2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Günaydın herkese ☺️ Kız anneleri isim olarak ne düşünüyorsunuz ????
Defne olacak bizim tostosun adı sanırım 😃🌸💓🌸
Organlar ya da bebekle alakalı değilmiş canım, cilt altımda nodül oluşmuş sebebi bilinmiyor. İlaç da vermedi, ovarak yumuşatmaya dağıtmaya çalış dedi. Bir de talcidde alüminyum var rennie kullan dedi bu konudan bağımsız olarak, belki bilmeyen vardır diye belirtmek istedim
Çok geçmiş olsun💐 Güzelce masaj yaptırın dağılır inşallah
Yaa beni unutmamissiniz Allah razi olsun🙏 1 2 haftadir yaşayan ölü gibiydim. Hastaneye yatisim yapildi sezaryan dusunduler ancak covidim ilerleyince beklettiler iyiki bekletmisler kese kendini tamir etmiş sukurler olsun ki 🙏 2 gun oldu hastaneden cıkalı covidi atlattim bebegim hala karnimda suan hersey yolunda sukur 🙏🙏🙏 27 haftalik oldum bugun. Ama hala erken dogum riskim devam ediyor gunde 1 saatten fazla ayakta kalmam yasaklandi. Simdilik durum bende bu kizlar cok duygulandim hatirlamaniza beni 🙏🙏🙏
Çok sevindim, aman iyi olun anneler🥳 sizin iyi haberleriniz öyle iyi geliyor ki bana da uzaktayız belkii tanışmıyoruz ama yine de çok içten hissediyorum hepinizi🥹🥰
Kızlar uyuyamadım saat 01:10 gibi yattım 1 saaatir ayaktayım içime bir sıkıntı düştü uyuyamıyorum 🙄 belki de hormonlarla alakalı sizde de oluyor mu böyle?
geçen ay çok oldu geceleri cok sık uyandım tuvalet ve su için ama bu ay kalmadı hiç uyuyorum geceleri sanırım haftaiçi okulda artık daha çok yoruluyorum ondan diye düşünüyorum 🤔
Aynen canim organikler leke çıkarmada pek başarılı değil, özellikle kaka lekeleri çok zor çıkıyor, lekeli yeri beyaz sabunla çitileyip öyle yıkıyorum o zaman daha iyi çıkıyor lekeler. Birde güneşte kurutunca da güneş lekeyi alıyor

Malesef canım, serklajda açılabiliyor Allah korusun

Bu gruplar o kadar hoş ki, kızımında böyle bir yaş grubu var farkli bir platformda, şu an okul kayıtlarını konuşuyoruz çocuklarımızın büyüyüşünde birbirimize çok destek olduk💗
İnşallah bizde senelerr sonra bugünlerdeki gibi devam edebiliriz çok hoşuma gitti bu durum😁💓💐

Yine temizlikle canım çıktı. Bu evlerin tozu neden hiç bitmiyor, yıldım. 🥵 Bebek olunca her gün süpürge açıcaz belli oldu şu dikey süpürgelerden alıyorum bu ay artık yeter. 🙄
Bence de al canım meğer hayat kurtarıcıymis yani robot evet var o da olmalı ama dikey de cok önemliymiş ben de 1 ay oldu alalı grunding vcp5030 aldım çok yüksek fiyatlı bir sey almak istemedim açıkçası çekim gücü felan inanılmaz iyi ışıklı bi araştır istersen onu da silme fonksiyonu da var ama onu denemedim daha

Bence de al canım meğer hayat kurtarıcıymis yani robot evet var o da olmalı ama dikey de cok önemliymiş ben de 1 ay oldu alalı grunding vcp5030 aldım çok yüksek fiyatlı bir sey almak istemedim açıkçası çekim gücü felan inanılmaz iyi ışıklı bi araştır istersen onu da silme fonksiyonu da var ama onu denemedim daha
Evet ya pratik bi süpürge şart cidden robot iyi hoş ama koltuk üstü yatak içi süpürmek için ya da hemen ele alıp evi dolaşmak için dikey bi süpürge şart 😐 ben de tineco ile philips arasında kaldım philips speed pro memnuniyeti yüksek ama çok ağır diyen olmuş tineco da baya iyi özellikleri süpürme süresi falan baya uzun sessiz çalışıyormuş, philips daha gürültülü kararsız kaldım çok. Senin süpürgeye de bi bakayım. Sağolsun annem doğum hediyesi alayım dedi o alacak araştırıyorum ben de şuan🤔

Evet hepimiz bu konu hakkında, doktorlarımızın dediklerini birbirimizi etiketlerek anlatırsak en azından kuşkumuzda kalmaz.
Korkma canım dünden beridir bu konuyu hep okudum çok kişi hamileyken bu hissi yaşamış ve bebekleri sağlıcakla kucaklarında😊🌸

Inşallah yarın gidebilirim gidersem ben sizleri etiketleyerek anlatırım doktorun dediğini 😊🌸

Bende çoğul gebelik diye korkuyorum aslında kızımda benim çok daha kötü ağrılarım olmuştu ve erken de doğmadı 39+4te doğdu 🙈 ama üçüz olunca biraz her ağrıdan huylanır oldum 🙈

77-123-98 iyi gidiyorum sanki🤭
Dün bi kaçamak yapıp akşam dışardan yemek yedim ne yediğimi söylemiyim annişlerin canı çeker belki, onu yiyince 140 çıktı🤭 yanında 6-7 lokmalık pide de yemiştim hemen yükseltmiş demek ki. Beyaz ekmek anında ben de yükselme yapıyo onu anladım.

Gayet güzel sonucun bence 😊👍

Beyaz ekmek en önemli etken bence benim başım dönüyor azıcık yesem bile 🤦‍♀️😥 beyaz ekmeği bırakınca resmen düzene girdim geçen yarim tabak bir tatlıdan yedim ve şekerim 1 saat sonra 128 cıktı tatlı bile yukseltmiyor ekmek kadar 🙈 ama şekerim yükselecek gibi hissedince yanında yoğurt veya ayran tüketince yukseltmiyor 🙈

Üye sayısı bi an da 3 kişi artınca 7 kişilik canavar almak çok mantıklı olmuş😂 kalabalık aile çok iyi yaaaa😍 Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah🥰🤲🏻

Sorma 🙈🤣🤣 eşim de öyle dedi başka türlü dışarı çıkamazsın buna da alisirsin dedi hadi bakalım alışırım inşallah 🙈 bu sefer otomatik zaten araba daha kolay uyum sağlarım inşallah ama benim sorunum zaten habire arabayı sürtmem 🤣🤣 tam atlattım yeniden büyüdü araba 🙈🙈 kızımın doğumundan sonra da sedana geçmiştik 🤣🤣 benim arabalarla sınavım bitmiyordu 🤦‍♀️

Ben tek çocuğum hep kalabalık ailem olsun istedim Allah gönlüme göre verdi🤩 Allah'ım hepimizi sağlıkla bebeklerine kavuştursun inşallah 🤲🤲🌸🌸

Yine temizlikle canım çıktı. Bu evlerin tozu neden hiç bitmiyor, yıldım. 🥵 Bebek olunca her gün süpürge açıcaz belli oldu şu dikey süpürgelerden alıyorum bu ay artık yeter. 🙄

Hala temizlik yapabiliyor olmanıza çok özeniyorum ben kızımın oyuncaklarını toplayınca bel ağrısından 2 saat yatıyorum 😔 bebekler olunca hep şükür sil oluyor ne yazık ki ben her gün süpürüp gün aşırı siliyordum emekleyene kadar emeklemeden sonra her gün silmek zorunda kaldım 🙈 o süpürgeler bence de çok mantıklı benim de xiaomi var şarkı da iyi gitse daha harika olacak ama maalesef tüm evimi süpürmüyor bende salon ve mutfağı süpürüp şarja takıyorum o ikisi en pis olan oluyor her zaman onları dip köşe silip diğer odaları yapıyorum 🙈 yani yapıyordum 🙄 şimdi genelde eşim, eşim olmazsa annem yapıyor Allah razı olsun 🤲 doğum temizliği için de mecburen birini cagircam anlaştım gibi bu ayın 25ine kadar ayarlayıp alcam 🙈 çünkü benim 30 haftadan sonra 3 4 haftam kalıyor maksimum 🤦‍♀️

Dr sayfalari normal diyor endise etme canim. Hayirli olsun aile genisliyo ancak yeter 😊 @Ayseee1987 soracak gidemesen de

Bende aslında normal olduğunu düşünüyorum çünkü kızımda da olurdu benim hatta o baskıdan topallama bile oluyordu ama bu sefer çok çocuk var diye korkuyorum 🙈

Sağol canım 🥰 istiyorduk ama birden görünce korkuttu beni 🙈 bizim aileye ancak yeter bu araba 🙈🌸🌸

Ben istiyorum yarın gitmek ama nasip olmazsa çarşamba alırız haberleri inşallah 🤲🤲🌸🌸

Bende aslında normal olduğunu düşünüyorum çünkü kızımda da olurdu benim hatta o baskıdan topallama bile oluyordu ama bu sefer çok çocuk var diye korkuyorum 🙈

Sağol canım 🥰 istiyorduk ama birden görünce korkuttu beni 🙈 bizim aileye ancak yeter bu araba 🙈🌸🌸

Ben istiyorum yarın gitmek ama nasip olmazsa çarşamba alırız haberleri inşallah 🤲🤲🌸🌸
Snn göbüş kalabalık bnce en cok sana normal 😄 hepimiz gittigimizde sorar istişare yaparız en azindan hayirlisiyla kontrollere girip cikalim da 🤲

senin zaten 4-5 cmlik uzunluğun vardı diye hatırlıyorum, ilaçla ve dinlenme senin için yeterli olacaktır 🧿 benimki artık tehlikeli sınıra gelmişti 1,5 cm tutuyordu, o yüzden serklaj yapıldı.

inşallah sorun olmaz bundan sonrasında ya 🥺 ne bizde ne başka birimizde. en az 34-35 lerimizi görürüz grup olarak 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Benim 39 a düşmüştü sonrasında 45 e kadar çıktı ondan yana rahatım artık. Açıklığımı kontrol ediyor işte doktor canım sağlıkla gelirler yavrucuklar inşallah 🙏

Arada olmuyo degil artik stresin basladigi yerdeyiz bnce istemsiz yasiyoruz bu durumu. Gecen bu içe düşen sıkıntı bni aglatmisti neye agladigimi bile anlamadim 🤭
Evet bende öyle oldum sanki çok köyü bşr haber aldım da oturup ağlayacak gibi huzursuzdum. Üzüntüden uyuyamıyo gibi oldum. Çok tuhaf. Sabahı zor ettim tüm günde esneyip durdum ama.

Leedong Leedong canım ben gece deliksiz uyuyorum valla 🙈 Bi sabah ezanında uyanıyorum haftasonuysa uyumaya devam ediyorum.😴 Ama ben haftaiçi de çok yorulduğum için sanırım, vücut dinlenmek istiyor. 🙃
Ben de normalde uyuyorum ama bazen uyuyamıyorum işte inanırmısın sanki uykumu almış gibi uyanıyorum birde sapa dön sola dön sürekli uyuyamıyorum yine. Midesinde etkisi var hatta midem demiyelim de yemek borumda sanki hersey orada dizişmiş. Uyurken ağzıma acı su geliyor son yediklerim geliyor kusacak givi oluyroım uyanıyorum daha da uyuyabilene aşk olsun :)

Evet bende öyle oldum sanki çok köyü bşr haber aldım da oturup ağlayacak gibi huzursuzdum. Üzüntüden uyuyamıyo gibi oldum. Çok tuhaf. Sabahı zor ettim tüm günde esneyip durdum ama.
Hormonlar bizi etkiliyo canim bazen olur olmadik seyler dusunduruyo bizde basetmeye calisiyoruz iste bu hormonlar bi bize var valla 🤦🏻‍♀️

Çok geçmiş olsun canım, seni de bebeği de çok merak ettik. Rabbimizin yardımıyla atlatmışsın çok şükür, inşallah bundan sonra da sağ salim kucağına alırsın. Allah’a emanet ol 💐
Amin canim benim inşallah Allah zamanında saglikla kolay dogum nasip eder hepimize çok sagolun🙏🙏🙏

İkinizin de iyi olmasına çok sevindim canım❤️ Rabbim vaktinde ve hayırlısıyla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsn inşaAllah🤲🏻 Bu aralar covid arttı yine çok dikkat etmek lazım. Benim de etrafımda hasta olan çok o yüzden dışarı çıkmamaya çalışıyorum. Şansımıza kış vaktindeyiz kat kat kendimize daha dikkat etmemiz gerekiyo. Rabbim bir daha yaşatmasın canım🤲🏻
Amin canim benim insallah 🙏 hiç sorma evden hiç çıkmadan yakalandım ben erken dogum riskim var diye market alisverisimi bile online yapiyordum sakınan göze çöp batar misali oldu hala nasil oldu hic fikrim yok. Allah dusmanimin basina vermesin insallah hepimiz sagsalim saglikla kucagimiza aliriz evlatlarimizi🙏

Ben de normalde uyuyorum ama bazen uyuyamıyorum işte inanırmısın sanki uykumu almış gibi uyanıyorum birde sapa dön sola dön sürekli uyuyamıyorum yine. Midesinde etkisi var hatta midem demiyelim de yemek borumda sanki hersey orada dizişmiş. Uyurken ağzıma acı su geliyor son yediklerim geliyor kusacak givi oluyroım uyanıyorum daha da uyuyabilene aşk olsun :)
Mide olayı çok zor bi kaç kere bana da oldu yüksek yastık iyi gelmişti bi de beyaz leblebi mide asitini alıyor aklında olsun baş ucuna koy hep at ağzına. Ben de bugün bütün gün temizlik yaptım belim iptal şuan bakalım gece nasıl uyucam🙄

X