2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
kayısı kompostosu mu etki etmiş olabilir yazık çocuğa doğar doğmaz hahahaha
Kiz ablam bana dedi ki kayisi kompostosu yap yanina da bulgur pilavi yap.Guya sutu cogalsin Ben de bekarim yasim kucuk ne anlarim ne dedilerse onu yaptim. Bir yakinimizi kaybetmistik mecbur.ben kalmistim. Ne soyledilerse onu yaptim. Bebek sabaha kadar agladi agladi cirt cirt kaka yaptim

Canim bilmiyordum. Aci kayiplar yasamissin. Ama buna dair hadis var kaybettigin bebek Cennet kapisinda beklermis annem babam da girsin diye insallah seni orda bekliyor olurlar. Sağ Salim kucagina alacaksin insallah bebegini❤
Aminnn canım Allah razı olsun Rabbim evlatlarımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, acılarını göstermesin inşallah.

Aminnn inşallah canım Rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah

Ordakileri aldim. Ama yetecek mi ki? Bilemedim ki. Nasil giydirmek gerek onu bile bilmiyorum. Hic bebekle ilgili bir tecrubem olmadi ki

Evet canım herşeyi var. Fiyatı yine aynı e bebekte sanırım trendyolda nedendir bilmem pahalı ben e bebeğin fabrika satış mağazasına gittim. Orada da senin dediğin fiyatlardaydı 3500/4000 arası. Çok kullanışlı geldi bana da açılıyor kapanıyor salllnıyor :)) kademeleri var aşağıya indirebiliyoruz da. Görüntüsü de çok hoşuma gitti zaten.

2019 annelerin de eşine yaptiran vardi. Ben utanirim yaptiramam demistim. Her halti yemisisn onu mu yaptiramayacaksin demislerdi Ben de yapmadim yapamam ya
Kızlar bu nasıl bir masaj geçenlerde instagramda da ismine denk geldim ama detaylı bilmiyorum, kegel gibi bir şeydir diye düşünmüştüm ama sizin yazdıklarınıza bakılırsa öyle bir şey değil

Ben 7 ayda alışveriş yapmaya başlayacağım demiştim öyle de oldu 28.haftadayım. Bu zamana kadar da çöp dahi almadım kızıma. İnan 2 kez çıksan hepsini hallediyosun bş bebek mağazasında lohusalık ve bebekle ilgili herşeu aynı yerde satılıyor kolay oldu benim için açıkçası

Kızlar bu nasıl bir masaj geçenlerde instagramda da ismine denk geldim ama detaylı bilmiyorum, kegel gibi bir şeydir diye düşünmüştüm ama sizin yazdıklarınıza bakılırsa öyle bir şey değil
Canim ilk gun bir parmagini 2. Gun iki parmagini yaglayim boyle vajinanin 3 4 cm ilerisine kadar sokup masaj yapiyorsun kaslari acmak icin. Ben Videolari da var zaten. Esine yaptiranlar coktu

Yani alisveris işi kolay ya.Sadece yikayip utulemek zaman aliyor.

Canim ilk gun bir parmagini 2. Gun iki parmagini yaglayim boyle vajinanin 3 4 cm ilerisine kadar sokup masaj yapiyorsun kaslari acmak icin. Ben Videolari da var zaten. Esine yaptiranlar coktu
Bizim önceki anneler grubunda da eşine yaptıranlar vardı :) aslında cok faydalıymıs bu masaj, normal dogumda yırtıkların olmasını önlüyormuş ama ben de yapamamıstım korkmustum acıkcası yanlıs bişey yaparım diye :) ebeler yapıyor sanırım normal dogumda ama 34.haftadan itibaren başlamak lazımmış, eşle de bence bu kadar yüzgöz olmaya gerek yok

Yani alisveris işi kolay ya.Sadece yikayip utulemek zaman aliyor.
o da zor degil aslında, ben biraz yıkayıp ütüledim, çok biriktirmedikce ve sonlara bırakmadıkca o da zor gelmez. asıl dogumdan sonra düzenli ütü yapmayı nasıl yetiştiricem endişesi var bende, sanırım öncekinde 4 aylıktan sonra ütülememiştim artık :)

Aynen canim tabi ki faydali da oneriyorlar ama dedigin gibi eşe o kadarini da yaptirmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…