2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yulafı akşamdan süte koyup sabaha kadar yumşamasını sağlardım eskiden hamile kaldığımda aldım tüketemedim, dediğiniz tarife bakarak tekrar el atacam bu besine. Gerçekten çok teşekkür ederim gününü yakalıcam bu kızın

Sende arastırıp begenip kullanmışsındır canım sana güvenıyorum bende bu konuda farkındalığı bilgisi yüksek birisin belli ,doktoruma danısacagım uygun bulursa bende elenatal 2 kullanmak isterim
Elenatal 2 kullanıyorum canım ben, hamile kalmadan önce imom kullandırtıyordu doktorum kahverengi paketi. Hamile kalınca elenatal 1 ile başladım 12. haftadan sonra elenatal 2 ye geçtik

Sende arastırıp begenip kullanmışsındır canım sana güvenıyorum bende bu konuda farkındalığı bilgisi yüksek birisin belli ,doktoruma danısacagım uygun bulursa bende elenatal 2 kullanmak isterim
Canım içeriği bizim için yeterli bir takviye ocean mummy ile aynı içerikleri. Senin kullandığında fena değil ama bunlar bi tık daha iyi gebelik dönemi için. Sor bakalım doktoruna canım takviyeler aslında bebekten ziyade bizim için önemli sürekli bebek bizden çektiği için vücudumuzu yenilememiz lazım zaten doğum sonrası da belli bir süre kullanıcaz bu takviyeleri.

Kızlar bende gece hissettim depremi istanbulda. Bebiş tekmeliyor sandım bazı geceler sarsılıp uyanıyorum çok şükür herkes iyiymiş bugunde sağlık ocağında tetenozumu oldum. Cumada kontrolum var. Hepimize geçmiş olsun

öyle de tam böyle birbiri ile birleşmiyor süt ile yulaf...dediğim gibi yapın ılık ılık yiyin bayılacaksınız, acayipte tok tutuyor...

Kızlar bugün bebişin ayakları hep kasıklarımda pıt pıt vuruyor kafası da midemin altında midem cayır cayır yine :) İlk kez kasıklarımda bu kadar yoğun hissettim, sizde de oluyor mu ?
Canim benim mide bulantim var ve dedigin gibi midem de iyi degil. Bundan mi ki? Aksam disimi zor fircaladim...

Canim benim mide bulantim var ve dedigin gibi midem de iyi degil. Bundan mi ki? Aksam disimi zor fircaladim...
Muhtemelen kuzum doktor ultrasonda da gösterdi kafasını midemin altına sokmuştu. Hissediyorum zaten bu pozisyona gelince midem yanmaya başlıyor mideye baskı oluyormuş.

Bugün benim de kontrolüm vardı, muayene ücretine zam gelmiş. Genel bir şey mi acaba
100 ml lik glikosol diyeceksin canım eczacı veriyor. Şöyle bişey.
Bugun yaptırdım, mor olanı tadı çok güzeldo
Canım ben sabah 1 bardak süte , 3 yemek kaşığı yulaf atıp pişiriyorum koyulaşana kadar tatli istersen 1 tatlı kaşığı bal, üstünne muz ve ceviz seviyorum ben

Kızlar bugün bebişin ayakları hep kasıklarımda pıt pıt vuruyor kafası da midemin altında midem cayır cayır yine :) İlk kez kasıklarımda bu kadar yoğun hissettim, sizde de oluyor mu ?
Benım 4 gün önce gece oldu lavaboya uyandım karnıma bakıp napıyosun dedim cunku ayakları ile vajinama dogru tekmeler atıyordu yaramaz sonra 1 gün sonra pozisyon değiştirdi sanırım yanlarda hissetmeye devam ettim pazartesi doktora soyledim olanı güldü afacan dedi

2-3 haftaya yer bulamıcaklar kendilerine şimdi keyifleri gıcır

öyle de tam böyle birbiri ile birleşmiyor süt ile yulaf...dediğim gibi yapın ılık ılık yiyin bayılacaksınız, acayipte tok tutuyor...
Senin önerin üzerine gittim yeni yulaf aldım☺ evdeki 5 aydır paketi açık diye içime sinmedi.
Bu ince öğütüşmüşlerden aldım canım, hazırlaması daha kolay olur diye düşünüyorum

Sabah başlıyorum yulaf besinimize canım teşekkürler

Dün gece de benim bebiş kasıklarıma vajinamın tam orta üstüne ritmik vurdu, dedim annem biraz yukarı çık napıyosun aşağıdaşimdi biraz daha yukarıda hissediyorum.

Dün gece de benim bebiş kasıklarıma vajinamın tam orta üstüne ritmik vurdu, dedim annem biraz yukarı çık napıyosun aşağıdaşimdi biraz daha yukarıda hissediyorum.

Benimki de dun en asagiya kadar indi. Bir dk durmadi. O kadar hareketliydi ki tv izliyorum bir turlu dikkatimi veremedim. En sonunda "Aaaa bi dk dur oglum" diye istemsiz kizdim sonra da karnimdaki bebege kizdigimi fark ettim

Bende de genelde o pozisyonda canım vuruyor aşağıya doğru midemde aynı şekilde yemek yediğimde zar zor sindiriyorum aşırı yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…