- 29 Temmuz 2022
- 1.089
- 2.595
- 33
Defne olacak bizim tostosun adı sanırımGünaydın herkese Kız anneleri isim olarak ne düşünüyorsunuz ????
Çok geçmiş olsun Güzelce masaj yaptırın dağılır inşallahOrganlar ya da bebekle alakalı değilmiş canım, cilt altımda nodül oluşmuş sebebi bilinmiyor. İlaç da vermedi, ovarak yumuşatmaya dağıtmaya çalış dedi. Bir de talcidde alüminyum var rennie kullan dedi bu konudan bağımsız olarak, belki bilmeyen vardır diye belirtmek istedim
Çok sevindim, aman iyi olun anneler sizin iyi haberleriniz öyle iyi geliyor ki bana da uzaktayız belkii tanışmıyoruz ama yine de çok içten hissediyorum hepiniziYaa beni unutmamissiniz Allah razi olsun 1 2 haftadir yaşayan ölü gibiydim. Hastaneye yatisim yapildi sezaryan dusunduler ancak covidim ilerleyince beklettiler iyiki bekletmisler kese kendini tamir etmiş sukurler olsun ki 2 gun oldu hastaneden cıkalı covidi atlattim bebegim hala karnimda suan hersey yolunda sukur 27 haftalik oldum bugun. Ama hala erken dogum riskim devam ediyor gunde 1 saatten fazla ayakta kalmam yasaklandi. Simdilik durum bende bu kizlar cok duygulandim hatirlamaniza beni
geçen ay çok oldu geceleri cok sık uyandım tuvalet ve su için ama bu ay kalmadı hiç uyuyorum geceleri sanırım haftaiçi okulda artık daha çok yoruluyorum ondan diye düşünüyorumKızlar uyuyamadım saat 01:10 gibi yattım 1 saaatir ayaktayım içime bir sıkıntı düştü uyuyamıyorum belki de hormonlarla alakalı sizde de oluyor mu böyle?
İnşallah bizde senelerr sonra bugünlerdeki gibi devam edebiliriz çok hoşuma gitti bu durumAynen canim organikler leke çıkarmada pek başarılı değil, özellikle kaka lekeleri çok zor çıkıyor, lekeli yeri beyaz sabunla çitileyip öyle yıkıyorum o zaman daha iyi çıkıyor lekeler. Birde güneşte kurutunca da güneş lekeyi alıyor
Malesef canım, serklajda açılabiliyor Allah korusun
Bu gruplar o kadar hoş ki, kızımında böyle bir yaş grubu var farkli bir platformda, şu an okul kayıtlarını konuşuyoruz çocuklarımızın büyüyüşünde birbirimize çok destek olduk