benim de öyle uçları işte bi de irileşip çatlamış gibi orda bişey birikip kuruyor ben de normaldir diye hiç sorgulamadımBenim ilk hamileliğimde son ayımda galiba akmaya başlamıştı hatta krem sürüyordum yapışıyordu sütyene. Ama hiç sıkıp ellemiyordum kendi kendine damla damla başlamıştı öyle yoğun olmuyordu sonra doğumda çocuk emmeye başlayınca gelmişti zaten. Bunda henüz başlamadı sadece ucunda beyazımsı bişi toplanıyor bazen duş alırken çıkarıyorum.
Saol canım hep birlikte inşallahgüzel günlerde kullan inşallah canım
Çok sağol canımcanım buradan aldım ben bu satıcının ürünleri güzel içeriği temiz. şekersiz fıstık ezmesi de aldım aynı zamanda onu da ara ara yicem alerjen bi gıda olduğu için bebek anne karnındayken maruz kalsın istiyorum o tarz gıdalara, belki bağışıklık kazanır diyebu arada çifte kavrulmuş olanları da var ben tek kavrulmuş aldım bakarsın sayfasına
Ben de.sikmiyorum zararli diyorlar.erken doguma falan neden.oluyor diye duymustum. Benim erken akmaya basladi bence de son aylarda olur genellikleBenim ilk hamileliğimde son ayımda galiba akmaya başlamıştı hatta krem sürüyordum yapışıyordu sütyene. Ama hiç sıkıp ellemiyordum kendi kendine damla damla başlamıştı öyle yoğun olmuyordu sonra doğumda çocuk emmeye başlayınca gelmişti zaten. Bunda henüz başlamadı sadece ucunda beyazımsı bişi toplanıyor bazen duş alırken çıkarıyorum.
benim de öyle uçları işte bi de irileşip çatlamış gibi orda bişey birikip kuruyor ben de normaldir diye hiç sorgulamadım
bence senin sütün yine çok olacakBen de.sikmiyorum zararli diyorlar.erken doguma falan neden.oluyor diye duymustum. Benim erken akmaya basladi bence de son aylarda olur genellikle
Ayy insallahbence senin sütün yine çok olacak
Bana reflu yatağinin yanida bir torbanin kiraz cekirdegi vermislerdi. Firinda ya da mikrodalgada isitip ayaklarina falan koyuyordun. Oğlum o kadar gazliydi ki faydasi oldu mu pek anlamadimBen de patiği bundan aldım mikrodalga yada normal fırında ısıtılıyor gaza çok iyi geliyormuş kiraz çekirdekli kemer de aldımEki Görüntüle 3164952
KesinlikleBenim çantaya koyacağım her şey alındı. Yıkayıp ütüleyip, 30. haftada da çantamı hazırlayıp koyacağım kenara. Doğum işi malesef sürpriz çok ağırlaşmadan halledeceğim çanta işini ben. Üzerimden onun stresi hem kalkmış olur hem kafam rahat olur. Kendim hala rahat rahat hareket edebiliyorken de içime sinerek hazırlarım diye düşünüyorum.
ben doğum listemi bile hazırladım bi tek çantaya atmak kaldıKesinlikleBen de o civarda yaparim. Ancak henuz hic bir sey almadik haftaya artik ne var ne yok bir bakip liste yapicam. Ona gore baslasin alis-veris
28 haftalik bebek bir kilo olur mu28 haftalikken en gec 30 haftalikken hazirlarim ben.
Gorumcemin bir kaybi oldu. Erkenden hazirlayip sonrasi cok aci idi. Esim de bende o yuzden iste...ben doğum listemi bile hazırladım bi tek çantaya atmak kaldı
Benim de bundan öncesi kaybım var ama bu erken hazırladığın için ya da geç hazırladığın için olmuyor kader bir noktada bunları düşünerek anımızı mahvetmesine izin vermemeliyiz. Doğum anında da sorun olabilir doğumdan 3 gün sonra da olabilir olumsuzu düşünerek sadece negatifi üzerimize çekmiş oluruz Allah korusunGorumcemin bir kaybi oldu. Erkenden hazirlayip sonrasi cok aci idi. Esim de bende o yuzden iste...
Ya canim Rabbim gostermesin dogum zamani bile kaybi olanlar oluyor. Eşimin arkadasinin oyle oldu. Ama iste belli bir aydan sonra da hazirlamak lazim. Ben detayliyi bekliyorum. Detaylidan sonra alirim her seyini. Odasi hazir kurulu. Eksik kiyafetlerini alirim.Gorumcemin bir kaybi oldu. Erkenden hazirlayip sonrasi cok aci idi. Esim de bende o yuzden iste...
24 haftalık doğdu arkadaşımın oğlu şuan 2 yaşında :)28 haftalik bebek bir kilo olur muay uzuluyorum dusununce.... Insallah 36 Dan sonra hepimizin
ben de bundan aldım canımKizlar bu besigi cok ovuyorlar. Ihtiyaci olan bakabilir. Sanki aranizda anne yani besik bakanlar vardi. Renkleri de var.
Erkek çocuklar genelde gazlı olur diyorlar bende o yüzden şimdiden önlem aldım inşallah ise yararBana reflu yatağinin yanida bir torbanin kiraz cekirdegi vermislerdi. Firinda ya da mikrodalgada isitip ayaklarina falan koyuyordun. Oğlum o kadar gazliydi ki faydasi oldu mu pek anlamadim
Yaa cok guzel valla benim olmasaydi aliridim bundan. Tanidigim biri kullaniyor asiri memnunben de bundan aldım canım