2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
valla canım birbirimize de benziyoruz aslında bilemedim şimdi ama eşimin gamzeleri çok güzel kızımda gamzeli olsun çok istedim gamzesi dışında herşeyi eşimin kopyası bunda diyorum bana benzesin bende gamze yok bu sefer belki gamzeli olur ters mantık :KK70: çok mantıksız ama olsun :halay::KK70:
Tuh Gamze de olsaymis iyimis gamze cok guzel oluyor😀Simdi Kesin oğlun gamzeli olur

Bende eşime nispet yapiyorum 😄 annesine düşkün olacak oglum diye 🤭
Oglum da bazen babasiyla bogusmak istiyor babasi bunaliyor oglum git biraz da annene yap diyor. Hayir anneme yapmam. Esim de diyor annene neden yapmiyorsun Çünku o benim annem😂😂 ya ben senin neyinim diyor Hiç bir seyimsin diyor😂 Tabi bebekken esime daha duskundu yani simdi boyle olmus yine de baba da baya ilgili ise eşit oluyorlar bence

Benim de esim ayni senin eşin gibi ben daha kuralci. Erkek.cocuk olmasina ragmen oğlum belli bir sure babaciydi. On da daha cok duruyordu. Disari ciktigimizda illa babasinin kucagi olacak babasinin arkasindan aglardi benim arkamdan aglamazdi bir ara gicik olmustum epey😂😂Eşim dogdugundan beri aşiri ilgiliydi ona birakip giderdim altini vs degsitiridi her bakimini ustlendi belki ondan da oyleydi.Simdi oyle degil ikimize eşit gibi. Sadece oyun oynarken annem.oynasin baba sen guzel oynayamiyorsun annem daha guzel oynuyor der. Benimle oyun oynamayi çok seviyor.
Bizde tam tersi :) ben daha yumuşağım baba daha katı. beslenme, uyku vb konularda tabiki benim de kurallarım var ama ben daha cok oynarım, istedigi bişeyi alma ya da yapma konusunda daha esneğim, bir de erkek cocuk olunca dibimden ayrılmıyor :) babasını da cok seviyor onunla da boğuşurlar eğlenirler ama çogu zaman benimle hangi odaya gitsem kuyruk gibi arkamda, oyuzden bazen onun arkasından ağlasa ben gıcık olmazdım :KK70:

Bizde tam tersi :) ben daha yumuşağım baba daha katı. beslenme, uyku vb konularda tabiki benim de kurallarım var ama ben daha cok oynarım, istedigi bişeyi alma ya da yapma konusunda daha esneğim, bir de erkek cocuk olunca dibimden ayrılmıyor :) babasını da cok seviyor onunla da boğuşurlar eğlenirler ama çogu zaman benimle hangi odaya gitsem kuyruk gibi arkamda, oyuzden bazen onun arkasından ağlasa ben gıcık olmazdım :KK70:
Evet ablamin cocuklari da ablama yapisiklar o da bana ozeniyor😀Ben oldu bitti esimin eline verip her yere.yolluyordum gidin de kendime zaman ayriayim diye. Ama ablam yapamiyordu onun da 2 erkek cocuk 2 si de ablamin pesinden cok aglarlar. Ben ki bir ara abartmisti disarida falan bir yere gidince babasinin kucagindan bana gelmiyordu. Ben evi dagitmis kirletmis kirmis vs oyle seylere kuralci degilim rahat birakirim oglum da hareketli ama akilli zarar verici degil. Ben uyku ve beslenme konusunda kuralciyim ama.

Evet ablamin cocuklari da ablama yapisiklar o da bana ozeniyor😀Ben oldu bitti esimin eline verip her yere.yolluyordum gidin de kendime zaman ayriayim diye. Ama ablam yapamiyordu onun da 2 erkek cocuk 2 si de ablamin pesinden cok aglarlar. Ben ki bir ara abartmisti disarida falan bir yere gidince babasinin kucagindan bana gelmiyordu. Ben evi dagitmis kirletmis kirmis vs oyle seylere kuralci degilim rahat birakirim oglum da hareketli ama akilli zarar verici degil. Ben uyku ve beslenme konusunda kuralciyim ama.
yok ben de ev dagınıklıgına filan hiç laf etmem ordan oraya atlar zıplar sadece gözlemlerim, temizlik de aynı şekilde küçük cocuk olunca ev zaten bal dök yala olmuyor :) ben de aynı işte uyku, yemek bunlar önemli bir de yavaş yavaş sorumluluklar veriyorum yasına göre. pandemiden itibaren cogu zaman evden calısıyorum, oyuzden ister istemez oğlum bana daha cok düştü, ben de eşim evde oldugu zaman ona paslıyorum cogu zaman. şimdi ufaklık gelince bakalım dengeleri nasıl kuracagız :)

Kızlar tsh 1.63 iyi mi bu sabah kan vermiştim de. T4 referans değerinin biraz altında ama

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    99 KB · Görüntüleme: 42
doğuma yakın bunları çok konusucaz :KK70: pilates topu, egzersizler vs
Bazilarinin 6 7 haftasi kalmis😁Senin de sezeryandi sanki. Ben de diyorum belki baya acilmam olur dogum.kendiliginden baslar da normal dogum.olur. Hayeller iste😂😂bir dahakini doktorumla konusacagim ama her doktor da Ssvd yapamiyormus sanirim

Bazilarinin 6 7 haftasi kalmis😁Senin de sezeryandi sanki. Ben de diyorum belki baya acilmam olur dogum.kendiliginden baslar da normal dogum.olur. Hayeller iste😂😂bir dahakini doktorumla konusacagim ama her doktor da Ssvd yapamiyormus sanirim
üçüz bekleyen qizemli için o 6-7 hafta :) dur kız benim de sezaryendi ama daha cok var, bu çarşamba 27 haftalık olacagım. ben doktorumla konustum sen normal istersen ben desteklerim 38-39.haftalara gelelim ozamanki duruma göre konusuruz dedi. sezaryen bile olsa cok erken alma taraftarı degil, tam benim düşündüğüm gibi :) benim önceki normal baslamıstı zaten ama sonra zorunlu sezaryene döndü, bunda da normal başlasın gidişata göre ilerleyelim istiyorum bakalım kısmet. sen de nasıl istiyorsan gönlüne göre olsun inşallah canım

Kizlar duymussunuzdur illa ki doguma yakin her gun hurma tuketimi rahim açilmasina iyiymis. Ve de dogumdan sonra da süt icin cok iyiymis. Süt kanallarini aciyor ve de kabizliği önluyor.
ne zaman yemeye başlıcaz bunu ? 36 da falan uygun mudur :KK70:
Snn hazirligin baya erken tamamlanmis he masallah😊 ben daha tekstili tamamlamadim. Cok az esya almışım. Bu ay hummali bi alisveris bni bekliyo sanirim🤭
tez canlılıkta minseo gibi olun :KK70:

üçüz bekleyen Q qizemli için o 6-7 hafta :) dur kız benim de sezaryendi ama daha cok var, bu çarşamba 27 haftalık olacagım. ben doktorumla konustum sen normal istersen ben desteklerim 38-39.haftalara gelelim ozamanki duruma göre konusuruz dedi. sezaryen bile olsa cok erken alma taraftarı degil, tam benim düşündüğüm gibi :) benim önceki normal baslamıstı zaten ama sonra zorunlu sezaryene döndü, bunda da normal başlasın gidişata göre ilerleyelim istiyorum bakalım kısmet. sen de nasıl istiyorsan gönlüne göre olsun inşallah canım
korktum bi an 6-7 hafta diyince kaç haftam kaldı diye hesapladım panik oldum :KK70: :KK70:

ne zaman yemeye başlıcaz bunu ? 36 da falan uygun mudur :KK70:

tez canlılıkta minseo gibi olun :KK70:

korktum bi an 6-7 hafta diyince kaç haftam kaldı diye hesapladım panik oldum :KK70: :KK70:
aynen valla ben de panik oldum :) hurmayı son bir iki hafta öneriyorlar canım, 38.haftadan itibaren günde 5-6 hurma ama, çok abartmadan :) hatta dogum cantanda olması da iyi olur. çünkü dogum sancıları sırasında yemek yiyemiyorsun. enerji vermesi icin yanında hurma ceviz olursa iyi olur

Kızlar hazırlıklar ne alemde ? Benim bitti sayılır bu ay son eksikleri alıcam hayırlısıyla sonra çantamı hazırlar bekleme moduna geçerim :21:
Canım biz odasını kurduk haftasonu onun dışında bi sallanan ana kucağı eksiğim var büyük eksiklerden geri kalan da iste şampuanı pişik kremi falan sonra hazır ve nazır bekleyeceğiz insallah😍❤️

Kızlar Demir bağlama baya yüksek çıkmış ya 400 mü ne o niye öyle olur ki doktor diğerlerine sıkıntı yok demiş Demir bağlamayı sormadım
Benim de 359 yuksek olmasi kansizligi gosteriyor yani deponun ne kadar bos oldugunu gosteriyor diye biliyorum,yinede daha bilgili arkadaslar yazarlar

X