O emzirme atletlerini hic kullanmadim.Meme kısmi dolgulu mu.Onu takinca sutyen takmaya gerek yok muBu da çok güzelmiş ben de bunun kemer şeklinde olanı var.
Canım e bebek Perşembeden pazar gününe çok güzel indirimleri var. Geçen hafta emzirme sütyeni atleti falan aldım ben 53 tl den . Bayağı ürünlerde vardı. Orayı uygulamasından takip edebilirsin kargosu da çok hızlı
Ben de nasip oldugunu düşünüyorum canım. benim 20-25 maddelik listem vardı sütüm artsın diye denemedigim şey kalmamıstı, kısmen faydalı oldu bazı yiyecekler amaYapmadim canim. Oyle siradan hepimizin yedigi ictigi seyler. Ben bol su icmeye bağlamistim acikcasi. Bazen de oldu mu oluyor. Sut işi nasip işi ya. Stres falan yapmadim. Hic sutum olmaz gibi dusunmedim. Dogum sonrasi da bakimim çok iyi oldu kayinvalidem, eşim etrafimda her seyimi yapiyorlardi. Kayinpederim kemikli kuzu eti falan alip dolapi.doldurmustu onunla corbalar falan yapmislardi.
bu vitamin de çok etkiliymiş canım süt için aklımızda olsunBen de nasip oldugunu düşünüyorum canım. benim 20-25 maddelik listem vardı sütüm artsın diye denemedigim şey kalmamıstı, kısmen faydalı oldu bazı yiyecekler amaentropii nin söylediklerine katılıyorum, uyuyabildiğim ve sağabildigim zaman artıyordu. benim şansıma yalnızdım tamamen ve ilk çocuk acemilik, lohusa sendromunu da biraz tavan yaşadım maalesef. psikoloji de cok önemli bu dönemde.
yeri gelmişken, e-bebekten humana still tea kullanmıstım dogumdan hemen sonra bir de markalarını hatırlamıyorum suan ama malt içecekleri kullanmıstım nispeten artırmıstı, yeni anne olacak olanlar araştırabilir. ozaman gelince yine birbirimize önerilerde bulunuruz tabi ama her bünye farklı, birimize iyi gelen birimizde işe yaramayabiliyor. inşallah hepimizin bol bol sütü olur, olumlu düşünelim her zaman :)
bunu da kullanmıstım :) genel olarak dengeli, sağlıklı beslendiğin zaman, yeterli uyudugun ve sıvı tükettiğin zaman sütün olur aslında. bir de benim doktorum dogum sonrası da vitaminlere devam ettirmişti, hem emzirdiğimiz icin vucudun ihtiyacı fazla hem de bebege de faydalı vitaminler geçsin diye.bu vitamin de çok etkiliymiş canım süt için aklımızda olsun
Brewer’s Yeast with Vitamin B12 | Özel takviyeler | Solgar Vitamin
Solgar Brewer’s Yeast with Vitamin B12 ürün içerikleri, kullanım bilgisi ve ek bilgiler.solgar.com.tr
Çok duru söylemesi kolay naif bir isim bence çok güzelKızlar Nil ismi nasil sizce
Aynen benim de vitaminlere devam ettirmisti. Ya benimbdogum sonrasi yanlis hatirlamiyorsam.2 3 ay sonra boyle avuc avuc saclarim dokuldu.Ama nasil anlatamam siz de oldu mu.bunu da kullanmıstım :) genel olarak dengeli, sağlıklı beslendiğin zaman, yeterli uyudugun ve sıvı tükettiğin zaman sütün olur aslında. bir de benim doktorum dogum sonrası da vitaminlere devam ettirmişti, hem emzirdiğimiz icin vucudun ihtiyacı fazla hem de bebege de faydalı vitaminler geçsin diye.
Aynen iyidi bazi mudaheleleri bunalticiydi ama hizmetine saydimkayınvalden ne iyiymiş maşallah ya :) ben hiç yatamadım ya, sürekli ayakta idim bir taraftan, dinlenme de çok çok önemli gerçekten....
Aynen benim de vitaminlere devam ettirmisti. Ya benimbdogum sonrasi yanlis hatirlamiyorsam.2 3 ay sonra boyle avuc avuc saclarim dokuldu.Ama nasil anlatamam siz de oldu mu.
Aynen oyle. Benim saclarim normal de kalindir ama kel olacagim diye korktumSaç dökülmesi, doğumlardan sonra benim de çok yaşadığım bir sıkıntıdır maalesef. Değişen hormonlar, doğumda ve emzirmeyle kaybedilen değerler etkiliyor sanırım. Doğumdan sonra saçları kısacık kestiriyorum genelde
evet benim de olmustu. aslında günde 100 tele kadar dökülmesi normal ama hamilelikte az döküldüğü icin belki sonrasında öyle cok gibi gelmiştir bize bilmiyorumAynen benim de vitaminlere devam ettirmisti. Ya benimbdogum sonrasi yanlis hatirlamiyorsam.2 3 ay sonra boyle avuc avuc saclarim dokuldu.Ama nasil anlatamam siz de oldu mu.
Aa morarma mı ilk defa duydum bunu eyvah eyvahkarnı moraranlar var bu tekmelerdenmaşallah kuzuya
Normal bir dokulme degil boyle kopa kopa geliyordu.evet benim de olmustu. aslında günde 100 tele kadar dökülmesi normal ama hamilelikte az döküldüğü icin belki sonrasında öyle cok gibi gelmiştir bize bilmiyorum
Aynen sisteme not alırken söylüyor genelde canımher doktor soylemiyor canım. genellikle bir sorun görmezlerse soylemiyorlar ama kendi sistemine not alıyordur mutlaka
anladım öyleyse fazlaymış.Normal bir dokulme degil boyle kopa kopa geliyordu.
Ben kizimda hastanede cok kullanmistim o emzirme atletlerimden,bence cok kullanisli,O emzirme atletlerini hic kullanmadim.Meme kısmi dolgulu mu.Onu takinca sutyen takmaya gerek yok mu
Bebeginizin kilosunu boyunu bence baskalariyla kiyaslayip strese girmeyin,her bebek kendine ozeldir.Bugün dr gittik midemi üşütmüşüm çok kötüydüm. İlaç yazdı mide bulantısı için. İnş işe yarar. Bebeğede baktı 493 gr 24 cm di. 23. Haftadayız daha. 32. Haftada mı izne ayrılıyorduk bilen var mı ? Pandemi de 24 olmuştu, şimdi ne durumda acaba? Kızlar kilo boy nasıl sizce ??? Bi de çocuk ne yersem kilo alır bilginiz var mı ???
Benimde ucunda beyaz şey var korkuyorum ellemiyorum sen nasıl çıkarıyorsun acır falanBenim ilk hamileliğimde son ayımda galiba akmaya başlamıştı hatta krem sürüyordum yapışıyordu sütyene. Ama hiç sıkıp ellemiyordum kendi kendine damla damla başlamıştı öyle yoğun olmuyordu sonra doğumda çocuk emmeye başlayınca gelmişti zaten. Bunda henüz başlamadı sadece ucunda beyazımsı bişi toplanıyor bazen duş alırken çıkarıyorum.