2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
benim de öyle uçları işte bi de irileşip çatlamış gibi orda bişey birikip kuruyor ben de normaldir diye hiç sorgulamadım

Çok sağol canım

Ben de.sikmiyorum zararli diyorlar.erken doguma falan neden.oluyor diye duymustum. Benim erken akmaya basladi bence de son aylarda olur genellikle

Ben de patiği bundan aldım mikrodalga yada normal fırında ısıtılıyor gaza çok iyi geliyormuş kiraz çekirdekli kemer de aldım Eki Görüntüle 3164952
Bana reflu yatağinin yanida bir torbanin kiraz cekirdegi vermislerdi. Firinda ya da mikrodalgada isitip ayaklarina falan koyuyordun. Oğlum o kadar gazliydi ki faydasi oldu mu pek anlamadim

Kesinlikle Ben de o civarda yaparim. Ancak henuz hic bir sey almadik haftaya artik ne var ne yok bir bakip liste yapicam. Ona gore baslasin alis-veris

Kizlar bu besigi cok ovuyorlar. Ihtiyaci olan bakabilir. Sanki aranizda anne yani besik bakanlar vardi. Renkleri de var.

Eklentiler

• Screenshot_20221122-162937.png
    326 KB · Görüntüleme: 57
Gorumcemin bir kaybi oldu. Erkenden hazirlayip sonrasi cok aci idi. Esim de bende o yuzden iste...
Benim de bundan öncesi kaybım var ama bu erken hazırladığın için ya da geç hazırladığın için olmuyor kader bir noktada bunları düşünerek anımızı mahvetmesine izin vermemeliyiz. Doğum anında da sorun olabilir doğumdan 3 gün sonra da olabilir olumsuzu düşünerek sadece negatifi üzerimize çekmiş oluruz Allah korusun

Gorumcemin bir kaybi oldu. Erkenden hazirlayip sonrasi cok aci idi. Esim de bende o yuzden iste...
Ya canim Rabbim gostermesin dogum zamani bile kaybi olanlar oluyor. Eşimin arkadasinin oyle oldu. Ama iste belli bir aydan sonra da hazirlamak lazim. Ben detayliyi bekliyorum. Detaylidan sonra alirim her seyini. Odasi hazir kurulu. Eksik kiyafetlerini alirim.

Bana reflu yatağinin yanida bir torbanin kiraz cekirdegi vermislerdi. Firinda ya da mikrodalgada isitip ayaklarina falan koyuyordun. Oğlum o kadar gazliydi ki faydasi oldu mu pek anlamadim
Erkek çocuklar genelde gazlı olur diyorlar bende o yüzden şimdiden önlem aldım inşallah ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…