2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar bugün şeker yükleme yapıldı. Rahim ağzı kısalığım 41 mm bebek yukarıya çıkmış. Doktor riskin yok normal hayatına dönebilirsin dedi.
Bebeğimin boyu 34 cm kilosu 820 gr.
Bugün 25+2 Olduk ama usg de 25+4 gözüktü. Gelişimi çok iyi herhangi bir sıkıntı yok dedi. Uzun zamandır aldığım en güzel haber diyebilirim:))

Kalkip yapmasaydin sacmalik ya zaten ilk gunler kafamiz degisik. Esinle konus bence sikinti yapmayacak biriyse eger. Zaten artik baska cocugumuz da var kalkip mecbur onunla da ilgilenecegiz bakalim bu dogum nasil olacak.
2 çocuğumdan baska hiç birşey ile ilgilenmeyi düşünmüyorum artık canım

Canımm çok sevindim şükür hep böyle gitsin insallah

Şükür canım, gözün aydın olsun

Oh ne guzel canim şanslisin valla.Bakalim bana bu defa kim yardimci olacak. Annemle ayni sitedeyiz ama yazik onun kendine bakacak hali yok.
Olsun canım yanında olması bile bir destek bebeğin yanında oturup göz kulak olsa bile fayda insana. Kardeşin, görümcen falan yok mu yardımcı olabilecek ?
Kizlar grupun en minnak bebegi gecen haftadan beri ufak ufak kendini hissettiriyordu bu hafta baya baya hareketli insan hamileligin o guzel duygusunu bebek hareketlenince tam olarak anliyor.
Oyy maşallah oynasın tabi arkadaşlarından neyi eksik minnağın
Maşallah canım çok sevindim, şakacı bebek sonunda doğru yeri buldu

Kizlarin minnoşluğu narinliği daha anne karninda belli

Yaaa ne guzel bir haber. Senin adina cok cok sevindimMasallah

Maşallah canım çok sevindim. Benimde durumunda değişiklik yok açıklık aynıymış,24+6 günlüğüm bizde, kilomuz 725gr olmuş. bende yarın şeker yüklemesi yaptıracağım. Şeker yüklemesi için açlık tokluk kanı verdim mi ya da nasıl uygulanıyor canım?

Son düzenleme:
Kızlar şimdi ben 56 kilo civarında hamile kaldım 52 buçuğa düştüm şimdi 58 olmuşum kaç kilo almış oluyorum? Normal kilomdan 2 kilo fazlayım ama düştüğüm kilodan da beş buçuk kilo almışım

Masallah gozunuz aydin.

Maşallah canım çok sevindim. Benimde durumunda değişiklik yok açıklık aynıymış,24+6 günlüğüm bizde, kilomuz 725gr olmuş. bende yarın şeker yüklemesi yaptıracağım. Şeker yüklemesi için açlık tokluk kanı verdim mi ya da nasıl uygulanıyor canım?

KİLO FARK
56,00= 0
52,5= -3,5 kg
58,00= +2 kg (58-52,5=5 5-3,5=2 Kg)

bu şekilde hesaplaman lazım hamileliğin başından itibaren kilonda olan değişim +2 kg

Maşallah canım çok sevindim Gözün aydın Böyle de sağlıkla devam etsin inşallah

Hemsire bi sey dedi de nedenini hatirlayamadim. 23+0 Dan sonra Tek doz olur dedi... Ben cumalari gidebilirim saglik ocagina. Oteki cuma gec dedi...

Hemsire bi sey dedi de nedenini hatirlayamadim. 23+0 Dan sonra Tek doz olur dedi... Ben cumalari gidebilirim saglik ocagina. Oteki cuma gec dedi...
Sağlık bakanlığının belirlediği zamana gore yapmaları gerekiyormus galiba aşıyı hemşire bana öyle dedi. Benim doktorum 28. Haftaya yaptıracagiz dedi birde sağlık ocağında değil hastanede yapacağız dedi. Sağlık ocagindaki hemşire aradığında söyledim o zaman imza alacağız senden yoksa bakanlık bizi sorumlu tutuyor dedi. O yüzden öyle demiş olabilir sana da canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…