2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kizlar midem cok kotu yaniyor,gaviscon var evde ama hic kullanmadim,yemekten hemen sonra icilir mi? Olcek olarak ne kadar icmek lazim.Doktoruma yazsam aksama doner ancak
benim de yanma geçti bu deferde gece yatarken mide suyum ağzıma geliyor....dün baya bildiğiniz 3 yastıkla yattım iyice kafamı yükselttim...öbür türlü hiç rahat edemiyorum.

Kizlar biraz bogazim agriyor gibi hasta olabilirim ondandir belki ama genede sorayim dedim, biraz once boyke sac teli gibi incecik akinti ile kirmizilik vardi. Ama cok zor fark edilecek boyutta... Takip edip artma olursa gideyim diyorum. Bunun icin gidilmez bence. Agrim vs yok... Sizce ne yapmali?

Kizlar biraz bogazim agriyor gibi hasta olabilirim ondandir belki ama genede sorayim dedim, biraz once boyke sac teli gibi incecik akinti ile kirmizilik vardi. Ama cok zor fark edilecek boyutta... Takip edip artma olursa gideyim diyorum. Bunun icin gidilmez bence. Agrim vs yok... Sizce ne yapmali?
Boğazından mı geldi yoksa vajinal mi ?

hadi inşallah bakalım doğurma sıralamamız nasıl olacak :KK70:
Bende cok merak ediyorum bunu grupta kim ilk Doğum yapacak acaba😂
son adet tarihime göre girmiştim diye hatırlıyorum 3 hazirandı benim sat, teldeki uygulamalarda da o şekilde girili çünkü benim 99 gün kaldı diyor onda da :)
Canım hangi uygulamayı kullanıyorsun? Gerçi bizim aramızda sat ta iki gün var galiba benimde beş haziran sizi takip ediyorum ama😃😃

Bende cok merak ediyorum bunu grupta kim ilk Doğum yapacak acaba😂

Canım hangi uygulamayı kullanıyorsun? Gerçi bizim aramızda sat ta iki gün var galiba benimde beş haziran sizi takip ediyorum ama😃😃
Bakalım supriseee :dondurma:
Kullandığım uygulamalar;
happymom
hamilelik+
flo
pregnancy
dr.banuçiftçi

1 yemek kaşığı iç canım yemekten sonra sıkıntı olmaz
Tamam canim cok tesekkur ederim.
benim de yanma geçti bu deferde gece yatarken mide suyum ağzıma geliyor....dün baya bildiğiniz 3 yastıkla yattım iyice kafamı yükselttim...öbür türlü hiç rahat edemiyorum.
Bebek baski yapiyor sanirim,normal surecler ama hayat kalitesini kotu etkiliyor.
Gecmis olsun,bende de pazar gunu benzer vardi,benim pecetede belli belirsiz fark ettim,acile gittim,rahim uzunlugum sinirda oldugu icin ihmal etmek istemedim.

Beyaz leblebi at ağzına canım uyumadan. midedeki fazla asiti alarak öz suyunu emiyor daha rahat uyursun.

Kızlar bebişleriniz gün içinde hangi aralıklarda hareket ediyor hiç dikkat ettiniz mi ? Acaba doğduktan sonra da o aralıklarda mı uyanık olacaklar eğer öyleyse ben yandım :KK70: benim ki sabah ezanında başlıyor kahvaltıdan sonra duruluyor öğlen yemeği öncesi tekrar başlıyor sonra duruluyor bir de gece 10 dan sonra içerde şov yapıyor resmen :KK70:

Şimdi doktorumla tekrar konuştum kızlar, açlık insülin ve glukoz değerin gayet iyi ama dediğim gibi şeker yüklemesi tokluk sonuçların yüksek dedi. Takip çizelgemi attım, gayet iyi sonuçların bu şekilde devam et şimdilik dahiliyelik bir durum görünmüyor ne yapıyorsan böyle devam et dedi :21:
Canim bazilarinin asiri sikintili oluyor demek senin oyle degil.Bu da cok iyi. Kendi kendinin doktoru olmusun dahiliyeye de gitse yaptiklarini soyler zatebln. Ablammesela boyle taze ekmek geliyordu minnacik agzina atsa sekeri cok yukseliyordu.

Şimdi doktorumla tekrar konuştum kızlar, açlık insülin ve glukoz değerin gayet iyi ama dediğim gibi şeker yüklemesi tokluk sonuçların yüksek dedi. Takip çizelgemi attım, gayet iyi sonuçların bu şekilde devam et şimdilik dahiliyelik bir durum görünmüyor ne yapıyorsan böyle devam et dedi :21:
Gözün aydın canım çok sevindim

Kızlar bebişleriniz gün içinde hangi aralıklarda hareket ediyor hiç dikkat ettiniz mi ? Acaba doğduktan sonra da o aralıklarda mı uyanık olacaklar eğer öyleyse ben yandım :KK70: benim ki sabah ezanında başlıyor kahvaltıdan sonra duruluyor öğlen yemeği öncesi tekrar başlıyor sonra duruluyor bir de gece 10 dan sonra içerde şov yapıyor resmen :KK70:
Canım doktorum son randevuda 2 saat uyurlar sonra 8-9 hareket yaparlar mutlaka takip et dedi 4-5 saat hareketsizlikte hemen hastaneye gel dedi. Benim ki maşallah her dk varlığını hissettriyor😁 artık zaman veremiyorum her saat tekmeler havada uçuşuyor 😅 Ama bazı günler hafif bazı günler daha yoğun hissediyorum sanırım pozisyonundan 😇
Çok güçlendiler artık 😍😍

enfeksiyon belirtisi olabilir belki canım takip edip doktorunu bilgilendir istersen şuan vücudun hastalıktan dolayı da enfeksiyon yapmış olabilir
Evet cnm takip edeyorum simdilik iyi. Tahlil yaptirip haftaya idi kontrol gerekiyor ise bu hafta giderim ... Biraz da Ben korkuyorum,bi sey olcak diye...rahatim ama alttan boyle bi erken dogum korkusu da yasamiyor degilim!

Benim sabah namazin da hareket ediyor. Oglum da da oyleydi. Yeni dogdugunda da her zaman sabah ezan.okunurdu o da uyanirdi karnimda da iken de oyleydi😂Ama soyle bir sey vardi oğlum aksam 5 6 da uyuyordu ertesi gune kadar uyanmiyordu gunduzleri de hep uyuyordu uyanik saati cok azsi belki ondan sabah namazi uyaniyordu. Sonra zamanla duzeldi.

Tamam canim cok tesekkur ederim.

Bebek baski yapiyor sanirim,normal surecler ama hayat kalitesini kotu etkiliyor.

Gecmis olsun,bende de pazar gunu benzer vardi,benim pecetede belli belirsiz fark ettim,acile gittim,rahim uzunlugum sinirda oldugu icin ihmal etmek istemedim.
Tesekkur ederim. Benimki iyi. Bence minseo minseo nun dedigi gibi enfeksiyon olabilir. Simdilik yok. O yuzden rahatim ☺️🤲

Kizlar bazi bebekler de gece ile gunduzu karistiriyorlarmis😂Gunduz uyuyup gece hep uyanik. Benim yigenim de oyle olmustu.

Ben sizinle hem fikirim, bu yüzden pusette tam yatış özelliği tercih ettim.
Bebek arabasına uyumlu olacak şekilde aldım puseti.

Canım siz ne aldınız bebek arabası, puset? Belki önümüzdeki ay alırız biz de

Canım siz ne aldınız bebek arabası, puset? Belki önümüzdeki ay alırız biz de
Cybex puset aldık cloud z modelinde tam yatış özelliği mevcut. Fakat atom modellerinde değil, ona uyumlu olması içinde cybex araba tercih yaptık 🥰 diğer çocuklardan yok muydu ?

Cok tesekkur ederim arastiracagim o doktoruda♥️

27 aylik bir kizim var,kizimda 23-24. Haftalarda cikmisti tansiyonum sadece coraspirin kullanmistim.Doktor kontrollerinde tansiyonunuz olculmuyor muydu? Nasil 33. Haftada fark edildi🤔

Demekki doktorun daha temkinli,riske atmak istemiyor.Seker de cidden ciddi bir durum ama neyseki diyetle kontrol altina aliniyor.
Yani cok sık doktora gidemedim o dönem gittiğim zamanlarda da normaldi tansiyon. Şeker yuklemesi yaptınız mi bundada?

X