2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
illa bi insanın kafasını karıştırıyorlar ben olsam kendi doktorumu dinlerdim, devlet hastanesindeki cihazlara ve ölçümlerine güvenmiyorum çünkü. ama 100 lük alıp içsen bu sefer de azarlar neden 50 lik içmedin diye. sağlık ocağında mı yaptırsaydın ?

ne güzel canım en azından neyin sana sıkıntı yaptığını biliyorsun kafan daha rahat olur

hadi güzel haberlerle canım. benim eczaneden bulduğum içecek iğrençti ya aroması falan da yoktu bildiğin baklava şerbeti gibiydi sanırım midem o yüzden bulandı.
Bunu hastane kendi verdi ben eczaneye geçmedim. Çilekliydi güzeldi tadı. Açlık 77 1. Saat 138 çıktı bakalım 2. Saat kaç çıkacak daha göstermedim sonucumu.
Bnde acken kan verdim 1 saat sonra sonuca gore icicem yada icmicem. Tadi nasil cilek aromali diyo iceceklerde de cilegi hic sevmem
çilek aromalı şeyleri sevmem ama bu güzeldi hiç etkilemedi beni gayet iyiyim 3. Kanımı da verdim yemeğimi de yedim herşey yolunda :))

Sorma ya hep bi tereddutteyiz . Bizim saglik ocagi yapmiyomus geçen sormuştum. Kendi kafama gore eczaneden 100 lük alsam verirler mi ki nerden bilicekler kaclik ictigimi ayyy daral geldi

Oh cok şükür kurtuldun vallahi. Dur bakim bn neyle karsilasicam

canım hoşgeldin öncelikle 1. sayfadaki bilgileri Rheaa yı etiketleyerek paylaşırsan seni de listeye ekler

takviye olarakda ocean mummy, d vitamini, demir ilacı ve magnezyum kullanıyorum.
Teşekkürler hoşbuldumdum canım, bende aynı takviyeleri alıyorum. Benim doktorum pek ilaç yanlisi değil bu nedenle sormak istedim teşekkür ederim

Bunu hastane kendi verdi ben eczaneye geçmedim. Çilekliydi güzeldi tadı. Açlık 77 1. Saat 138 çıktı bakalım 2. Saat kaç çıkacak daha göstermedim sonucumu.
Afiyet olsun canım İyi çıkmış sonucun 2. saat daha düşük çıkar zaten
Sorma ya hep bi tereddutteyiz . Bizim saglik ocagi yapmiyomus geçen sormuştum. Kendi kafama gore eczaneden 100 lük alsam verirler mi ki nerden bilicekler kaclik ictigimi ayyy daral geldi
Evet kaçlık dersen onu veriyorlar canım ama doktor mg a göre değerlendiriyo o yüzden doktora söylemek zorundasın kaçlık olduğunu mesela 75 likte 1. saat ve 2. saat bakılıyor. 50 likte ve 100 lükte sadece 1. saate bakıyorlarmış

Ne guzel atlarmissin bana cok zor geliyor

Anladim canim aclik kan 85 cıkmış ogle arasina denk gelmesin diye hemen ictim 1 saat sonra kan vericem. Aslinda bn dr umu degismeyi düşündüm çünkü hem hastane ucretleri surekli yuksek miktarda artti hemde dr um pek ilgili degil. En basindan beri tereddutteydim dr konusunda. Kacdir giderim bi kez bile tansiyon olcmedi hadi gectim onu olcuyomusun diye sormadi bile. Kilo ölçümünü sadece belge duzenlerken 2 li testte ve detayli da bakti. Daha en son gittigimde nasilsin diye bi kere sordu bi kerede hamilelik nasil gidiyo diye sordu.
Aklimda farkli dr agitmek olduğu icin burdakine de israr etmedim 100 luk yapalim diye. Cok bi farki yoktur heralde ya bilemedim bende zaten cok seker hamurisi tuketmiyorum snn bimden aliyorum dedigin ekmegi tuketiyorum bende cok canim isterse taze ekmek bi dilim belki yiyorum. Seker varsa 50 likte de cikar heralde. Sagol kusum snde hep bilgilrrini bize aktariyosun iyi ki bizim gruptasin

Canım özelde bu ilgisizlik bana da fazla geldi, muayne ücreti az buz ödenmiyor sonuçta ki her hamilede tansiyon kilo ölçümü yapılması gerekir. Bence de değiştirme kararın mantıklı ama çok geçe kalma artık 3. trimestera gireceğiz. 50 likte de çıkar canım merak etme inşallah güzel sonuçlarını alırsın. Ne demek canım bilgiler paylaşıldıkça çoğalık hepimiz birbirimizden bir şeyler öğreniyoruz burada

1 2 haftaya farkli dr a gidicem bakalim o nasil olacak. Biraz gec kaldım ama gec olsun guc olmasin iyi dr a denk gelirim insallah. Ayy saglikla kucaklayalim bebeleri ben bu ara boslukta aralik annelerinin dogum heyecanlarini takip ediyorum orasi ayri bi dunya biz8m de hayirlisiyla az kaldi

Merhaba,

İmza Sorunu yaşayanlar için çözüm :

Profil sayfanızda "Forum Seçenekleri" linkine tıklayın
veya https://www.kadinlarkulubu.com/hesap_bilgileri/preferences bu adrese direk gidebilirsiniz.

Girdiğiniz sayfada "İçerik Seçenekleri" başlığı altında "Başkalarının mesaj altındaki imzaları görüntüle" seçeneğinin seçildiğinden emin olun.

Son olarak sayfanın en altındaki "Kaydet" e bastığınızdan emin olun.
İmzaları görmeye başlayacaksınız.

Kesinlikle bende de oyle hamur isi ekmek cok cok yukseltiyor.Dun kahvaltiya isaret parmagim uzunlugu ve kalinginda borek ekledim(firinlanmis) sekerim 142 cikti.Kahvaltida normalde en fazla 110 cikiyor.Neredeyse iki uc lokmalik borek hemen yukseltti

Kesinlikle bende de oyle hamur isi ekmek cok cok yukseltiyor.Dun kahvaltiya isaret parmagim uzunlugu ve kalinginda borek ekledim(firinlanmis) sekerim 142 cikti.Kahvaltida normalde en fazla 110 cikiyor.Neredeyse iki uc lokmalik borek hemen yukseltti
Hadi ya benim bütün beslenemem hamur işi Hamur işi yemezsem doyamam gibi geliyor arada salataya falan başladım. Yağlı salçalı yemekler aşırı mide bulantısı yapıyor. Et, balık, taavuk vedalaştım neredeyse..

Valla öyle aşırı farkediyor canım, inan baklava yedim onda bile normal çıktı şekerim, ama hamur işi resmen sinsirella

belki senin vücut alışmıştır ben normalde hamilelikten önce aralıklı oruç stili ile besleniyordum. günde 2 öğün öğlen ve akşam yiyordum. öğlen ekmek yemem akşam 1 dilim tahıllı yerdim. zaten abur cubur, hamurişi çok aram yoktur ayda yılda bir yerdim o zaman iyiydi değerlerim. ne zaman hamile kaldım günde 3 öğüne çıktım kahvaltıda simit yemeye başladım o zaman dengem şaştı şimdi kahvaltıda 1 dilim tahıllı+akşam 1 dilim tahıllı olacak şekilde kapatıyorum günlük gluten defterini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…