2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benimde ucunda beyaz şey var korkuyorum ellemiyorum sen nasıl çıkarıyorsun acır falan
Yok duşta yumuşuyor çekiyorım huylanıyorum çekerken hiç sevmiyorum böyle şeyleri ama mecbur işte böyle ne gibi desem sanki oyun hamuru gibi beyaz o kıvamlarda orada toplanmış çok küçük ama tutup çekiyorum hemen geliyor.

İnşallah en kısa sürede geçer uzun sürmez canım.

Insallah canim parol iciyorum ona ragmen atesim dusmuyor. 38.1 civarinda hep yukselirse diye uyku da uyuyamiyorum. Eşimde covidden cok korkuyo yanaşmıyor yardimci olamiyor. Caresiz kaldim odada
Çok geçmiş olsun canım ben de 7.haftandayken olmuştum Covit ilk 3 gün ateşim hep 39/40tı sabah akşam serum taktırdım günde 3 tane parol içtim başka ilaç kullanmadı. Baş Ağrısı eklem ağrıları aşırı derecede şiddetliydi yürüyemiyordum eklem ağrılarından. Ama çok şükür bebeğe bişi olmadı. Senin de olmaz merak etme stres yapma sakın çok geçmiş olsun Tekrardan cnm

Insallah canim parol iciyorum ona ragmen atesim dusmuyor. 38.1 civarinda hep yukselirse diye uyku da uyuyamiyorum. Eşimde covidden cok korkuyo yanaşmıyor yardimci olamiyor. Caresiz kaldim odada
Nasil oldun canim hic yazmadin buraya merak ettim. İnsallah iyisindir.

İyi akşamlar kızlar. Kan pihtilasmasi problemi yaşayan varmi. Benim ilk kez başıma geliyor d dimer 1100 cikmis doktor aspirin verdi sadece.

Canim yatisin yapilmadi mi.Kendi.doktorunu aramadin mi? Doktor kontrolunde atlatirsin cok cok gecmis olsun.Bir cok insanin.suyu geldigi halde bebegini sag salim.kucagina aliyorlar
Kuzum yok yapilcakti devlet hastanesinde kendi doktorumu aradim baska hastaneye yonlendirdi orda serum vs vuruldu bugun o kontrol edip karar vericekti ki covid cikinca negatif olunca kontrol ederim dedi karantinadasin zaten dedi. Suyun artarsa goruselim dedi suyum damla damla geliyor ama netten sızıntı bile iyi degil yazilmis

Kuzum serumu hastaneye mi gidip taktirdin ozele mi gittin hastane kabul etti mi

Arkadasim covidsin karantinadasin hastane de kabul etmez dedi bana :/

İyi akşamlar kızlar. Kan pihtilasmasi problemi yaşayan varmi. Benim ilk kez başıma geliyor d dimer 1100 cikmis doktor aspirin verdi sadece.
canım bende kan pıhtılaşması var ama tombofili testim mthfr heterozigot aslında hasta değil de taşıyıcıyım bu dediğin değeri bilmiyorum ama kan sulandırıcı iğne kullanıyorum .

Kuzum hala ayniyim ayaklarim havada wc disinda ayaga kalkmiyorum atesim ve belirtilerim de artti
Yani canim senin bir.hastane de yatisinin yapilmasi lazim. Su sizintisi var sonucta bu da enfeksiyona acik hale getirilir. Ev de bekleme. Git devlet hastanesinin acilinden giris yap yatis verirler.

Yani canim senin bir.hastane de yatisinin yapilmasi lazim. Su sizintisi var sonucta bu da enfeksiyona acik hale getirilir. Ev de bekleme. Git devlet hastanesinin acilinden giris yap yatis verirler.
Bildigim kadariyla eczaneden ped aliniyor bu sizintiyi takip etmek icin. Doktorun soyledi mi bilmiyorum da. Neyse canim hem covit hem.suyun icin her gun havuc suyu sikip iç.

canım bu biraz daha lapa gibi oluyor, ben diğerini daha çok seviyorum, standart eti lifalif yulaf ezmesini....ama bunu beğenirsen bunla devam et tercih meselesi tabi

Kizlar gecenlerde coraspirin ac mi tok mu icilir konusu konusulmustu,perinatolog coraspirin veya ecopirin aksam saat 22.00 civari icilmesini tavsiye etti,daha etkili oluyormus,kullanan arkadaslara da fikir olsun.

Ayy bende huylanıyorum dokunamıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…