Oglum da bazen babasiyla bogusmak istiyor babasi bunaliyor oglum git biraz da annene yap diyor. Hayir anneme yapmam. Esim de diyor annene neden yapmiyorsun Çünku o benim annemya ben senin neyinim diyor Hiç bir seyimsin diyor Tabi bebekken esime daha duskundu yani simdi boyle olmus yine de baba da baya ilgili ise eşit oluyorlar bence
Tamam canım hurmayı severim çantama da koyayım zaten bi kuruyemiş kavanozu yapacağım yanıma 37 de yemeye başlarım nasipseaynen valla ben de panik oldum :) hurmayı son bir iki hafta öneriyorlar canım, 38.haftadan itibaren günde 5-6 hurma ama, çok abartmadan :) hatta dogum cantanda olması da iyi olur. çünkü dogum sancıları sırasında yemek yiyemiyorsun. enerji vermesi icin yanında hurma ceviz olursa iyi olur
valla bilgim yok bu konuda ama googleladım şöyle diyor;Kızlar Demir bağlama baya yüksek çıkmış ya 400 mü ne o niye öyle olur ki doktor diğerlerine sıkıntı yok demiş Demir bağlamayı sormadım
oyy sizin de bitmiş sayılır :) oda yapanlar resim atın yahuuu gözümüz gönlümüz açılsınCanım biz odasını kurduk haftasonu onun dışında bi sallanan ana kucağı eksiğim var büyük eksiklerden geri kalan da iste şampuanı pişik kremi falan sonra hazır ve nazır bekleyeceğiz insallah
dikkat etmekten başka çare yok canım
Kızlar hazırlıklar ne alemde ? Benim bitti sayılır bu ay son eksikleri alıcam hayırlısıyla sonra çantamı hazırlar bekleme moduna geçerim
Bende eşime nispet yapiyorumannesine düşkün olacak oglum diye
Bence iyi öyle bir bir problem ypk ama doktoruna da sor mutlakaKızlar tsh 1.63 iyi mi bu sabah kan vermiştim de. T4 referans değerinin biraz altında ama
Ben ocakta odamız kurulunca alısverise cıkıcam toplu olarak. Anne yanı besigi, bebek arabası, baby nest,anne bebek cantası,emzirme yastıgı, havalı yastık, bazı tekstil ürünleri, meme ucu kremi falan var hediye de geldi ama diğerlerini ocaktan sonra toplu alacağızKızlar hazırlıklar ne alemde ? Benim bitti sayılır bu ay son eksikleri alıcam hayırlısıyla sonra çantamı hazırlar bekleme moduna geçerim
Benim bildigim 34. Haftadan itibaren gun de 6 tanene zaman yemeye başlıcaz bunu ? 36 da falan uygun mudur
tez canlılıkta minseo gibi olun
korktum bi an 6-7 hafta diyince kaç haftam kaldı diye hesapladım panik oldum
Sen cantani hazirlamaya kadar gelmissin her seyin tam. Şimdi de doguma hazirlik yap işte Hurma topla bu sefer de yoksa yapacak işin kalmamis. Neden panikliyorsunTamam canım hurmayı severim çantama da koyayım zaten bi kuruyemiş kavanozu yapacağım yanıma 37 de yemeye başlarım nasipse
Kullanıyorum ocean microfer doktorum hemoglobin kötü degil o yüzden sıkıntı yok dedi canım bilemiyorumvalla bilgim yok bu konuda ama googleladım şöyle diyor;
Toplam demir bağlama kapasitesi (TIBC)
TIBC artmışsa vücudun demir depoları boşalıyor, demir eksikliği başlamış demektir.
kan ilacı kullanmıyor musun sen ?
Tamamlansın atıcam mutlakaoyy sizin de bitmiş sayılır :) oda yapanlar resim atın yahuuu gözümüz gönlümüz açılsın
Hurmayı nerden toplayım kız ağacı da yok ki hurma piyasasını araştırayım en iyisi benSen cantani hazirlamaya kadar gelmissin her seyin tam. Şimdi de doguma hazirlik yap işte Hurma topla bu sefer de yoksa yapacak işin kalmamis. Neden panikliyorsun
Sorun yoktur o zaman canım doktor daha iyi bilirKullanıyorum ocean microfer doktorum hemoglobin kötü degil o yüzden sıkıntı yok dedi canım bilemiyorum
Tamamlansın atıcam mutlaka
Doktorlara kalırsak yandıkBenim bildigim 34. Haftadan itibaren gun de 6 taneTabi doktoruna sorarsin da doktorlarin çoğu oyle seylere pek inanmazlar
Hadi bakalım maraton yeni başlıyor seninBen ocakta odamız kurulunca alısverise cıkıcam toplu olarak. Anne yanı besigi, bebek arabası, baby nest,anne bebek cantası,emzirme yastıgı, havalı yastık, bazı tekstil ürünleri, meme ucu kremi falan var hediye de geldi ama diğerlerini ocaktan sonra toplu alacağız
2. Nin rahatlığı bi başka oluyor derimDaha hiç başlamadık desem
Ona rağmen sınırın altında kalmışsın mücadeleye devamBenim bugün yemekten sonra 2. Saat 115 çıktı. Biraz kek yemiştim kahvaltıda
Canim senin demir seviyesi düşük ve demir bağlama kapasitesi yüksek çıkmış, muhtemelen kullandığın takviye vücutta iyi emilim olmuyor. Hangi saatlerde kullanıyorsun ona dikkat ediyor musun?Kullanıyorum ocean microfer doktorum hemoglobin kötü degil o yüzden sıkıntı yok dedi canım bilemiyorum
Tamamlansın atıcam mutlaka
Canım sabah alıyorum ama aldıktan bir on beş dk sonra kahvaltı yapıyorum acaba o süre kısa diye mi emilmiyor?Canim senin demir seviyesi düşük ve demir bağlama kapasitesi yüksek çıkmış, muhtemelen kullandığın takviye vücutta iyi emilim olmuyor. Hangi saatlerde kullanıyorsun ona dikkat ediyor musun?
Benim son ölçümlerim asagida doktorum gayet iyi dedi. Doktorun tamam dediyse sorun yoktur.
Benim önceki doktorum mango yememi önermişti. Ananas mango ve kivi rahim ağzını doguma hazırlamada faydaliymisBenim bildigim 34. Haftadan itibaren gun de 6 taneTabi doktoruna sorarsin da doktorlarin çoğu oyle seylere pek inanmazlar