2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bütçenizi bilmiyorum da gördüğüm en büyük anne yanı beşik bu, 60x120 ölçülerinde. yer cidden darmış, yatagın öbür tarafı olmaz degilmi, orda kapı mı var

70 cm genişlikte bi beşik sığmaz mı mesela yatağı çektikten sonra ? 70x110 60x110 falan park yataklar var çünkü eğer 2-3 yaşa kadar kullanıcam diyorsan mecbur o tarz bişey alman lazım diğerlerinde imkansız o yaşa kadar yatması

ben de onu diyecektim yatağı peteğe yaklaştırıp iki komidini üst üste koyarsan kapı tarafından daha çok yer kazanamaz mısın ? Leedong

maşallah ne çok büyüdüler Ben de cumartesi gidicem çok heyecanlıyım

Aynen öyle durmaz gibi geliyor bana. 7-8 aylıkken tutunup ayaga kalkmaya baslıyorlar. park yatakta olunca orta kattan alt kata geçiriyorsun tehlike kalmıyor. 70X110 du bizdeki yanlıs hatırlamıyorsam, 3 yaşa yakındı normal yataga gecirdik, bir süre sonra onun da üzerinden tırmanıp çıkıyor

Maşallah canım bundan sonda hep böyle güzel ilerler inşallah

Kızlar selam pazartesi şeker yüklemesi yaptırdım. İçexekten sonra içtiğim 2 kan değerlerine normal dedi doktorum. Ama ilk parmağımdan alınan kan değerinin 90 olmaso gerekiyomul en fazla 94çıktı benim. Haftada bi kere sağlık ocağında kan verdi parmağomdan açlık kan şekeri için. Bilgisi olan var mı bu sıkıntı bi durum mu? Doktorum sadece beslenmene dikkat et takip edelim dedi

Ben de anlamını çok beğendim zaten LCW de olduğunu bilmiyordum oraya da bakacağım hemen

Canım tam sınırda olduğu için takip edelim demişlerdir, korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum takip etmek güzel. Dün gece ne yemiştin? Dün yediğinle alakalı da yüksek çıkmış olabilir açlık bi dahaki kan verişinden önceki gün beslenmene dikkat edip öyle ver

Önceki gün biraz tatlılı bişeyler yemiştim doğru diyosun arkadaşım salı günü sağlık ocağında bidaha baktiriyim dediğin gibi yapıp teşekkür ederim canımsın

Önceki gün biraz tatlılı bişeyler yemiştim doğru diyosun arkadaşım salı günü sağlık ocağında bidaha baktiriyim dediğin gibi yapıp teşekkür ederim canımsın
Benim annem geçen unutup gece kalkıp nutella yemiş, sabahta kan verdi açlık şekeri fırlamış çıktı sonra tekrar aldılar 2 gün sonra normal çıktı

Ay ben bide gece çok ackıp ekmeğin arasına bişeyler koyup yemiştim 12 gibi kızlar içimi çok rahatlattınız ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…