2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Cvp için teşekkürler kıyaslama için sormadım aslında genel anlamda kilosu boyu iyi mi diye sormuştum. 32’ye kadar zor dayanacağımı düşünüyorum

Kızlar iyi akşamlar,
Bugün detaylı ultrasonum vardı, fakat bebek 4 gün geride çıktı. Kan akışına bakıldı bebeğe giden besinde problem yoktu. Ama 4 gün geri çıkması sizce ne kadar problem olur?

Kızlar iyi akşamlar,
Bugün detaylı ultrasonum vardı, fakat bebek 4 gün geride çıktı. Kan akışına bakıldı bebeğe giden besinde problem yoktu. Ama 4 gün geri çıkması sizce ne kadar problem olur?
1 hafta önde veya 1 hafta geride olması çok ciddi değil diye bılıyorum ben , benım rahmi besleyen damarlarda uterin arterde centik varmıs bebege giden kan akımında sorun görülmedi bebek 1 hafta önden gıdıyor , her bebek kendine özgü oluyor gelişimi diye bılıyorum beslenmenize dikkat edin hazır işlenmiş gıdaları tüketmeyin balık bal yogurt meyve yiyin bol bol doktor ciddi bir durum görse sizi uyarırdı bence

Sizede çok geçmiş olsun. İnşallah atlatalım ve başka sıkıntılar yaşamayalım sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi

Sağol canım bizde zaten uzun zamandır alerji teşhisi vardı. Çoklu gıda. Bir süredir düzenli olarak prebiyotik kullanıyorduk, ara ara alerjen besin denemesi yapıyorduk çünkü anında vücut tepki veriyordu ordan alıyorduk, bir süre önce yine gıda denemesi yaptık vücut tepki vermeyince birkaç gün aralıkla tekrar verdik ve burun tıkanıklığı nefes problemi başladı. Doktor gıda alerjeni sebebi olduğunu söyledi. Vucutta tepki olmasa da vücut içi tepki göstermesi sonucu olmuş işte. Burun içi komple şiş, boğaz, bademcik, geniz bölgesi komple şişmiş, bu yüzden burun tıkanıklığı nefes alamama sorunu. Tekrar katı diyete dönüş yaptık. Uzun bir dönem gıda denemesi yapmaya cesaret edemem sanıyorum çünkü cok korktum nebulizator de fayda etmiyor rinitte çünkü sümük vs yok ki. Rinit için burun spreyi, alerji şurubu, ampul ve hipertonik kullanıyoruz bir an önce düzelir umarım ya. Evet haklısınız burun mukustan dolayı kapalı ise serum fizyojik çok işe yarıyor açıyor ama bizde mukustan kaynaklı tıkanıklık yok. Burun içi ve boğazda ödemden dolayı sismeden kaynaklı tıkanıklık var.

Sağol canım inşallah geçer bir an önce. Kaç gündüz gece adam akıllı uyuyamıyorum çünkü nefes alamadığı için bazen uyku apnesi geçirir gibi oluyor nefes almayı bırakıyor elim karnında uyuyorum resmen 5 dakikada bir kontrol ediyorum nerdeyse. Neyse geçici olsun da ben uykusuz kalsam da olur.
Bizde de uzun sürmez umarım ya bir an önce geçer. size de çok geçmiş olsun....

Benim tek fayda eden şey her gun duzenli biogai gaz damlasi vermek oldu baska da bir sey fayda etmedi. Bazilarina o da fayda etmiyormus. insallah gazli bebekler olmazlar cok zor gaz işiAllahtan benimki gece uyuyordu.
Biogai gaz damlası bizde hiç ama hiç etki etmedi. Sab simplex kullandık uzun süre gazlı bebek zor gerçekten ay inşallah olmaz yaaa

Evet dediğin gibi sanırım daha iyi beslenmem lazım. Çevremdeki Herkesin iştahı açılır hamilelikte bende hiç değişiklik yok. Hamile kalmadan önce neysem o.
Daha çok düzgün bir programla Yemeye çalışayım bakalım, İnşallah 2 hafta sonra gittiğimde ara kapanmış olur. Teşekkür ederim.

Kızlar iyi akşamlar,
1 hafta önde yada 1 hafta geride olması çok sorun değil diye biliyorum canım zaten önemli birşey olsa doktor mutlaka söylerdi stres yapma kendine ve bebeğe diğer kontrolde normal haftasında yada önde bile çıkabilir canım

Ayy inşallah düzgün zamanlı çıkar birdahakine kadar daha iyit bakacam kendime.
Formlarda okudum da haftasını yakalaması için anneye nesquik öneren doktorlar varmış, şaşırdım doğrusu, sence varmıdır bir doğruluk payı.

Bebek kilo alsın diye daha çok muz badem ceviz öneriyorlar canım onları dene bence

Canim cok hasta uyandim normalde seker tahlili verecektim ancak gidemedim bile. Surekli kusma ates vs oldu kusarken sıvı gelip duruyordu izmirde arastirma hastanesine gittim aciline yakin evime diye gitmez olaydim yatışım yapılcakti suyun geliyo denildi ki sadece kusarken geliyordu yarin dogum denildi! Hemen ordan cikip baska bir hastaneye gittim simdilik su gelmesi yok denildi. 1 litre serum vuruldu. Kendi doktorumda yarin hemen gel karar verelim dedi simdi hep yatiyorum kendimde degilim dua edin yarin hersey yolunda ciksin lutfen

Kızlar çok kritik sürecteyim Allahım sabır verir insallah bana. Bugun cok hasta uyandim ama birden kusarken su geldi ama sadece kusmadan oksurmeden kaynakli kasilmalarda. Devlet hastanesi suyun geliyo yatis yapcaz dedi daha 25 haftalik bebegim hemen kendi dr umu aradim ozel bir hastaneye gozuktuk o da cok az sivi var ama onemli degil dedi yarin kendi dr un karar verir dedi. Su saat oldu stresten uyuyamazken covid test sonucumun pozitif oldugunu ogrendim. Kendi doktorumda baya yasli birisi kimseyi riske atmak istemiyorum ancak bende kritik bir noktadayim nolur dualarinizi esirgemeyin benden

Allah şifa versin canım tez zamanda iyileş inşallah. Üzme kendini geçicek inşallah bugünlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…