseyler aliyorum ama yetmeyecekmis gibi geliyor. Her seye cok zam geliyor. Ocak gelmeden her sey bitsin istiyorum. 1 paket bez de aldim gecen hafta :) 190 lira. Ne kadar gider ki bu diyo esim :) bu ay butce ayirabilirsek dolap, sifonyer, kartola takim almayi da dusunuyorum. 3-5 en azindan buyuk esya dusunmeyelim. Anne yani besik olabilen bi park yatak almistim. Bir de otomatik sallanan zimbirtilardan almistim. Ivir zivir seyleri kaldi. Tarak, tirnak makasi, kuvet falan. Bir de kendime hic bisey almadim daha. Tam olarak ne almam gerektigini de bilmiyorum pijamadan baska :)
Ben açık renk alamam sanırım, cok sakıncalı bir renkKızlar konusu açılmışken pijama takımı neler aldınız? Ben bi tane beyaz sabahlıklı gecelik takımı aldım sadece fotoğraf çekilmek için. Normal pijama almadım hala içime sinen olmadı. Daha doğrusu içime sinenler cebime sinmiyorşu her influencerda gördüğüm krem kuşaklı takım indirime girmişti alsam mı dedim ama çok iç gösteriyor yazıyordu yorumlarda. Bir de kanamam vs yoğun olabilir diye açık renk olması konusunda kararsız kaldım
Ben eminönünden şık beyaz bi lohusa takımı aldım foto cekimi icin bi tane de gul kurusu rengi rahat model aldımKızlar konusu açılmışken pijama takımı neler aldınız? Ben bi tane beyaz sabahlıklı gecelik takımı aldım sadece fotoğraf çekilmek için. Normal pijama almadım hala içime sinen olmadı. Daha doğrusu içime sinenler cebime sinmiyorşu her influencerda gördüğüm krem kuşaklı takım indirime girmişti alsam mı dedim ama çok iç gösteriyor yazıyordu yorumlarda. Bir de kanamam vs yoğun olabilir diye açık renk olması konusunda kararsız kaldım
Hiç korkma bir doğsun kendini öyle bir adapte ediyorsun ki, sanki yılların tecrübesi varmış gibiYetemeyecekmis gibi hissediyorum dogum yaklastikca cok korkuyorum. Dogru duzgun uyku bile uyuyamiyorum.
ben de dediklerinin hepsinden aldım sadece lansinoh almadım kremi incia nın nipple jel kremini aldım içeriği daha iyi diye, bi de şu e bebekteki balmumlu göğüs ucu koruyucudan alıcam bunu çok denemek istiyorum, saf balmumu ve memeyi nemli tutuyormuşBen kendime 2 tane pijama aldım,
emzirme sütyeni ve emzirme atleti e bebekten aldım.
Depend lohusa pedi aldım külot seklinde olandan.
Göğüs ucu kremi lansinoh mor krem ondan aldım.
Hastane için terlik, peluş sabahlık aldım doğumdan sonra üşüme gelmişti bana ilk doğumda.
Merhaba. Eminönü’nde fiyatlar nasıldı acaba? Benim internetten baktığım markalar 700-1000 arasıBen eminönünden şık beyaz bi lohusa takımı aldım foto cekimi icin bi tane de gul kurusu rengi rahat model aldım
Canım iyi misin, doktorunla konustunmu herşey yolunda mıeyvahlar olsunben her gün 1 kivi yemeye başlamıştım yeni yeni. açılmaya falan mı sebebiyet veriyor ki ? ananası duymuştum ama kiviye internetten baktım hiç öyle bi şeye de denk gelmemiştim
bugün de kan verdim crp sıfırlı değer çıkmış ama lökosit wbc , nötrofil falan yüksek çıkmış. daha doktorum sonuç değerlendirme mesajı atmadı ama enfeksiyon mu var diye aklım çıkıyor şu ansu iç diyecek yine de ben şu an bataklık bitkisinden fazla su görüyorumdur napıcam bilmiyorum
Denerim canim cok sağolsabah erken kalkıyorum zaten ama midemi bulandırır korkusuyla içmiyorum aslinda, normalde de midem hassas biraz
Pole Peluşlu Terlik TURUNCU ben bunlardan düşünüyorum trendyolda aynı modelin daha uygunlarını gördüm bakalım arayış içerisindeyim hala
Merhabalar herkese. Epeydir bakamiyordum. Herkes ne guzel kilo almis. Ben hala kilo alamadim ilk uc ayda verdigim kilolalari daha yeni aliyorum.
Cogunluk tecrubeli anne galiba herkes cok rahat. Dogum sekli bile konusulmaya baslanmis ne guzel. Ben doktorla bile konusmaya korkuyorum hala.
Kiyafet konusu tam bir kaos benim icin. Herkes zibin zibin dedi, dun aldiklarima bakayim dedim bir suru zibin var bu cocuk bunla mi gezecek ben anlamadim ki. Ne giydircem ben cocuga( hic dogru bir alisveris yapamadim galiba. Cok uzgunum…
Demiri ben de bu sabah aç aldim midem çok kötü oldu hala ağzımda metalik bir tad var, gece uyumadan önce alıyordum normalde, o sekilde hiç rahatsız etmedi.aslinda yemekten 1-2 saat önce içmek lazımmış ama ben bu şekilde dayanabiliyorum yapacak bisey yokYa ben bu Demir ilacini 1-2 sabah uyanınca içtim ama kahvaltımı mahvediyor ve kusturuyor beniara öğün filan da yediğim için, hangi ara bu ilaci alacağım bilmiyorum. Akşam da uykumda beni rahatsız etmesin diye hiç denemedim.
Hastahane için, bu pentide olan lastik terlikler var ya onlar daha iyi olur. Hem daha sonra yıkaması terliğe zarar vermesin. Zaten hastaneler çok sıcak oluyor, üşümezsin inşallah.
Ev için, tüylü kokoş terlik olabilir, oysho’dan ya da muadillerinden
İlk çocuğumda benim en en en kötü olduğum konu kıyafetti. Ne neyin üzerine giydirilir filan asla çözemiyordum. Bi de bana az al dediler, çocuğa yetmedi açıkcası. Kirlenmesine yetişemedim diyebilirim.
Zıbın iç kıyafet; atlet gibi düşün. Sıfır, kısa ya da uzun kollu alabilirsin. Birazını 0-3 ay birazını 3-6 ay alabilirsin. Üzerine giydirmek için, tulum ya da 2’li takım alabilirsin. Bir kaç penye yelek oldu bitti. Tabi arzu edersen bir iki şık, gezmedik kıyafet.. ama en önemlisi zamanla ihtiyaçlarını tesbit edeceğin tecrübe. Onun içinde bebekleri sağlıkla kucağımıza almamız kalıyor inşallah
Ben de fotoğraf çekimi içim olanı eminönünden aldım ama daha spor dantelsiz rahat bir pijama takımı bulamadım orda :/ internetten bakacağım artıkBen eminönünden şık beyaz bi lohusa takımı aldım foto cekimi icin bi tane de gul kurusu rengi rahat model aldım
Ayy asagi vurmalar bni bnden aliyo altima yapacagim saniyorum anlik refleksle cok komik oluyorymAynen valla vücudumun yorulduğunu hissediyorum resmen. Ne ara şu haftalara geldik ben de şaşkınımBenim kız döndü yine dimdik duruyo aşağı aşağı vuruyor haftasonu yan duruyodu çılgın gibi tekmeliyordu bu pozisyonda çok hissedemiyorum sadece alta vuruşları hissediyorum iyi uyumamda onun da etkisi var sanırım
Hic oyle dusunme canim hersey elbet bi sekilde alinacak dogduktan sonra alinmaz diye bir kural yok yine alırsın. Kiloya da takma bebek gelisimi iyiyse oh ne alâ. Her seyin zamani belli dogum icin ne konusursan konus o gun geldiginde her sey netlesiyor. Saglikla gelsinler de birak eksikleri olsunMerhabalar herkese. Epeydir bakamiyordum. Herkes ne guzel kilo almis. Ben hala kilo alamadim ilk uc ayda verdigim kilolalari daha yeni aliyorum.
Cogunluk tecrubeli anne galiba herkes cok rahat. Dogum sekli bile konusulmaya baslanmis ne guzel. Ben doktorla bile konusmaya korkuyorum hala.
Kiyafet konusu tam bir kaos benim icin. Herkes zibin zibin dedi, dun aldiklarima bakayim dedim bir suru zibin var bu cocuk bunla mi gezecek ben anlamadim ki. Ne giydircem ben cocuga( hic dogru bir alisveris yapamadim galiba. Cok uzgunum…
Saglikliguzel haberlerle gel insallahKizlar benim de yarin detayli ultrasonum var. Biraz tedirgin oluyor insan. Tabi siz bunu atlatali cok oldu da ben arkanizdan geliyorum
Ay biz daha ilişkiyi erteliyoruz bu masaji nasil yaptiricaz tetikleyici resmenCanim ilk gun bir parmagini 2. Gun iki parmagini yaglayim boyle vajinanin 3 4 cm ilerisine kadar sokup masaj yapiyorsun kaslari acmak icin. Ben Videolari da var zaten. Esine yaptiranlar coktu