2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bu da çok güzelmiş ben de bunun kemer şeklinde olanı var.

Canım e bebek Perşembeden pazar gününe çok güzel indirimleri var. Geçen hafta emzirme sütyeni atleti falan aldım ben 53 tl den . Bayağı ürünlerde vardı. Orayı uygulamasından takip edebilirsin kargosu da çok hızlı
O emzirme atletlerini hic kullanmadim.Meme kısmi dolgulu mu.Onu takinca sutyen takmaya gerek yok mu

Yapmadim canim. Oyle siradan hepimizin yedigi ictigi seyler. Ben bol su icmeye bağlamistim acikcasi. Bazen de oldu mu oluyor. Sut işi nasip işi ya. Stres falan yapmadim. Hic sutum olmaz gibi dusunmedim. Dogum sonrasi da bakimim çok iyi oldu kayinvalidem, eşim etrafimda her seyimi yapiyorlardi. Kayinpederim kemikli kuzu eti falan alip dolapi.doldurmustu onunla corbalar falan yapmislardi.
Ben de nasip oldugunu düşünüyorum canım. benim 20-25 maddelik listem vardı sütüm artsın diye denemedigim şey kalmamıstı, kısmen faydalı oldu bazı yiyecekler ama entropii entropii nin söylediklerine katılıyorum, uyuyabildiğim ve sağabildigim zaman artıyordu. benim şansıma yalnızdım tamamen ve ilk çocuk acemilik, lohusa sendromunu da biraz tavan yaşadım maalesef. psikoloji de cok önemli bu dönemde.

yeri gelmişken, e-bebekten humana still tea kullanmıstım dogumdan hemen sonra bir de markalarını hatırlamıyorum suan ama malt içecekleri kullanmıstım nispeten artırmıstı, yeni anne olacak olanlar araştırabilir. ozaman gelince yine birbirimize önerilerde bulunuruz tabi ama her bünye farklı, birimize iyi gelen birimizde işe yaramayabiliyor. inşallah hepimizin bol bol sütü olur, olumlu düşünelim her zaman :)

Ben de nasip oldugunu düşünüyorum canım. benim 20-25 maddelik listem vardı sütüm artsın diye denemedigim şey kalmamıstı, kısmen faydalı oldu bazı yiyecekler ama entropii entropii nin söylediklerine katılıyorum, uyuyabildiğim ve sağabildigim zaman artıyordu. benim şansıma yalnızdım tamamen ve ilk çocuk acemilik, lohusa sendromunu da biraz tavan yaşadım maalesef. psikoloji de cok önemli bu dönemde.

yeri gelmişken, e-bebekten humana still tea kullanmıstım dogumdan hemen sonra bir de markalarını hatırlamıyorum suan ama malt içecekleri kullanmıstım nispeten artırmıstı, yeni anne olacak olanlar araştırabilir. ozaman gelince yine birbirimize önerilerde bulunuruz tabi ama her bünye farklı, birimize iyi gelen birimizde işe yaramayabiliyor. inşallah hepimizin bol bol sütü olur, olumlu düşünelim her zaman :)
bu vitamin de çok etkiliymiş canım süt için aklımızda olsun

bu vitamin de çok etkiliymiş canım süt için aklımızda olsun

bunu da kullanmıstım :) genel olarak dengeli, sağlıklı beslendiğin zaman, yeterli uyudugun ve sıvı tükettiğin zaman sütün olur aslında. bir de benim doktorum dogum sonrası da vitaminlere devam ettirmişti, hem emzirdiğimiz icin vucudun ihtiyacı fazla hem de bebege de faydalı vitaminler geçsin diye.

bunu da kullanmıstım :) genel olarak dengeli, sağlıklı beslendiğin zaman, yeterli uyudugun ve sıvı tükettiğin zaman sütün olur aslında. bir de benim doktorum dogum sonrası da vitaminlere devam ettirmişti, hem emzirdiğimiz icin vucudun ihtiyacı fazla hem de bebege de faydalı vitaminler geçsin diye.
Aynen benim de vitaminlere devam ettirmisti. Ya benimbdogum sonrasi yanlis hatirlamiyorsam.2 3 ay sonra boyle avuc avuc saclarim dokuldu.Ama nasil anlatamam siz de oldu mu.

Aynen benim de vitaminlere devam ettirmisti. Ya benimbdogum sonrasi yanlis hatirlamiyorsam.2 3 ay sonra boyle avuc avuc saclarim dokuldu.Ama nasil anlatamam siz de oldu mu.

Saç dökülmesi, doğumlardan sonra benim de çok yaşadığım bir sıkıntıdır maalesef. Değişen hormonlar, doğumda ve emzirmeyle kaybedilen değerler etkiliyor sanırım. Doğumdan sonra saçları kısacık kestiriyorum genelde 💇🏻‍♀️

Saç dökülmesi, doğumlardan sonra benim de çok yaşadığım bir sıkıntıdır maalesef. Değişen hormonlar, doğumda ve emzirmeyle kaybedilen değerler etkiliyor sanırım. Doğumdan sonra saçları kısacık kestiriyorum genelde 💇🏻‍♀️
Aynen oyle. Benim saclarim normal de kalindir ama kel olacagim diye korktum😂Ama biraz onden zayiflatti ya umarim bunda oyle.olmaz

Bugün dr gittik midemi üşütmüşüm çok kötüydüm. İlaç yazdı mide bulantısı için. İnş işe yarar. Bebeğede baktı 493 gr 24 cm di. 23. Haftadayız daha. 32. Haftada mı izne ayrılıyorduk bilen var mı ? Pandemi de 24 olmuştu, şimdi ne durumda acaba? Kızlar kilo boy nasıl sizce ??? Bi de çocuk ne yersem kilo alır bilginiz var mı ???

evet benim de olmustu. aslında günde 100 tele kadar dökülmesi normal ama hamilelikte az döküldüğü icin belki sonrasında öyle cok gibi gelmiştir bize bilmiyorum

karnı moraranlar var bu tekmelerden :KK70: maşallah kuzuya :nazar:
Aa morarma mı ilk defa duydum bunu eyvah eyvah 😂 Ama korkutuyor beni biraz. Perinatolog da iri bebek dediğimiz bebeklerden dedi , içeriden de güm güm vurunca strese giriyorum nasıl normal doğururum bu çocuğu dombili olursa diye ama sağlıklı olsun yeter tabi.

Normal bir dokulme degil boyle kopa kopa geliyordu.
anladım öyleyse fazlaymış.
hormonlarla birlikte bazı vitamin eksiklikleri de sebep oluyor. biyotin (b7), demir, C & D vit, çinko. bunlar için yumurta et, bakliyat, yağlı balıklar, turunçgiller ve yeşillikler tüketmek gerekiyor ya da takviye kullanmak.

O emzirme atletlerini hic kullanmadim.Meme kısmi dolgulu mu.Onu takinca sutyen takmaya gerek yok mu
Ben kizimda hastanede cok kullanmistim o emzirme atletlerimden,bence cok kullanisli,
Bugün dr gittik midemi üşütmüşüm çok kötüydüm. İlaç yazdı mide bulantısı için. İnş işe yarar. Bebeğede baktı 493 gr 24 cm di. 23. Haftadayız daha. 32. Haftada mı izne ayrılıyorduk bilen var mı ? Pandemi de 24 olmuştu, şimdi ne durumda acaba? Kızlar kilo boy nasıl sizce ??? Bi de çocuk ne yersem kilo alır bilginiz var mı ???
Bebeginizin kilosunu boyunu bence baskalariyla kiyaslayip strese girmeyin,her bebek kendine ozeldir.

32. Haftada izne ayriliyor, dilerseniz calisabilir raporu alip 37 ye kadar devam da edebilirsiniz tabi.

Benim ilk hamileliğimde son ayımda galiba akmaya başlamıştı hatta krem sürüyordum yapışıyordu sütyene. Ama hiç sıkıp ellemiyordum kendi kendine damla damla başlamıştı öyle yoğun olmuyordu sonra doğumda çocuk emmeye başlayınca gelmişti zaten. Bunda henüz başlamadı sadece ucunda beyazımsı bişi toplanıyor bazen duş alırken çıkarıyorum.
Benimde ucunda beyaz şey var korkuyorum ellemiyorum sen nasıl çıkarıyorsun acır falan 😂

Kızlar e bebekte indirim var hamile iç giyimde

Eklentiler

• Screenshot_20221122_203618_com.solidict.ebebek.jpg
    Screenshot_20221122_203618_com.solidict.ebebek.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 48
X