2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar çok kritik sürecteyim Allahım sabır verir insallah bana. Bugun cok hasta uyandim ama birden kusarken su geldi ama sadece kusmadan oksurmeden kaynakli kasilmalarda. Devlet hastanesi suyun geliyo yatis yapcaz dedi daha 25 haftalik bebegim hemen kendi dr umu aradim ozel bir hastaneye gozuktuk o da cok az sivi var ama onemli degil dedi yarin kendi dr un karar verir dedi. Su saat oldu stresten uyuyamazken covid test sonucumun pozitif oldugunu ogrendim. Kendi doktorumda baya yasli birisi kimseyi riske atmak istemiyorum ancak bende kritik bir noktadayim nolur dualarinizi esirgemeyin benden 🙏
Cok gecmıs olsun,şu durumda zor biliyorum ama bol sıvı tüketmeye çalış, kendini strese sokma,dualarımız seninle..

Kızlar çok kritik sürecteyim Allahım sabır verir insallah bana. Bugun cok hasta uyandim ama birden kusarken su geldi ama sadece kusmadan oksurmeden kaynakli kasilmalarda. Devlet hastanesi suyun geliyo yatis yapcaz dedi daha 25 haftalik bebegim hemen kendi dr umu aradim ozel bir hastaneye gozuktuk o da cok az sivi var ama onemli degil dedi yarin kendi dr un karar verir dedi. Su saat oldu stresten uyuyamazken covid test sonucumun pozitif oldugunu ogrendim. Kendi doktorumda baya yasli birisi kimseyi riske atmak istemiyorum ancak bende kritik bir noktadayim nolur dualarinizi esirgemeyin benden 🙏
Allah yardımcınız olsun, inşallah iyi haberler alırsınız 🙏🏼biliyorum zor oluyor ama sakinleşmeye çalışmak şu an yapabileceğiniz en iyi şey sizin için.

Allah yardımcın olsun dualarımız seninle umarım güzel haberler alırsın bugün. Bi perinatologa da görün istersen. Covid semptomlarından sonra mı başladı bu su gelme olayı ? :KK43:

Kızlar selam şuan hangi vitamını kullanıyorsunuz acaba ben imom omega kullanıyordumda bitti yenisini alacagım öneriniz var mı doktorumada sorup o şekilde almak isterim

Canim cok hasta uyandim normalde seker tahlili verecektim ancak gidemedim bile. Surekli kusma ates vs oldu kusarken sıvı gelip duruyordu izmirde arastirma hastanesine gittim aciline yakin evime diye gitmez olaydim yatışım yapılcakti suyun geliyo denildi ki sadece kusarken geliyordu yarin dogum denildi! Hemen ordan cikip baska bir hastaneye gittim simdilik su gelmesi yok denildi. 1 litre serum vuruldu. Kendi doktorumda yarin hemen gel karar verelim dedi simdi hep yatiyorum kendimde degilim dua edin yarin hersey yolunda ciksin lutfen🙏
çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah acil şifalar versin inşallah biran önce iyileşirsin, kendi doktoruna biran önce git canım araya alsın.

Çok gecmiş olsun , allah acil şifalar versin. suyu içinde iyi bir doktor bulursanız o en iyi sekılde yonlendırecektir cooook gecmiş olsun Allah saglıkla kucagınıza almanızı nasip etsın

Allah şifa versin canım tez zamanda iyileş inşallah. Üzme kendini geçicek inşallah bugünlerde 🤲🏻
Insallah canim parol iciyorum ona ragmen atesim dusmuyor. 38.1 civarinda hep yukselirse diye uyku da uyuyamiyorum. Eşimde covidden cok korkuyo yanaşmıyor yardimci olamiyor. Caresiz kaldim odada

Çok gecmiş olsun , allah acil şifalar versin. suyu içinde iyi bir doktor bulursanız o en iyi sekılde yonlendırecektir cooook gecmiş olsun Allah saglıkla kucagınıza almanızı nasip etsın
Amin cok tesekkur ederim izmirde covidken kimse bakmaya yanasmiyor boyle de atesim iniyo cikiyor daha da mi kotu iyi oluyor yavrum ne durumda bilmemek covidten daha cok yoruyoe

çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah acil şifalar versin inşallah biran önce iyileşirsin, kendi doktoruna biran önce git canım araya alsın.
O da asla oyle bir adam degil sorunum o randevuda bile maskesini hic indirmez sana indirtmez bayagi yasli cok takintili covide kabul etmicek kesin beni :/

Allah yardımcın olsun dualarımız seninle umarım güzel haberler alırsın bugün. Bi perinatologa da görün istersen. Covid semptomlarından sonra mı başladı bu su gelme olayı ?
Amin bitanem insallah covidken perinatolog bakar mi ki acaba. Ben ilk gribim sandim kimse test yapmayinca parasiyla ozelde ben test oldum sabaha karsi pozitif sonucum geldi ama covidden mi kusma oksurmeye bagli kasilmalardan mi hic bilmiyom kuzu

Bugün dr gittik midemi üşütmüşüm çok kötüydüm. İlaç yazdı mide bulantısı için. İnş işe yarar. Bebeğede baktı 493 gr 24 cm di. 23. Haftadayız daha. 32. Haftada mı izne ayrılıyorduk bilen var mı ? Pandemi de 24 olmuştu, şimdi ne durumda acaba? Kızlar kilo boy nasıl sizce ??? Bi de çocuk ne yersem kilo alır bilginiz var mı ???
geçmiş olsun canım.ben de 21.haftadayım 420gr ağırlığı. 32+0 da doğum iznine ayrılınıyo. ceviz,badem,muz,kaşar bunlar bebeğe kilo aldırır diye duydum.

Insallah canim parol iciyorum ona ragmen atesim dusmuyor. 38.1 civarinda hep yukselirse diye uyku da uyuyamiyorum. Eşimde covidden cok korkuyo yanaşmıyor yardimci olamiyor. Caresiz kaldim odada
eşin ve sen maske taktıgınız sürece eşinin endişe etmesine gerek yok, odaları iyi havalandırın. tavuk suyu çorba filan alsın yapamıyorsa da, sıvı tüketimine dikkat et canım. bir de covid icin C& D vitamini takviyesi yararlı oluyor ama doktoruna danışsan iyi olur ne yapabileceğini.
doktorun kabul etmiyorsa hemen baska bir doktor bul canım, senin ve bebegin durumunun acil kontrol edilmesi lazım

Kızlar selam şuan hangi vitamını kullanıyorsunuz acaba ben imom omega kullanıyordumda bitti yenisini alacagım öneriniz var mı doktorumada sorup o şekilde almak isterim
Elenatal 2 kullanıyorum canım ben, hamile kalmadan önce imom kullandırtıyordu doktorum kahverengi paketi. Hamile kalınca elenatal 1 ile başladım 12. haftadan sonra elenatal 2 ye geçtik

Canim yatisin yapilmadi mi.Kendi.doktorunu aramadin mi? Doktor kontrolunde atlatirsin cok cok gecmis olsun.Bir cok insanin.suyu geldigi halde bebegini sag salim.kucagina aliyorlar

X