2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
ben ikisini de kullandım, sling ufakken çok iyi oluyor bir haftalık 15 günlük 40 günlük...ama sonra genelde kanguru daha rahat oluyor....biz 1 yaşına kadar sonra kanguru kullandık
canım kanguru belde ağrı yapıyor mu? eşimin de benim de belimizde sıkıntı var ama ben oglumu okula götürürken kanguru kullanırım diye düşündüm, koca travel sistem arabayı her sabah aksam cıkarmak zor geliyor, oturdugumuz yerde cok yokuş var. eşim de almayalım belin daha kötü olur diyor, kararsız kaldım

evet ben de dün 100 gün görmüştüm sevinmiştim :) bizim seninle dogum tarihi aynı görünüyor ama sat tarihleri farklı, acaba sen ultrason ölçümünde cıkan tarihe göre mi girdin buraya dogum tarihini :)
son adet tarihime göre girmiştim diye hatırlıyorum 3 hazirandı benim sat, teldeki uygulamalarda da o şekilde girili çünkü benim 99 gün kaldı diyor onda da :)

Yok canım ya o günde anlatmıştım zaten sadece içeceği içip 1 saat sonra baktılar açlığa o kadar. 2 kere girdim sordum odaya benden daha kan almıcak mısınız diye hayır bu kadar sadece dedi yani bide üniversite hastenesi işleyişi bilirler diye düşünüyorum 🤔🤦‍♀️
Canim o 108 bence icecegi ictikten 1 saat sonraki sonucundur. Yoksa aclik olsa yuksek ki 108. Icecekle olan olcum iste 108.Ben ilk hamileligimde sabah icim cok bayilinca 1 tane sadece 1 tane biskuvi yemistim sekerim 108 cikinca doktorum yuksek cikmis demisti. Ben de itiraf etmistim biskuvi yedigimi😀

son adet tarihime göre girmiştim diye hatırlıyorum 3 hazirandı benim sat, teldeki uygulamalarda da o şekilde girili çünkü benim 99 gün kaldı diyor onda da :)
çok ilginç benim de uygulamada aynı ama sat 1 haziran, neyse birkaç gün farketmez, ne erken ne geç tam vaktinde gelsinler inşallah :)

Canim o 108 bence icecegi ictikten 1 saat sonraki sonucundur. Yoksa aclik olsa yuksek ki 108. Icecekle olan olcum iste 108.Ben ilk hamileligimde sabah icim cok bayilinca 1 tane sadece 1 tane biskuvi yemistim sekerim 108 cikinca doktorum yuksek cikmis demisti. Ben de itiraf etmistim biskuvi yedigimi😀
senin orucu yemişsin ama :KK70: ee sonra naptınız bu sayılmaz çünkü :)

Benim de 2. saat tokluk düşmeye başladı :KK49: Cumartesi dahiliyeye gidicem bakalım ne yorum yapacak :KK76:

Eklentiler

• 22222.png
    22222.png
    11,2 KB · Görüntüleme: 39
senin orucu yemişsin ama :KK70: ee sonra naptınız bu sayılmaz çünkü :)
Benim seker testi degildi canim. Genel kan degerlerime aile hekimim bakacakti😂Bir de utanmadan ama bir tane sadece o da demisti olsun 1 tane yeter sekerini yukseltmek icin😂Doktor zaten suphelendi dedi sen de seker oldugunu sanmiyorum bir sey mi yedin dedi😀

3 trimestera girerken herkese selam hanımlar☺️🧿 artık bazı durumlarda ötürü uyuyamıyorum ve telefonu alıp bakmaya bile halim yok o yüzden siteye giremiyorum başlayan yeni agrılar sancılar artık yokluyor legen kemiklerim agrıyor, bebek hareketleri arttı, Baldır tarafında kramplar, zor nefes alma, kalp atışı hızlandı, baş dönmesi doktor normal dedi herşey ama ben kendimi bitkin hissediyorum 🥴😳

Şimdi doktorumla tekrar konuştum kızlar, açlık insülin ve glukoz değerin gayet iyi ama dediğim gibi şeker yüklemesi tokluk sonuçların yüksek dedi. Takip çizelgemi attım, gayet iyi sonuçların bu şekilde devam et şimdilik dahiliyelik bir durum görünmüyor ne yapıyorsan böyle devam et dedi :21:

Şimdi doktorumla tekrar konuştum kızlar, açlık insülin ve glukoz değerin gayet iyi ama dediğim gibi şeker yüklemesi tokluk sonuçların yüksek dedi. Takip çizelgemi attım, gayet iyi sonuçların bu şekilde devam et şimdilik dahiliyelik bir durum görünmüyor ne yapıyorsan böyle devam et dedi :21:
çok sevindim canım gözün aydın :halay:

Benim seker testi degildi canim. Genel kan degerlerime aile hekimim bakacakti😂Bir de utanmadan ama bir tane sadece o da demisti olsun 1 tane yeter sekerini yukseltmek icin😂Doktor zaten suphelendi dedi sen de seker oldugunu sanmiyorum bir sey mi yedin dedi😀
o hatayı ben de yapmıştım bi zamanlar, ama o zaman doktorun açlık değeri bakacağını bilmiyordum şeker yemiştim sabah midem bulandı diye yüksek çıkmıştı benim de baya sonra şeker yedim ama ben demiştim :KK70:

3 trimestera girerken herkese selam hanımlar☺️🧿 artık bazı durumlarda ötürü uyuyamıyorum ve telefonu alıp bakmaya bile halim yok o yüzden siteye giremiyorum başlayan yeni agrılar sancılar artık yokluyor legen kemiklerim agrıyor, bebek hareketleri arttı, Baldır tarafında kramplar, zor nefes alma, kalp atışı hızlandı, baş dönmesi doktor normal dedi herşey ama ben kendimi bitkin hissediyorum 🥴😳
Magnezyum+egzersiz ağrılara birebir canım magnezyumu günde 2 ye çıkardığım ve egzersizlere başladığım günden beri yeniden doğmuş gibiyim valla mışıl mışıl uyuyorum geceleri :KK49: Nefes darlığı ve baş dönmesi de bence gayet normal kan basıncı ile alakalı

sağol canım önerin için o zaman ikisini de alıcaz gibi görünüyor :)
bebek arabası da çok kullanılıyor, tercih meselesi...ama ne kadar gezeceğine ve mobil olduğuna göre de değişir, biz aşırı geziyorduk, ben yurt dışında doğum yaptmıştım, 1 haftalıkken okyanusa plaja gitmiş, 14 günlükten hallowen şenliklerine katılmıştık :KK70: doktor de hergün bebek arabası ile gezdirin demişti doğduğu günden itibaren...yani az çıkarım çok gezmem sadece bebeğe hava aldırırım diyorsan bence bebek arabası bile yeterli belki sling o zaman gerekesiz olabilir.

Kizlar midem cok kotu yaniyor,gaviscon var evde ama hic kullanmadim,yemekten hemen sonra icilir mi? Olcek olarak ne kadar icmek lazim.Doktoruma yazsam aksama doner ancak

bebek arabası da çok kullanılıyor, tercih meselesi...ama ne kadar gezeceğine ve mobil olduğuna göre de değişir, biz aşırı geziyorduk, ben yurt dışında doğum yaptmıştım, 1 haftalıkken okyanusa plaja gitmiş, 14 günlükten hallowen şenliklerine katılmıştık :KK70: doktor de hergün bebek arabası ile gezdirin demişti doğduğu günden itibaren...yani az çıkarım çok gezmem sadece bebeğe hava aldırırım diyorsan bence bebek arabası bile yeterli belki sling o zaman gerekesiz olabilir.
Aynen canım haklısın zaten acele etmicem kanguru için falan bakarım sakin bi bebek olur slinge bile gerek kalmaz, ama gazlı, kolikli bebeklerde baya sakinleştirici etkisi oluyormuş öyle olursa alırım hemen bi tane :)

X