2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Her cümle o kadar güzel ki Art arda böyle güzel haberler almak ne iyi geldii anlatamam, sizin adınıza çok sevindim
Çok teşekkür ederim canım ben de böyle güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum. O ilk aylar kötü haberler alıyorduk İnan o kadar üzülüyordum ki. Şimdilerde hep iyi haberler geliyor. Çok şükür hep birlikte mutlu sona ereceğiz inşallah

2 gündür benimde kasıklarımda ağrı oluyor canım hatta akşamları oluyor nedense

Aynı canım benimde öyle oluyor bende karnımı tutuyorım bazen yürürken

Canım çok sevindim güzel haberler almışsın Maşallah miniğe

Kızlar şimdi ben bebeği kızımın odasına alacalın ablasıyla aynı odayı paylaşacaklar o yüzden beşik falan almak istemiyorum kızımın odasına ortak kullanırlar onura dolapları geniş ve yeni. Ben 2/3 yaşına kadar anne yanı beşik istiyorum ama büyük olmaması lazım çünkü alanım o kadar geniş değil. Şimdi biraz araştırdım daha önceden kullanan var mı bilmiyorum 4 yaşına kadar kullanılıyor hem kullanışlı hem de çok yer kaplamıyor. Sizce bu model nasıl hiçbir fikriniz varmı?

Eklentiler

• 9F962901-C101-4EF4-AA78-6776B6504F97.jpeg
    65 KB · Görüntüleme: 89
Chico lar pahalı canım ya daha uygun fiyatlı anne yanı beşiklerde var biraz daha araştır istersen

Bende bundan alacaktım, vazgeçtim. O kadar dar ve küçük ki 1 yaş üstü kullanılması zor. Hatta 1 yaşta bile yeterince alanı olmayacak gibi.

Bu çok dar bi beşik asla parasına değmez bebek dönmeye başlayınca bunda rahat uyuyamaz bunun yerine park beşik al geç hem ekonomik hem dediğin gibi uzun süre kullanırsın bence

Canım bebis altı aylık falan olunca kalkıp düşme riski varmış bunlarda joie kubbie park yatağa bir bakar misin benim alanım da dar onu aldım o kadar kibar ve güzel ki

Kızlar günaydın sabah sabah lohusa pijaması aldım atayım size de hepsiburadada baya bir indirime girmiş bakın

Eklentiler

• 47F57555-0F4A-4900-8141-A1CBB0A84944.png
    200,1 KB · Görüntüleme: 76
  • 93813055-3C72-4431-8999-D29BBB5F757A.png
    197,7 KB · Görüntüleme: 65
  • B241B35C-C777-4679-9441-05BF4A49D9E2.png
    184,2 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar selam ,
listede cinsiyeti doldurmadigimiz veya cinsiyeti yazıp ismi belli olan var mi ? Dolduralım artık boşlukları
Büyük ihtimalle Ege olacak oğlumun adı
Ölçüleri nedir acaba canım? Birde yerinde görüp al istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…