Kiz ablam bana dedi ki kayisi kompostosu yap yanina da bulgur pilavi yap.Guya sutu cogalsinkayısı kompostosu muetki etmiş olabilir yazık çocuğa doğar doğmaz hahahaha
Aminnn canım Allah razı olsun Rabbim evlatlarımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, acılarını göstermesin inşallah.Canim bilmiyordum. Aci kayiplar yasamissin. Ama buna dair hadis var kaybettigin bebek Cennet kapisinda beklermis annem babam da girsin diye insallah seni orda bekliyor olurlar. Sağ Salim kucagina alacaksin insallah bebegini❤
Aminnn inşallah canım Rabbim sağlıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallahMaşallah canım maşallah
Amin inşallah sağlıkla kavuşalım
Bizimki de annecii.. Hem de nasılBabası, doğduğundan beri besler de altını falan da değiştirirdi. Çok zaman yalnız bıraktığım da oluyor. İş seyahatlerim falan oluyor. İyi anlaşıyorlar aslında.. Boğuşurlar, oynarlar.. Yemeğe çıkarlar. Eşim biraz çok sıkar. Sürekli öpmek ister. Bizimki babasının öpmesini hiç istemiyor. Yıllardır aynı kavga.. Öpmee öpmee.. Benimki de dayanamıyor öpmeye çalışıyor. Sonra da bana kızıyor bu çocuğu böyle sen yaptın beni istemiyor diyor Baba da çocuk gibi davranıyor. Evde 2 çocuğun kavgasıyla uğraşıyorum Oğlan da az değil. Hem öpme der ama öpücem öpücem diye kovalayınca falan da hoşuna gidiyor. Gülüyor eğleniyor. Sonra babası yakalayıp öpünce öpme dedddiimm diye ağlıyor Kardeş kavgası yaşıyorlar Ben de çocuğun haklarına saygı göster öpme diyorsa öpme falan derken.. Aile kavgasına dönüyor Tam tersi babasına sevgisini gösterince halbuki benim çok hoşuma gidiyor. Bir kaç gün görmezse de babası eve gelince koşar sarılır falan. Ben mutlu oluyorum. Ama bizim baba çocuk işte Şimdi de kız beni öper di mi diye sevinip duruyor Bazı kızlar da anneci oluyor. İnşallah babacı olur ya..
Ah canım.. Kayıpların için çok üzüldüm.. Allah kızına sağlıklı uzun mutlu ömürler versin inşallahMinik yavruna da sağlıkla kolaylıkla kavuşursun inşallah
Onlar sorun olmuyor canım. Lökosit sanıyorum azsa sorun etmiyorlar. Wbc, nötrofil vs onları hiç dikkate almıyorlar zaten. Benim crp bile limitten biraz yüksek çıktı. Ona bile gebelerde o kadar olur diyor. Başka şeylerle beraber değerlendiriyor.
Bana doktor, aç karnına mide bulantısı yapabilir. Sen yemekten sonra tok karnına al, hiç sorun değil dedi. Ben öyle yapıyorum. Kahvaltıdan sonra alıyorum.
Ordakileri aldim. Ama yetecek mi ki? Bilemedim ki. Nasil giydirmek gerek onu bile bilmiyorum. Hic bebekle ilgili bir tecrubem olmadi kibebeğin gelişimi iyi ise kilo işine takılma. ilk sayfada çok güzel bi listemiz var diğer topikler bile o listeyi örnek almaya başlamışlarbence aradığın her bilgiyi orda bulabilirsin ne alacağın ile alakalı :)
Evet canım herşeyi var. Fiyatı yine aynı e bebekte sanırım trendyolda nedendir bilmem pahalı ben e bebeğin fabrika satış mağazasına gittim. Orada da senin dediğin fiyatlardaydı 3500/4000 arası. Çok kullanışlı geldi bana da açılıyor kapanıyor salllnıyor :)) kademeleri var aşağıya indirebiliyoruz da. Görüntüsü de çok hoşuma gitti zaten.ben bunun beyazını aldım canım henüz kuramadım ama özellikleri falan hoşuma gitti fiyatı artmış ben 2 ay önce almıştım 3900 dücibinliği nevresimi kenar korumalıkları yatağı vs. herşeyi içinde olması ayrı bir güzel
Kızlar bu nasıl bir masaj geçenlerde instagramda da ismine denk geldim ama detaylı bilmiyorum, kegel gibi bir şeydir diye düşünmüştüm ama sizin yazdıklarınıza bakılırsa öyle bir şey değil2019 annelerin de eşine yaptiran vardi. Ben utanirim yaptiramam demistim. Her halti yemisisn onu mu yaptiramayacaksin demislerdiBen de yapmadim yapamam ya
Ben 7 ayda alışveriş yapmaya başlayacağım demiştim öyle de oldu 28.haftadayım. Bu zamana kadar da çöp dahi almadım kızıma. İnan 2 kez çıksan hepsini hallediyosun bş bebek mağazasında lohusalık ve bebekle ilgili herşeu aynı yerde satılıyor kolay oldu benim için açıkçasıkızlar yazdıklarınızı okuyunca stres oldum valla benim hiç birşey hazır değil daha birkaç ufak tefek şey aldım kızımdan kalan şeylerde var ama özellikle alışveriş yapmayınca stres oldum şimdi bende başlasam iyi olacak
Burdan 2019 annelerine sesleniyorum2019 annelerin de eşine yaptiran vardi. Ben utanirim yaptiramam demistim. Her halti yemisisn onu mu yaptiramayacaksin demislerdiBen de yapmadim yapamam ya
yeter canım neden yetmesin yetmezse alırsın her şey elimizin altında artıkOrdakileri aldim. Ama yetecek mi ki? Bilemedim ki. Nasil giydirmek gerek onu bile bilmiyorum. Hic bebekle ilgili bir tecrubem olmadi ki
Canim ilk gun bir parmagini 2. Gun iki parmagini yaglayim boyle vajinanin 3 4 cm ilerisine kadar sokup masaj yapiyorsun kaslari acmak icin. Ben Videolari da var zaten. Esine yaptiranlar coktuKızlar bu nasıl bir masaj geçenlerde instagramda da ismine denk geldim ama detaylı bilmiyorum, kegel gibi bir şeydir diye düşünmüştüm ama sizin yazdıklarınıza bakılırsa öyle bir şey değil
O kadar masum değilKızlar bu nasıl bir masaj geçenlerde instagramda da ismine denk geldim ama detaylı bilmiyorum, kegel gibi bir şeydir diye düşünmüştüm ama sizin yazdıklarınıza bakılırsa öyle bir şey değil
ay hadi güzel haberlerle inşallahKizlar benim de yarin detayli ultrasonum var. Biraz tedirgin oluyor insan. Tabi siz bunu atlatali cok oldu da ben arkanizdan geliyorum
Yani alisveris işi kolay ya.Sadece yikayip utulemek zaman aliyor.Ben 7 ayda alışveriş yapmaya başlayacağım demiştim öyle de oldu 28.haftadayım. Bu zamana kadar da çöp dahi almadım kızıma. İnan 2 kez çıksan hepsini hallediyosun bş bebek mağazasında lohusalık ve bebekle ilgili herşeu aynı yerde satılıyor kolay oldu benim için açıkçası
benim için en zor kısmı kendime pijama beğenme kısmıydı vallaYani alisveris işi kolay ya.Sadece yikayip utulemek zaman aliyor.
Doğum nerde olacak belli mi?Aynen canım özel ama insana yine de bi hijyenik gelmiyorhatta yanımda domestos götürmeyi düşünüyorum ben en güzeli o plastik tokalı yaz terliklerinden bence de at makinaya yıkansın
Bizim önceki anneler grubunda da eşine yaptıranlar vardı :) aslında cok faydalıymıs bu masaj, normal dogumda yırtıkların olmasını önlüyormuş ama ben de yapamamıstım korkmustum acıkcası yanlıs bişey yaparım diye :) ebeler yapıyor sanırım normal dogumda ama 34.haftadan itibaren başlamak lazımmış, eşle de bence bu kadar yüzgöz olmaya gerek yokCanim ilk gun bir parmagini 2. Gun iki parmagini yaglayim boyle vajinanin 3 4 cm ilerisine kadar sokup masaj yapiyorsun kaslari acmak icin. Ben Videolari da var zaten. Esine yaptiranlar coktu
o da zor degil aslında, ben biraz yıkayıp ütüledim, çok biriktirmedikce ve sonlara bırakmadıkca o da zor gelmez. asıl dogumdan sonra düzenli ütü yapmayı nasıl yetiştiricem endişesi var bende, sanırım öncekinde 4 aylıktan sonra ütülememiştim artık :)Yani alisveris işi kolay ya.Sadece yikayip utulemek zaman aliyor.
Aynen canim tabi ki faydali da oneriyorlar ama dedigin gibi eşe o kadarini da yaptirmayalimBizim önceki anneler grubunda da eşine yaptıranlar vardı :) aslında cok faydalıymıs bu masaj, normal dogumda yırtıkların olmasını önlüyormuş ama ben de yapamamıstım korkmustum acıkcası yanlıs bişey yaparım diye :) ebeler yapıyor sanırım normal dogumda ama 34.haftadan itibaren başlamak lazımmış, eşle de bence bu kadar yüzgöz olmaya gerek yok
Valla canım henüz belli değil biliyorsun özel hekimlerin her hastaneye gitmesini kısıtladı devlet tek bi yerle anlaşma sağlayabiliyorlar doktorum hangi hastane ile anlaşma sağlarsa orda yapacağım mecbur, seçme hakkımız kalmadıDoğum nerde olacak belli mi?