7. Ayda her ihtimale karşı bir doğum çantasını hazırlayın diyorlar. Her bebek vaktinde gelmiyor maalesef. Aniden bişi olur Allah korusun herşetşb hazır bulunsun. Ben düne kdar çöp dahi almamıştım daha 28.haftamı bekleyecektim ama kv hep alalım yıkayalım ütüleyelim hazır olsun dedi geldi dün aldık baya kıyafet. Bugünde yıkamaya geçtik. Valizimi de 28/29. Haftan hazır edeceğim mutlaka. O hazırda dursun bir köşede :)Bende öle diyordum aslında sezeryanla 38 de doğuracağım
Ama bi yakınım erken doğum yaptı ve hıc bıseyı hazır degıldi Allah korusun tabi ama bunun en mantıklı zamanı ne olur diye düşünüyorum henüz ben alısverıs bıle yapmadım da bı an bı tedırgın hıssettım
Aldığın organik tahinle pekmezinde adını söyler misin ya da nereden aldın linkini veriri misin canım ben de almak istiyorım çünkü.Kızlar az önce organik tahin siparişi verdim. Hamilelikte çok faydalıymış. Organik pekmezle sabahları düzenli olarak kontrollü şekilde tüketmeye başlayacağım doğuma kadar. Süt üretimine de faydası çok fazlaymış, süt bezlerini geliştiriyormuş. İçeriğindeki pek çok antioksidan, vitamin, mineral sayesinde etten çok daha faydalı olduğu kanıtlanmış. Ayrıca pekmezle birleşince de bir protein açığa çıkıyormuş ve çok değerliymiş. Fetüsün gelişimi için de çok olumlu etkileri gözlenmiş. Bağışıklık sistemi, sindirim sistemi problemleri için de çok faydalı bir besin. Sizlerle de paylaşmak istedim
güzel günlerde kullan inşallah canımTerlikle tam takımı yaptıracağım canım şunu çok beğendim böyle sipariş verdim o da süslemesine de uygun oluyor birde hem beyaz hem de pembe sabahlıklı lohusa takımı alacağım.
Canım hangi satıcıdan aldın tahini ben de alayim denediğim yerler var organik değil 2 kez kavrulmus olanlardanKızlar az önce organik tahin siparişi verdim. Hamilelikte çok faydalıymış. Organik pekmezle sabahları düzenli olarak kontrollü şekilde tüketmeye başlayacağım doğuma kadar. Süt üretimine de faydası çok fazlaymış, süt bezlerini geliştiriyormuş. İçeriğindeki pek çok antioksidan, vitamin, mineral sayesinde etten çok daha faydalı olduğu kanıtlanmış. Ayrıca pekmezle birleşince de bir protein açığa çıkıyormuş ve çok değerliymiş. Fetüsün gelişimi için de çok olumlu etkileri gözlenmiş. Bağışıklık sistemi, sindirim sistemi problemleri için de çok faydalı bir besin. Sizlerle de paylaşmak istedim
canım hepsiburada dan aldım ben sepette indirimliydiAldığın organik tahinle pekmezinde adını söyler misin ya da nereden aldın linkini veriri misin canım ben de almak istiyorım çünkü.
28 haftalikken en gec 30 haftalikken hazirlarim ben.Kızlar hastane çantasını ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz alışverişe başladınız mı ?
canım buradan aldım ben bu satıcının ürünleri güzel içeriği temiz. şekersiz fıstık ezmesi de aldım aynı zamanda onu da ara ara yicem alerjen bi gıda olduğu için bebek anne karnındayken maruz kalsın istiyorum o tarz gıdalara, belki bağışıklık kazanır diyeCanım hangi satıcıdan aldın tahini ben de alayim denediğim yerler var organik değil 2 kez kavrulmus olanlardan
Evet ben oğlumda cok fazla yedim. Çok çok faydali.Bunda yaza.denk geldi hamilelik simdi yeni yeni yemege basladim.Kızlar az önce organik tahin siparişi verdim. Hamilelikte çok faydalıymış. Organik pekmezle sabahları düzenli olarak kontrollü şekilde tüketmeye başlayacağım doğuma kadar. Süt üretimine de faydası çok fazlaymış, süt bezlerini geliştiriyormuş. İçeriğindeki pek çok antioksidan, vitamin, mineral sayesinde etten çok daha faydalı olduğu kanıtlanmış. Ayrıca pekmezle birleşince de bir protein açığa çıkıyormuş ve çok değerliymiş. Fetüsün gelişimi için de çok olumlu etkileri gözlenmiş. Bağışıklık sistemi, sindirim sistemi problemleri için de çok faydalı bir besin. Sizlerle de paylaşmak istedim
sütün nasıldı canım çok faydası var deniyor bakalım inşallah etki eder bize deEvet ben oğlumda cok fazla yedim. Çok çok faydali.Bunda yaza.denk geldi hamilelik simdi yeni yeni yemege basladim.
Sutun cok fazlaydi canim. Sezeryanliydim ama odama aldiklari an sutum geldi. Hic sut sikintisi yasamadim.sütün nasıldı canım çok faydası var deniyor bakalım inşallah etki eder bize de
Ay harika ne yedin ne içtin doğum öncesi tüyo verSutun cok fazlaydi canim. Sezeryanliydim ama odama aldiklari an sutum geldi. Hic sut sikintisi yasamadim.
Yarin idrar kan verecegim onun sonucuyla beraber gideyim olmadi,ara ara sag bobrek agrimda oluyor,ihmale gelmez dikkat etmek lazimBebek büyüdükçe baskılar da ağrılarda büyüyor canım. dün bende çok fazla kasılma batma hissettim ama bugün iyiyim, akşam üzeri ne olur yine bilinmez bakıyorum işte. Yine de şikayetlerimizi doktorlarımıza söylememizde fayda var sen de numarası varsa danış doktoruna canım.
bu patiklerde benim de gözüm varBen de cigerpareme bunları aldım bugünpatik yünlüymüş gaz sancısına çok iyi geliyormuş kızlar bilginiz olsun sağlıcakla giydiririz insallah hepimiz
Her hafta balik yedim, her gun 1 bardak sut, öglenleri bir kase yogurt uzerine badem koyup yiyordum oyle cok faydaliymis. Sabahlari tahin, yumurta her gun ceviz.Meyvelerimi yiyordum. Maden suyu iciyordum ve Bol su ictimAy harika ne yedin ne içtin doğum öncesi tüyo ver
Kesinlikle canım sonuçlarına birlikte doktoruna gir zaten doktorunda idrar tahlili isteyebilir. Çok geçmiş olsun cnmYarin idrar kan verecegim onun sonucuyla beraber gideyim olmadi,ara ara sag bobrek agrimda oluyor,ihmale gelmez dikkat etmek lazim
inşallahhhhHer hafta balik yedim, her gun 1 bardak sut, öglenleri bir kase yogurt uzerine badem koyup yiyordum oyle cok faydaliymis. Sabahlari tahin, yumurta her gun ceviz.Meyvelerimi yiyordum. Maden suyu iciyordum ve Bol su ictimiyi de yemisim ha Dogum sonrasi da her gun 2 incir yerdim dereotu cok yedim. Onun harici rezene kimyon karistirip her gun ictim.Sut işi kafada bitiyor sutum var.diyeceksin beyne oyle sinyali yollamak lazimmis. Ben hep hamile iken de sutum cok olacak diye inandim cok.sukur 2 yasi gecti emzirdim.Mamaya ihtiyac duymadik. Insallah hepimizin bol bol sutu.olur
ben sıkmayı hiç denemedim ama uygulamada olabilir normal yazıyordu canım. kolostrummuş o gelen sıkma bence de boşa gitmesinKizlar siz gogus ucunuzu siktiginizda sivi akiyor mu. ilk hamileligim de bazen kendi kendine akardi bir sarilik birikirdi orada. Bu hamilelikte de akiyor. Ama tabi sikmamak lazim diye duymustum.
Benim ilk hamileliğimde son ayımda galiba akmaya başlamıştı hatta krem sürüyordum yapışıyordu sütyene. Ama hiç sıkıp ellemiyordum kendi kendine damla damla başlamıştı öyle yoğun olmuyordu sonra doğumda çocuk emmeye başlayınca gelmişti zaten. Bunda henüz başlamadı sadece ucunda beyazımsı bişi toplanıyor bazen duş alırken çıkarıyorum.Kizlar siz gogus ucunuzu siktiginizda sivi akiyor mu. ilk hamileligim de bazen kendi kendine akardi bir sarilik birikirdi orada. Bu hamilelikte de akiyor. Ama tabi sikmamak lazim diye duymustum.