2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar tekrar selam, açlık kan şekerim 88, 2 saat sonra tokluk kan şekerim 100 çıktı doktora yazdım görmedi daha, biliyosanız siz normal dimi eczanede normal gayet dedi

Kızlar hastane çantasını ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz alışverişe başladınız mı ?
Hastane cantasi mi... Ay durun daha cok vardir insallah. Erken bence tek bebek bekleyenler icin insallah oyle olur. Daha minicikler ... Ben 36da yapmak istiyorum ama temkinden 32de yaparim sanirim...

Hastane cantasi mi... Ay durun daha cok vardir insallah. Erken bence tek bebek bekleyenler icin insallah oyle olur. Daha minicikler ... Ben 36da yapmak istiyorum ama temkinden 32de yaparim sanirim...
Bende öle diyordum aslında sezeryanla 38 de doğuracağım
Ama bi yakınım erken doğum yaptı ve hıc bıseyı hazır degıldi Allah korusun tabi ama bunun en mantıklı zamanı ne olur diye düşünüyorum henüz ben alısverıs bıle yapmadım da bı an bı tedırgın hıssettım

Kızlar hastane çantasını ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz alışverişe başladınız mı ?
Benim çantaya koyacağım her şey alındı. Yıkayıp ütüleyip, 30. haftada da çantamı hazırlayıp koyacağım kenara. Doğum işi malesef sürpriz çok ağırlaşmadan halledeceğim çanta işini ben. Üzerimden onun stresi hem kalkmış olur hem kafam rahat olur. Kendim hala rahat rahat hareket edebiliyorken de içime sinerek hazırlarım diye düşünüyorum.

Kızlar az önce organik tahin siparişi verdim. Hamilelikte çok faydalıymış. Organik pekmezle sabahları düzenli olarak kontrollü şekilde tüketmeye başlayacağım doğuma kadar. Süt üretimine de faydası çok fazlaymış, süt bezlerini geliştiriyormuş. İçeriğindeki pek çok antioksidan, vitamin, mineral sayesinde etten çok daha faydalı olduğu kanıtlanmış. Ayrıca pekmezle birleşince de bir protein açığa çıkıyormuş ve çok değerliymiş. Fetüsün gelişimi için de çok olumlu etkileri gözlenmiş. Bağışıklık sistemi, sindirim sistemi problemleri için de çok faydalı bir besin. Sizlerle de paylaşmak istedim

perinatologlar çok kafa karıştırıyor sanırım. ben de dün perinatolog da detaylıya girdim .moralimi çok bozdu
Geçmiş olsun canım önemli bir şey değil inşallah.
Ben çok yürüyünce ya da ev işine kendimi kaptırınca oluyor. Bazen cok geriliyor ah diyorum şimdi yırtılacak ama ağrı olmuyor bunlar olurken
Kızlar hastane için ne tarz bi terlik alacaksınız ?
Crocs tarzi aldım ben canım , onlarla çok rahat ediyorum

ben önceki hamileliğimde 37.haftada dogum iznine cıkınca hazırlayabilmiştim, çok şükür erken gelme durumu olmadı hatta gelsin diye uğraştım :) ama benim de bir arkadasım hiç beklemiyorken 34 haftalıkken dogum yaptı acil sezaryenle, çok zorlandı hazırlık yapmadıgı icin. bu sefer ben de 32 gibi hazırlamış olmayı umuyorum :)

30. Haftada hazırlarım diye düşünüyorum, alışverişe de başladık artık, Rabbim sağlıkla doğup, sağlıkla giymeyi , kullanmayı nasip etsin
Evet kesinlikle 30. Hafta en mantıklısı dursun kenarda bir zararı yok sonuçta. Çok güzel heyecanlar bunlar. Hepimiz kalp atışı duyacak mıyız diye beklerken şimdi bunları konusuyoruz hepimizin evlatları sağlıkla gelsin inşallah

Çok korkarım hazırlıksız yakalanmaktan
Canım o tahinin üstüne çıkan bir yağ var benim oğlumda göğsüm yara olduğunda o yağı sür demişlerdi ve mucize gibiydi resmen

Oy geçmiş olsun, alerjik çocuk cok zor gerçekten . Kış oldu mu benim oğlumun burnu hep tıkalı bu durum moralimi çok bozuyor. Nebülizatör aldık serum fizyolojik dolaba koyuyorum arada ondan hava veriyorum. Odasında ya da evde yünlü halı ya da peluş oyuncak olmasin demişti üniversite hastanesindeki alerji doktoru.
Çok geçmiş olsun canım size de

Kızlar ben hastane çantasını düzenlemek icin bundan sipariş verdim, kendi kıyafetlerimi ve bebek kıyafetlerini ayrı ayrı koyabilmek icin, normal zamanda seyahatlerde de kullanırım diye düşündüm

Eklentiler

• Screenshot_20221122_141119.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 60
Ben de rahat bişiler olsun istiyorum ama nasıl bişey alsam karar veremedim :) Şu peluş gibi olanlar rahat görünüyor belki ben de o tarz alırım
Canım ben Instagram üzerinden aldım içi yünlü crocs tarzı, orijinalleri inanılmaz bir fiyattı maalesef. 350 tl ye aldım ama aşırı rahat

Kızlar ben hastane çantasını düzenlemek icin bundan sipariş verdim, kendi kıyafetlerimi ve bebek kıyafetlerini ayrı ayrı koyabilmek icin, normal zamanda seyahatlerde de kullanırım diye düşündüm
Çok mantıklı her şey temiz ve düzenli durur böyle..

Annemler haftaya gelecekler,insallah haftaya kadar kisalma devam etmez.Bir de alt karin bolgemde tam vajina ustunde agri batma var dunden beri,cok kastim kendimi galiba
Bebek büyüdükçe baskılar da ağrılarda büyüyor canım. dün bende çok fazla kasılma batma hissettim ama bugün iyiyim, akşam üzeri ne olur yine bilinmez bakıyorum işte. Yine de şikayetlerimizi doktorlarımıza söylememizde fayda var sen de numarası varsa danış doktoruna canım.

Çok korkarım hazırlıksız yakalanmaktan

Canım o tahinin üstüne çıkan bir yağ var benim oğlumda göğsüm yara olduğunda o yağı sür demişlerdi ve mucize gibiydi resmen
O yağı duymuştum aklımda inşallah gerek olmaz ama olursa mutlaka deneyeceğim
Ben de alıcam bu tarz çok kullanışlı oluyor bunlar kategorize ederek paketleme yapmak çok rahat oluyor

Kızlar hastane için ne tarz bi terlik alacaksınız ?
Terlikle tam takımı yaptıracağım canım şunu çok beğendim böyle sipariş verdim o da süslemesine de uygun oluyor birde hem beyaz hem de pembe sabahlıklı lohusa takımı alacağım.

Eklentiler

• 16A02F27-15BE-4615-BA3D-7A8876F55EDD.jpeg
    108,6 KB · Görüntüleme: 59
  • CA102157-190B-4656-B173-65ED3F6E74A1.jpeg
    83,4 KB · Görüntüleme: 62
Çok geçmiş olsun canım alerjik rinitle çok uğraştım bende gerçekten burnunda et vsr diye düşünmeye başlamıştım öyle tıkanıklık yapıyor. Yaş ilerledikçe o azalıyor ve tamamen kayboluyor sonra. Mevsimler ilaçları var onları hala kullanıyorum. Çok ama çok geçmiş olsun canım. İnşallah daha da toparlanır bebiş. Çok öpüyorum minik prensesi annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…